Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα φουρνακι united αλλα ενω δουλευε ο φουρνος χτες μου εριξε το ρελε στον πινακα. Προσπαθησα να το ξανασηκωσω (με κλειστο το φουρνακι) αλλα τιποτα (οσο το φουρνακι ηταν στην πριζα).

Απ οτι καταλαβαινω βραχυκυκλωσε το φουρνακι και παει για πεταμα.

Επειδη δεν βλεπω να αξιζει να το παω για φτιαξιμο μιας και ειναι της πλακας, ψαχνω για καποιο καινουργιο. Εχετε καποια προταση;

Ψαχνω για κατι αξιοπρεπες, γιατι το συγκεκριμενο φουρνακι δεν ειχε ελεγχο θερμοκρασιας στις εστιες και αργουσε παρα πολυ στον φουρνο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχεις χώρο πάρε κανονική κουζίνα. Τα φουρνάκια με εστίες αργούν να βράσουν ακόμα και το νερό. Σαν φοιτητής έχω ένα και για να βράσει το νερό θέλει περίπου 15 λεπτά, μπορεί αν ακούγεται υπερβολικό αλλά το χρονομέτρησα με κλειστή κιόλας την κατσαρόλα.

Δημοσ.

Ναι το ξερω αυτο, κι εγω τοσα χρονια αυτα περναω με το φουρνακι...

Απλα κανονικη κουζινα δεν ειναι πολυ ακριβοτερη; Γιατι δεν εχω τοσα πολλα λεφτα να δωσω.

Δημοσ.

Ένα σχετικά καλό φουρνάκι έχει 100€ πάνω κάτω, ίσως και παραπάνω. Δίνεις άλλα τόσα και παίρνεις μία αξιοπρεπέστατη κουζίνα που θα σε βγάλει άνετα κάμποσα χρόνια.

Δημοσ.

Ναι το ξερω αυτο, κι εγω τοσα χρονια αυτα περναω με το φουρνακι...

Απλα κανονικη κουζινα δεν ειναι πολυ ακριβοτερη; Γιατι δεν εχω τοσα πολλα λεφτα να δωσω.

Οι κουζίνες πρέπει να ξεκινάνε γύρω στα 180€, τώρα πόσο καλές είναι δεν ξέρω αλλά λογικά καλύτερες από το φουρνάκι.

Δημοσ.

Κοιτα εγω ουτως η αλλως δεν θα το χρειαστω για πολλα χρονια ακομα, οποτε για φουρνακι παω λογικα.

Το ξερω οτι συμφερει να παρω κουζινα αλλα θα πρεπε να το χα κανει απ την αρχη αυτο. Τωρα περασαν τα χρονια...

Δημοσ.

Πάντως το φτηνότερο φουρνάκι της αγοράς το είχα βρει στα praktiker και δεν το είχαν καν στο site. Στα 69€. Πήρα ένα για περιστασιακή χρήση αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα γνώμη...είπες ότι ψάχνεις κάτι καλύτερο βέβαια απλά είπα να το γράψω μήπως ενδιαφέρει κάποιον άλλον :)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω μαλλον καμια βολτα απ τα πρακτικερ θα παω οπως το βλεπω. Εκτος αν εχει καποιος κατι συγκεκριμενο στο μυαλο του.

EDIT: Σε παρομοιο θεμα στο φορουμ βρηκα να προτεινουν τα φουρνακια fancy που ειναι και ελληνικα. Λιγο ακριβα μου φαινονται (πανω απο 100 ευρω) αλλα εχουν πολυ καλες κριτικες.

Δημοσ.

Μην κάνεις το λάθος να ξαναπάρεις φουρνάκι. Το σύμπαν σου εδωσε μια ευκαιρία να πάρεις κάτι καλό καταστρέφοντας το προηγούμενο. Πάρε μεταχειρισμένη κουζίνα αν δεν αντέχεις καινούργια, μόνο μην ξαναπάρεις φουρνάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε φουρνακι davoline. Έχει χρόνους κανονικής κουζίνας και είναι παρά πολύ αξιόπιστα. Βασικά εκτός από το μέγεθος διαφορά με κουζίνα δεν βρίσκω.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε φουρνακι davoline. Έχει χρόνους κανονικής κουζίνας και είναι παρά πολύ αξιόπιστα. Βασικά εκτός από το μέγεθος διαφορά με κουζίνα δεν βρίσκω.

Ποιο davoline?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δες αυτό. Μερικά μοντέλα έχουν και εστία για ελληνικό καφέ πέρα από τις 2 εστίες που έχουν στάνταρ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...