constantineparas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να πάω και χωρίς να πληρώσω να μου μετατρέψουν την micro σε nano sim του κινητού γιατί πήρα το m4 aqua και είναι μικρότερη η υποδοχή, κοντά στο κέντρο Θεσσαλονίκης; Ευχαριστώ.
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σε κατάστημα της εταιρείας σου είναι πιο πιθανό να στο κάνουν δωρεάν.
forgotten Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ψαλίδι δεν παίζει; πιθανον να την μακαρισει παρα να την σιαξει ...
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 πιθανον να την μακαρισει παρα να την σιαξει ... χαρτοκοπτική..γνώσεις νηπιαγωγείου. Ρυθμισε το μέγεθος της εικόνας με το κοντρόλ και τη ροδέλα του ποντικιού σου να ταιριάζει στη σιμ,μαρκάρισε και κόψε. Δυο λεπτά δουλειά.
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να πάω και χωρίς να πληρώσω να μου μετατρέψουν την micro σε nano sim του κινητού γιατί πήρα το m4 aqua και είναι μικρότερη η υποδοχή, κοντά στο κέντρο Θεσσαλονίκης; Ευχαριστώ. http://www.doctorandroid.gr/2016/03/cut-your-sim.html?m=0Αλλιος σε εναν Γερμανο αν εχεις Cosmote που ειναι δωρεαν(την πρωτη φορα). Για τις αλλες εταιριες δεν ξερω.
ziaba Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 δεν ειναι τπτ εχω κοψει ηδη 4 καρτες χωρις προβλημα
percept1on Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν ειναι παλια αλλαξε την....5ευρω νομιζω κανει...
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 2 ευρώ κάνει το κόψιμο και 5 η αλλαγή στο Γερμανό Προσωπικα μου εκοψαν την καρτα πριν περιπου 2χρονια και απο χρηματα δεν μου πηραν τπτ(ειχα cosmote αν παιζει καποιο ρολο).Βεβαια η αλλαγη ειναι αλλο θεμα.
dimips Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Προσωπικα μου εκοψαν την καρτα πριν περιπου 2χρονια και απο χρηματα δεν μου πηραν τπτ(ειχα cosmote αν παιζει καποιο ρολο).Βεβαια η αλλαγη ειναι αλλο θεμα. Πριν μια βδομάδα που πήγα για να κόψει μια φίλη μου τη δικιά της είπανε πως δεν τη κόβουν πια δωρεάν. Χρεώνουν 2 ευρώ. Επίσης πλέον δεν έχουν αυτη τη κάρτα τρανσφορμερ που οπότε ήθελες την έκανες κανονική και οπότε ήθελες νανο, (πέρυσι που πήγα να αλλάξω την δικιά μου μου είχαν δώσει τέτοια και είναι πολύ καλή φάση). Πλέον με 5ευρω σου δίνουν μια σε όποιο μέγεθος επιλέξεις. Μιλάω πάντα για τα καταστήματα Γερμανός από προσωπική εμπειρία.
Fulgore Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πριν μια βδομάδα που πήγα για να κόψει μια φίλη μου τη δικιά της είπανε πως δεν τη κόβουν πια δωρεάν. Χρεώνουν 2 ευρώ. Επίσης πλέον δεν έχουν αυτη τη κάρτα τρανσφορμερ που οπότε ήθελες την έκανες κανονική και οπότε ήθελες νανο, (πέρυσι που πήγα να αλλάξω την δικιά μου μου είχαν δώσει τέτοια και είναι πολύ καλή φάση). Πλέον με 5ευρω σου δίνουν μια σε όποιο μέγεθος επιλέξεις. Μιλάω πάντα για τα καταστήματα Γερμανός από προσωπική εμπειρία. Αρα το αλλαξανε. Οσο για το αλλο που γραφεις αν θυμαμαι καλα(επειδη και εγω εψαχνα κατι αναλογο)απο Γερμανο στα Κατω Πατησια μου εδωσε στα 2.90 τον inos adapter https://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?keyphrase=sim+adapter&page=4 Η περιοχη την αναφερω σαν προσωπικο παραδειγμα και αρα οτι λογικα θα εχουν και αλλου καταστηματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα