bedazzled Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αυτό με την λύπηση δεν το κατάλαβα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να μένει σε σχέση επειδή λυπάται μην χάσει ο σύντροφος της το εγγυημένο σεξάκι του;
Pokemon640 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αυτό με την λύπηση δεν το κατάλαβα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να μένει σε σχέση επειδή λυπάται μην χάσει ο σύντροφος της το εγγυημένο σεξάκι του;δεν το λέω με απόλυτη σιγουριά αλλά πιστεύω πως ναι. Δεν θα το κατηγορούσα αρνητικά αυτό εφόσον είναι αμοιβαία επιλογή και το ξέρουν και οι 2. Το χειρότερο είναι να είναι ο άνδρας με την οφθαλμαπάτη ότι όλα πάνε καλά και είναι κάτι αποκλειστικό και η άλλη να έχει πάρει ποιο πολλούς και από την Patty Για τους ποιο geeks: Μπορούν να αποθηκεύσουν bios profiles στον ssd τους, και όποτε είναι καλά να πατάνε save και όποτε τους παίρνει από κάτω να κάνουν load τα προηγούμενα settings.
totem_lost Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ωραίος ο έρωτας παιδιά, αλλά δεν κρατάει και πολύ. Το θέμα είναι μετά τον έρωτα τι κάνουμε; Ψάχνουμε τον επόμενο;
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τον/την κρατάμε και μετατρέπεται σε αγάπη. Ή χωρίζουμε και το ρίχνουμε στο φαγητό. 1
totem_lost Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγώ πιστεύω οτι όσα ζευγάρια είναι ακόμα μαζί (και αυτά δεν είναι τόσα πολλά αν σκεφτεί κανείς τα διαζύγια) το κανουν για λόγους α) οικονομικής σταθερότητας, β) κηδεμονίας παιδιών. Μιλάω για όσους είναι 10 χρόνια μαζί και πάνω. Κατά κάποιο τρόπο παρα-γνωρίζεις τον άλλον, σου φεύγει και η καψούρα plus τις όποιες διαφορές έχουν γίνει εμφανείς με τα χρόνια. Δεν ξέρω παίζει ρόλο ίσως το οτι οι γονείς μου συνέχεια τσακώνονταν; :Ρ
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλά όλοι οι γονείς τσακώνονται! Ε κοίτα είναι πολύ γενικό, σαφώς και υπάρχουν τέτοια ζευγάρια αλλά όχι όλα. Η καψούρα φεύγει αλλά η αγάπη μένει. Τώρα βέβαια ανάλογα και τον άνθρωπο...
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ωραίος ο έρωτας παιδιά, αλλά δεν κρατάει και πολύ. Το θέμα είναι μετά τον έρωτα τι κάνουμε; Ψάχνουμε τον επόμενο; Αδελφοποίηση με το έτερον ήμισυ.
livefreeordie Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ωραίος ο έρωτας παιδιά, αλλά δεν κρατάει και πολύ. Το θέμα είναι μετά τον έρωτα τι κάνουμε; Ψάχνουμε τον επόμενο; ο ερωτας παντα θα φευγει. τι θα κανεις , θα αλλαζεις συνεχεια συντροφους μεχρι να γινεις γερος/γρια και να μη σε θελει κανεις? το θεμα ειναι να βρεις αυτον τον ανθρωπο που ακομη κι οταν περασει πια ο ερωτας ,θα αγαπιεστε , θα μπορειτε ακομη να περνατε καλα μαζι , να εμπιστευεστε ο ενας τον αλλον και πανω απ'ολα να συννενοειστε! 10
vchristod84 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ο ερωτας παντα θα φευγει. τι θα κανεις , θα αλλαζεις συνεχεια συντροφους μεχρι να γινεις γερος/γρια και να μη σε θελει κανεις? το θεμα ειναι να βρεις αυτον τον ανθρωπο που ακομη κι οταν περασει πια ο ερωτας ,θα αγαπιεστε , θα μπορειτε ακομη να περνατε καλα μαζι , να εμπιστευεστε ο ενας τον αλλον και πανω απ'ολα να συννενοειστε! Λακωνικα μεν αλλά τα είπες πολύ ωραία και συμπυκνωμενα. Respect!
nagia365 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγω εχω μια απορια,αν ειχατε μια σχεση καποιο ευλογο χρονικο διαστημα και στο τελος μαθαινατε ξαφνικα οτι ειναι αλβανος κι οκ μεχρι εκει το δεχεσαι. Μετα ερχονται τα ψυχολογικα νιωθεις κοροιδο,αλλα οκ προσπαθεις να το καταπιεις και αυτο στο κατω κατω επιλογη σου που δεν τον σουταρες μετα απο τοσο δουλεμα γιατι για να κρυψει καποιος κατι τετοιο επι 3 χρ δε το λες και νορμαλ (μεσα σε 3 χρ τα ψεματα απειρα οπως φανταζεστε ....σαν να εισαι με φαντασμα δεν εχει γονεις δεν εχει φιλους κλπ ολα φιλτραρισμενα). Η ψυχολογια μου καθε μερα και πιο κατω γιατι απο τη στιγμη που δεχθηκα το ψεμα σαν αληθεια ισχυει οτι αμα σε γαμησουν 1 2 φορες η τριτη ειναι σιγουρη.Εκτοτε πολλοι χωρισμοι και επανασυνδεσεις.Τελικα αποφασιζουμε να συζησουμε κι εκει ειναι που ο χρονος αρχιζει να κυλα αντιστροφα βρισκομαι ξαφνηκα στα "ξενα" να κατηγορουμαι για ρατσισμο κι αλλα πολλα ξαφνικα εχω τοσα κουσουρια που ουτε γω ξερω δεξια κι αριστερα με περιγραφει ως καταθλιπτικη ,με θαβει ακομα και για τον αερα που αναπνεω αν το κανω στραβα ενω μπροστα μου ολα οκ ....Το τελικο σταδιο παιχτηκε αφου ξαφνικα του εφεραν δικια τους "νυφουλα". Και που θελω να καταληξω φταιω εγω που αγαπησα ή φταιει το οτι αγαπησα καποιον που δε μπορω να τον χαρακτηρισω πλεον.... Ολα αυτα εν συντομια ... Γιατι μενεις;Γιατι δε μπορεις να τελειωσεις με λογικη κατι που ξεκιναει με συναισθημα...αλλα για καθε μερα που εμεινα πληρωσα. Το μόνο που εμεινε ενα συναισθημα αδικιας,ταπεινωσης και χασουρας.
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Με αυτή την λογική να κάνουμε test DNA πριν αρχίσουμε μια σχέση...
nagia365 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Με αυτή την λογική να κάνουμε test DNA πριν αρχίσουμε μια σχέση... Ο συγκεκριμένος είναι ικανος να παραποιηση ακομα και τα αποτελεσματα των εξετασεων αχιαιχιαιιχιαιχια (λογω κομπλεξ).
astrosunnefo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 @nagia365 Δύσκολη η περίπτωσή σου, δυστυχώς. Δεν είναι τόσο ότι απέκρυψε εξ αρχής την καταγωγή του (που κι αυτό είναι φάουλ, εννοείται!), όσο το διάστημα. Τρία χρόνια είναι πολλά, γιατί δεν είναι μόνο η καταγωγή του, αλλά και τα ψέματα που στοιβάζονται ως κάλυψη αυτού που θέλει να κρύψει. Κι, αν μη τι άλλο, στοιχείο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην σχέση (και σε οποιαδήποτε σχέση) είναι η εμπιστοσύνη. Από εκεί και πέρα, σίγουρα, αν τύχαινε σε μένα, θα λάμβανα υπόψη μου και την ποιότητα της σχέσης. Όμως, αυτά που μας είπες, σαν σύνολο, είναι πέρα για πέρα απογοητευτικά. Δεν μπορεί να σταθεί έτσι σχέση και να πάει σοβαρά. Απ' τα πρώτα σημάδια πρέπει να καθίζεις τον άλλο και να το συζητάς, να προσπαθήσετε από κοινού να σώσετε αυτό που έχετε (εφόσον έχει την ίδια σημασία και για τους δύο), για να μην χάνεις χρόνο σε κάτι που, εν τέλει, μόνο φθορά θα σου προκαλέσει. Βέβαια, ένας τρίτος, που δεν το βλέπει εκ των έσω, δεν έχει την ίδια αντικειμενικότητα, καθώς πολλά του διαφεύγουν. Εσύ ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο για σένα, όσο δύσκολο κι αν είναι στην πράξη αυτό που θα επιλέξεις. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, όμως, κράτησε τα καλά τής υπόθεσης. Όλα είναι ένα μάθημα. 1
mentoras99 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγω εχω μια απορια,αν ειχατε μια σχεση καποιο ευλογο χρονικο διαστημα και στο τελος μαθαινατε ξαφνικα οτι ειναι αλβανος κι οκ μεχρι εκει το δεχεσαι. Μετα ερχονται τα ψυχολογικα νιωθεις κοροιδο,αλλα οκ προσπαθεις να το καταπιεις και αυτο στο κατω κατω επιλογη σου που δεν τον σουταρες μετα απο τοσο δουλεμα γιατι για να κρυψει καποιος κατι τετοιο επι 3 χρ δε το λες και νορμαλ (μεσα σε 3 χρ τα ψεματα απειρα οπως φανταζεστε ....σαν να εισαι με φαντασμα δεν εχει γονεις δεν εχει φιλους κλπ ολα φιλτραρισμενα). Η ψυχολογια μου καθε μερα και πιο κατω γιατι απο τη στιγμη που δεχθηκα το ψεμα σαν αληθεια ισχυει οτι αμα σε γαμησουν 1 2 φορες η τριτη ειναι σιγουρη.Εκτοτε πολλοι χωρισμοι και επανασυνδεσεις.Τελικα αποφασιζουμε να συζησουμε κι εκει ειναι που ο χρονος αρχιζει να κυλα αντιστροφα βρισκομαι ξαφνηκα στα "ξενα" να κατηγορουμαι για ρατσισμο κι αλλα πολλα ξαφνικα εχω τοσα κουσουρια που ουτε γω ξερω δεξια κι αριστερα με περιγραφει ως καταθλιπτικη ,με θαβει ακομα και για τον αερα που αναπνεω αν το κανω στραβα ενω μπροστα μου ολα οκ ....Το τελικο σταδιο παιχτηκε αφου ξαφνικα του εφεραν δικια τους "νυφουλα". Και που θελω να καταληξω φταιω εγω που αγαπησα ή φταιει το οτι αγαπησα καποιον που δε μπορω να τον χαρακτηρισω πλεον.... Ολα αυτα εν συντομια ... Γιατι μενεις;Γιατι δε μπορεις να τελειωσεις με λογικη κατι που ξεκιναει με συναισθημα...αλλα για καθε μερα που εμεινα πληρωσα. Το μόνο που εμεινε ενα συναισθημα αδικιας,ταπεινωσης και χασουρας. Ξερω πολλες ελληνιδες που την εχουν πατησει με αλβανους, ΧΩΡΙΣ να το ξερουν στην αρχη.... Ειναι οι Αλβανοι που ηρθαν τοτε, το 1990 περιπου, που οι προκομενοι μας 'ανοιξαν' τα συνορα, μπουκαροντας στην Ελλαδα μιλιουνια, γιατι ειχαν χορτασει απο 'κομμουνιστικο παραδεισο'... Τα τοτε μικρα αλβανακια, ειναι σημερα αντρες, που μιλανε τοσο καλα ελληνικα, που δυσκολα τους καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ελληνες... Το 'κακο' δεν ειναι οτι ειναι 'Αλβανος', ειναι οτι εσκεμενα το κρυβει. Και το κρυβει σκοπιμα, γιατι αν δεν το εκρυβε, πιθανως δεν θα ησουν μαζι του. Αισχρο. Δεν ειναι τυχαιος ο 'ρατσισμος' που εχουν οι Ελληνες γι'αυτους. Υπαρχουν μυριοι λογοι, που δεν θελω να τους αναφερω εδω. Να δοξολογεις το Θεο που γλυτωσες απο δαυτον, εστω και νιωθωντας 'ξεγελεσμενη'. Μια μακρινη γνωστη μου, αφου την 'ξεγελασε', την 'εκλεψε' απο το σπιτι, παντρευτηκαν, της εκανε και παιδι, και τωρα την σεργιαναει σε σε παππουδες-γιαγιαδες σε χωρια στην Αλβανια.... Καμαρωνει κιολας, που εχει ωραια κοπελα Ελληνιδα διπλα του, σαν σκλαβα! Η κοπελα θελει να φυγει απο κοντα του, αλλα την απειλει, ειναι και το παιδι στη μεση, και εχει μπλεξει ασχημα... Ειχε σκεφτει μεχρι και να βαλει τελος στη ζωη της, αλλα σκεφτεται το παιδι... Θα συνιστουσα στις ελληνιδες να ειναι προσεκτικοτερες στις επιλογες τους. Να κοιταζουν απο που κρατα η σκουφια του 'αγαπημενου' τους, κι οχι απλα 'οτι τους γυαλισε στο ματι'. Εκει την πατανε. Βεβαια, πολλες δεν τις λυπαμαι. Πανε γυρευοντας. Βλεπεις καλα παιδια να τους μιλανε, και αυτες σνομπαρια. Παρε τοτε καλη μου τον τυπα, να σε 'πηδα' στην κυριολεξια καθε μερα. Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις. Αυτα βεβαια, τα λεω για τις εκ πεποιθησεως 'ψωνισμενες', που μοιραζουν τις χυλοπιτες σε καλα παληκαρια Ελληνες, σαν ψωμοτυρι. Για τις κοπελες που εκαναν τετοια επιπολαιοτητα, απο κακια στιγμη, τις συμπονω. Αλλα προσοχη, χιλιες φορες προσοχη. Η σχεσεις δεν ειναι παιξε-γελασε οπως πολλοι και πολλες νομιζουν...
nagia365 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δεν εξαπατηθηκα απλα .....εξαπατηθηκα σε βαθμο κακουργηματος (με χαρτια κι ολα).Αλλα οπως προειπα,το κακο ειναι εφοσον το έμαθα κι έμεινα,μερικοι ανθρωποι είναι κομπλεξικοι και στο τελος Αλβανοι!!Στην περιπτωση του κι αυτο το κομπλεξ αμα το τροφοδοτησεις απλα ειναι σαν να γεμίζεις καρκίνο τα σωθηκα σου,διοτι ολο το θεμα οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν ψυχικα ανισορροπος.Ενω μπορω να κανω τον ιδιο διαλογο με 1000 ατομα με αυτον ηταν σαν να χτυπαω το κεφαλι μου στο τειχο και στο τελος σε κατανταει αρρωστο και σενα!!!Καποιος που αποκαλει ρατσισμο το να εισαι περηφανος Ελληνας ενω παραλληλα δηλώνει Ελληνας.... αποκαλει αλλους Αλβανους ενω ο ιδιος ειναι Αλβανος!! Να σημειωσω οτι αναφερομαι σε συγκεκριμένω ατομο.Οπως και το ζητημα είναι οχι η καταγωγή του αλλα το ψεμα και η νοοτροπια που δεν γνωριζω αν εκφραζει όλους τους ομοεθνεις του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα