kostas8080 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Άλλαξα επεξεργαστή και τώρα, ανοίγω το υπολογιστή κανονικά, τον χρησιμοποιώ και μετα από κανα 5 λεπτό κλείνει Έκανα format αρχικά νομίζοντας ότι είναι θέμα λογισμικού, Εβαλα περισοττερη θερμό πάστα νομίζω ότι φταίει η θερμοκρασία, αλλά τίποτα, το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει Τι άλλο μπορεί να είναι;
conkal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 τεσσερες επιλογες: 1.στραβωσες τα pin του socket ή του επεξεργαστη αναλογως την εταιρια 2.εβαλες πολλη ή πολυ λιγη παστα και υπερθερμαινεται 3.κατι χτυπησες ή βραχυκυκλωσες ή εσπασες στην διαδικασια 4.δεν εχει κουμπωσει καλα η ψυχτρα 6
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τρέξε το core temp να δεις τι θερμοκρασίες έχεις,πες μας κιόλα τι υλικό έχεις ή ανέβασε εικόνες από το cpuz. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ανέφερε το σύστημά σου αναλυτικά για να σε βοηθήσουν τα παιδιά. Έτσι στα κουτουρού δεν γίνεται χωρίς μια εικόνα για το τι έχεις ή τι είχες και τι έκανες.
kostas8080 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ειχα λοιπον 2 υπολογιστες 1)cpu:Intel core i5 2500k,socet 1155 gpu saphire r9 380 4gb ram corsair ddr3 16000mh psu: corsair 550w 2)cpu i5 3470,socet 1155 ram corsair ddr3 1600mh gpu:δεν εχει psu 450w μητρικες δεν ξερω τι εχω το μονο που εκανα ηταν να βγαλω την ψυκτρα μαζι με τον πεεξεργαστη απο το καθενα pc ,καθαρισα την θερμοπαστα,εβαλα καινουρια(αρκετη μπορω να πω) και αλλαξα θεση στου επεξεργαστες ,τον καθενα στο αλλο pc τωρα ο ενας δουλευει κανονικα, ο αλλος κλεινει κανα 5-λεπτα αφοτου τον ανοιξεις
SpirosZ68 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 μητρικες δεν ξερω τι εχω Αν δεν μαθεις μην περιμενεις απαντησεις.
kostas8080 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν δεν μαθεις μην περιμενεις απαντησεις. 1) gigabyte B75-d3v 2) gigabyte H61m-ds2
panagiotispetrou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 έκανες load default στο bios? Τα βιος είναι τα τελευταία? Ποιός απο τους δυο cpu δεν δουλευει?
kostas8080 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 έκανες load default στο bios? Τα βιος είναι τα τελευταία? Ποιός απο τους δυο cpu δεν δουλευει? Ο 2500k Τα άλλα που ρώτησες δεν ξέρω τι είναι, αλλά θα ψάξω
Ghost007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οπως ειπε και ο φιλος απο πανω κανε load default στο bios και θα ελεγα να κλεισεις boost .. c1e και eist γιατι ο επεξεργαστης σου απο οτι φενεται στην εικονα κανει σοβαρο underclock και ισως το θεμα πεζει απο εκει... 1
cabdik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ξερουμε τι κομματια εχουν και τι "αλχημειες" εχουν κανει ....? μαντεις ειμαστε? λεει ο TS πχ, αλλαξα επεξεργαστες, αλλα δεν λεει απο ποια μητρικη σε ποια, και ποιο BIOS εχει η καθε μια..! χωρις Info δλδ, πρεπει να καταλαβουμε τι φταιει......? ΠΡΟΣ TS : απο οτι ειδα εχεις το CPUZ. απλα βγαλε screenshot απο τις καρτελες MAINBOARD....!!!! εκει εχει και το μοντελο, και την εκδοση BIOS που φοραει η καθε μια..! επισης (κατι με τρωει εδω...!!) ..., οταν λες "εβγαλα την ψυκτρα μαζι με τον επεξεργαστη", τι ακριβως εκανες δλδ? 2
kostas8080 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 να κανω μια ερωτηση ρε παιδια? γιατι οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ξερουμε τι κομματια εχουν και τι "αλχημειες" εχουν κανει ....? μαντεις ειμαστε? λεει ο TS πχ, αλλαξα επεξεργαστες, αλλα δεν λεει απο ποια μητρικη σε ποια, και ποιο BIOS εχει η καθε μια..! χωρις Info δλδ, πρεπει να καταλαβουμε τι φταιει......? ΠΡΟΣ TS : απο οτι ειδα εχεις το CPUZ. απλα βγαλε screenshot απο τις καρτελες MAINBOARD....!!!! εκει εχει και το μοντελο, και την εκδοση BIOS που φοραει η καθε μια..! επισης (κατι με τρωει εδω...!!) ..., οταν λες "εβγαλα την ψυκτρα μαζι με τον επεξεργαστη", τι ακριβως εκανες δλδ? Πρωτα απ όλα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω, γι αυτό και ρώτησα ώστε να μου πείτε τι ακριβώς πληροφορίες πρέπει να δωσω για να με βοηθήσετε (αν ήξερα δεν θα ρωτουσα) Τι δεν καταλαβαίνεις ως προς την αλλαγή επεξεργαστή και ψυκτρα; Έβγαλα τον επεξεργαστή και την stock ψυκτρα του και την κουμπωσα στην άλλη μητρική
cabdik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ναι ... λεω απλα, επειδη δεν ξερεις, πως εβγαλες την ψυκτρα και τον επεξεργαστη, μηπως εκανες καμια ζημια σε πινακια...!! θελει λιγο προσοχη το βγαλσιμο της ψυκτρας πανω απο τον επεξεργαστη...!!
jimzak Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αν έχεις βάλει τον Ι5 3470 στην Η61 κοίτα να έχεις περάσει το τελευταιο bios. Βάση chipset πάντως εγώ προσωπικά θα έβαζα τον 2500 στην Η61 και τον 3470 στην Β75. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα