thant Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Γι αυτό πάντα με γαντακι ο υπάλληλος αλλιώς σηκωνόμαστε και φεύγουμε Και το γαντάκι πάλι σχετικό είναι. Έχω δει υπάλληλο με γαντάκι συγχρόνως να μου φτιάχνει το σάντουιτς, να σηκώνει το τηλέφωνο και να δίνει ρέστα. Εξυπηρέτηση με το γάντι λέμε...
Irene.j Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 60% αντρες,40% γυναικες..http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/item/327420-posoi-plenoun-ta-xeria-tous-meta-tin-toualeta-ti-deixnoun-oi-erevnes *Τώρα που το σκέφτομαι, σίγουρα κάποιοι θα το κάνουν επίτηδες!!! Ωραία μαλλιά Λίτσα, φλαπ και τα χαϊδεύεις με το βρώμικο πεόχερο...!!! Ευτυχως, δε με λενε Λιτσα 2
Glikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να πλενουμε τα χερια μας μετα την τουαλετα!!! Wat? 1
bedazzled Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με αυτή την λογική μπορεί να έχουμε ανταλλάξει φιλιά με μια κοπέλα που πριν λίγη ώρα έκανε πεολειχία, λολ. Όσο για το γάντι, δεν είναι καλή ιδέα όταν μιλάμε για ζεστά τρόφιμα, μιας και απελευθερώνονται μόρια πλαστικού στις τροφές και αυτό δεν είναι καλό, ειδικά για τους άντρες (βλ. θηλυκές ψευδορμόνες). Για τον ίδιο λόγο δεν είναι καλή ιδέα ένα ζεστό ρόφημα (καφές, τσάι) σε πλαστικό ποτήρι.
sphinxgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με αυτή την λογική μπορεί να έχουμε ανταλλάξει φιλιά με μια κοπέλα που πριν λίγη ώρα έκανε πεολειχία, λολ. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει???!!! Ότι μπούκωσες τον πριν λίγο γκόμενο της!!! αχμ...!
Peleus17 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Είσαι και barman αν θυμάμαι καλά ε; Πλακα εκανα. Εννοειται πως παντα πλενω τα χερια μου και γενικα εχω τρελη μανια με την καθαριοτητα τοσο του σωματος μου οσο και του χωρου που εργαζομαι. Ελπιζω να μην το πηρες στα σοβαρα αυτο που εγραψα προν. Ημουν στο μαθημα εκεινη την ωρα και βαριομουν και ειπα να πεταξω μια μαλακια να δω αντιδρασεις. 2
iordanis77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 *Τώρα που το σκέφτομαι, σίγουρα κάποιοι θα το κάνουν επίτηδες!!! Ωραία μαλλιά Λίτσα, φλαπ και τα χαϊδεύεις με το βρώμικο πεόχερο...!!! Συνηθιζεις να χαιδευεις μαλλια αλλων? καλά μη το σκέφτεσαι πολύ , με αυτή τη λογική σου τυλίγουν τις πίτες με χέρι που τον έπαιζαν Τις πιτες τις πιανουν με τη λαβιδα για να μη καουν. Με το πεοχερο ειχαν κοψει πριν τις τοματες και τα κρεμμυδια που βαζουν μεσα. Και το γαντάκι πάλι σχετικό είναι. Έχω δει υπάλληλο με γαντάκι συγχρόνως να μου φτιάχνει το σάντουιτς, να σηκώνει το τηλέφωνο και να δίνει ρέστα. Εξυπηρέτηση με το γάντι λέμε... Φυσικα. Το γαντακι το φορανε για τη δικη τους προστασια, οχι για τη δικη μας. 1
kaliakman Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά γιατί δυσκολευεστε? Πλύσιμο πριν, πόρτα -καζανακι με το αριστερό τα υπόλοιπα με το δεξί, πλύσιμο μετά.. Γιατί να κάνετε ακροβατικά?? :Ρ
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πλακα εκανα. Εννοειται πως παντα πλενω τα χερια μου και γενικα εχω τρελη μανια με την καθαριοτητα τοσο του σωματος μου οσο και του χωρου που εργαζομαι. Ελπιζω να μην το πηρες στα σοβαρα αυτο που εγραψα προν. Ημουν στο μαθημα εκεινη την ωρα και βαριομουν και ειπα να πεταξω μια μαλακια να δω αντιδρασεις. Όχι εντάξει, πλάκα έκανα κι εγώ 1
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πλύσιμο πριν,πλύσιμο μετά, και ένα αντισηπτικό μαντηλάκι ή υγρό.
iordanis77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά γιατί δυσκολευεστε? Πλύσιμο πριν, πόρτα -καζανακι με το αριστερό τα υπόλοιπα με το δεξί, πλύσιμο μετά.. Γιατί να κάνετε ακροβατικά?? :Ρ Και σκουπισμα που?
Vapir Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ο τοιχος δεν ειναι καθαρος. παντού μικρόβια ρε φίλε !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα