Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως δεν έχω δει ποτέ κανέναν να πάρει χαρτί από την τουαλέτα για να κλείσει την βρύση ΑΦΟΥ πλύνει τα χέρια του. Από την άλλη έχω δει κάποιες φορές βρύση να τρέχει άρα είμαστε σε καλό δρόμο.....

Συνηθως πεταω πανω στην βρυση σαπουνονερο ενω πλενω τα χερια μου, και την κλεινω με την αναποδη της παλαμης μου.

Πιο πολυ για ψυχολογικους λογους, αλλα μου εχει γινει συνηθεια τοσες φορες που πλενω τα χερια μου μεσα στην ημερα.

• Like 2
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιαυτό στα club που πανε οι πλούσιοι έχουν μπάτλερ που τους δίνουν πετσέτα, τους ανοίγουν βρύσες κτλ. Αλλά και πάλι οι περισσότεροι δεν πλένονται.... φωτοκύτταρο ..... κυρ. Μήτσος.

Δημοσ.

το καλύτερο τζελ απολύμανσης για τα χερια ποιο είναι να μπορείς να το κουβαλάς και στην τσέπη?

Aν ειναι να κουβαλας τζελ γιατι οχι ενα ζευγαρι χειρουργικα γαντια.Λιγοτερο χωρο πιανουν  :-D

Δημοσ.

Έχω συνηθίσει να πλένω τα χέρια μου πάρα πολλές φορές την μέρα (και πάλι δεν αντέχω να έχω βρώμικα χέρια), οπότε τα πλένω πριν και μετά. Αν πάω σε μαγαζί και δεν έχουν σαπούνι ή και χαρτί υγείας (απαράδεκτο) κουβαλάω πάντα wipes μαζί μου.

Δημοσ.

Λόγω της δουλειάς που κάνω πλένω αρκετές φορές την μέρα τα χέρια μου. Όσον αφορά το wc, πάντα πριν και μετά. Συνήθως αν δεν το ξεχάσω, κουβαλάω υγρά μαντηλάκια σε περίπτωση που είμαι σε κάποιο cafe πχ. Μου έχει τύχει κάμποσες φορές να βλέπω άτομα καθώς περιμένω στο wc να βγαίνουν χωρίς να πλυθούν. Σιχάματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε βρισκω λογο να πλυνεις τα χερια σου μετα εκτος αν στο τιναγμα εφυγε καμια σταγονα. Γιατι να πλυνω τα χερια μου μετα? επιασα κατι βρομικο? Σιγουρα πιο καθαρο θα ειναι απο τα χερια μου οσες φορες και να τα πλυνω.

Δημοσ.

Δε βρισκω λογο να πλυνεις τα χερια σου μετα εκτος αν στο τιναγμα εφυγε καμια σταγονα. Γιατι να πλυνω τα χερια μου μετα? επιασα κατι βρομικο? Σιγουρα πιο καθαρο θα ειναι απο τα χερια μου οσες φορες και να τα πλυνω.

Ε τώρα να βγεις από το wc και να κάνεις πχ μετά μια χειραψία αφού είχες πιάσει το λιπου σου νωρίτερα είναι κάπως..

• Like 1
Δημοσ.

Και πριν και μετά. 

... εκτός αν είσαι μπαρμαν που μετά το κατούρημα συνήθως φτιάχνουν το μαλλί τους και συνεχίζουν να βάζουν ξηρούς καρπούς και παγάκια στο ποτό σου  :eek:

Πάντως όσους μπάρμεν έχω γνωρίσει ήταν παρανοϊκοί με την καθαριότητα.

Και έχω γνωρίσει αρκετούς!

Οινόπνευμα πάντα στο μπαρ και απολύμανση του πάγκου εργασίας κάθε τόσο.

Στο θέμα μας,

πάντα μετά, με σαπούνι, πλένω και τη βρύση. Το θέμα είναι να πλύνεις καλά χέρια για 30 δευτερόλεπτα.

Όχι όμως κι έτσι : https://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_disorder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...