afentiko Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ε τώρα να βγεις από το wc και να κάνεις πχ μετά μια χειραψία αφού είχες πιάσει το λιπου σου νωρίτερα είναι κάπως.. Θα το εβλεπα καπως αν ο τυπος ειχε πιασει σκατα πριν και πηγαινε να μου δωσει το χερι του. Θα μου πεις, δε ξερεις τι εκανε ο αλλος εκει μεσα. Ξερω ομως τι εκανα εγω κ μου φτανει αυτο για εμενα.
olimpiakos 7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παντα μετα(πριν και μετα οταν προκειται για φαγητο) και μερικες φορες πριν...! Βεβαια ειναι αηδια οταν παει καποιος τουαλετα και αφου τελειωσει δεν καθαριζει τα χερια του, και μετα στο τελείωμα φαγητου συνηθως!
bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το έχω παρατηρήσει σε πολλά μέρη (από στρατό μέχρι χώρους εργασίας) ότι 7 στους 10 δεν πλένουν τα χέρια τους... αυτά για τις ανδρικές τουαλέτες, δεν ξέρω τι γίνεται στις γυναικείες, αν και οι γυναίκες έχουν διαφορετική ανατομία. Σε κάτι τέτοιους δεν αξίζει ούτε χειραψία, ούτε να τους δανείσεις πράγματα... είμαι περίεργος που το βλέπω έτσι; 3
eliasjuve Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από όλα αυτά είναι ότι πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας μετά από χειραψία. Δεν πα να έχεις πλύνει τα χέρια σου με ακουαφόρτε , αν ο άλλος έχει πιάσει τα πάντα και σε ακουμπήσει την έκατσες. 2
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από όλα αυτά είναι ότι πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας μετά από χειραψία. Παπαρια η κλασσικη χειραψια , υγειονομικη βομβα Στην αναγκη τετοια ,στην αναγκη ξαναλεω https://syntaxthemusical.files.wordpress.com/2011/04/02.jpg?w=500
Irene.j Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 δεν ξέρω τι γίνεται στις γυναικείες, αν και οι γυναίκες έχουν διαφορετική ανατομία. Δυστυχως συμβαινει σε μεγαλο βαθμο 1
Big Boss Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 πάντα και πριν και μετά. Αν δω κάποιον να μην τα πλείνει του λέω "Που πας ρε βρομιάρη"
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλά πρίν γιατί τα πλένετε; Εγω προσωπικα για να μην λερωσω τα γεννητικα μου οργανα. 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλά πρίν γιατί τα πλένετε; Ίσως γιατί μπορεί να είχαμε πιάσει κάτι βρώμικο προηγουμένως?! 1
totem_lost Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ίσως γιατί μπορεί να είχαμε πιάσει κάτι βρώμικο προηγουμένως?! Απο όσο ξέρω οι γυναίκες ειδικά δεν πιάνουν τίποτα με γυμνά χέρια όταν πάνε τουαλέτα.....?!
Liverpool89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παντα πλενω τα χερια οταν παω σε τουαλερα, ειδικα εξω. Εξω ανοιγω τις πορτες με τον αγκωνα, πλενω πριν και μετα. Ειδα ενα βιντεακι πως γινεται το σωστο πλυσιμο, παλια εβαζα σαπουνι, πασαλιβα ενα δευτερολεπτο και ξεβγαζα, τωρα το κανω πιο σχολαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα