Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν είστε σε ένα καφέ πχ και πρέπει να κάνετε το χοντρό τι κάνετε? Όρθιοι σαν ινδιάνοι ή βάζετε χαρτί γύρω γύρω στην λεκάνη? Όταν εξελιχθεί κι αυτό σε χεσοthread, φωνάξτε με. Συμβαίνει τωρα! 6
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όταν εξελιχθεί κι αυτό σε χεσοthread, φωνάξτε με. Μην ανησυχείς, ξέρεις πως μόλις έρθει η στιγμή θα πω vsl και θα εμφανιστείς. 3
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αν είστε σε ένα καφέ πχ και πρέπει να κάνετε το χοντρό τι κάνετε? Όρθιοι σαν ινδιάνοι ή βάζετε χαρτί γύρω γύρω στην λεκάνη? Συμβαίνει τωρα! Εχω παντα προχειρα μαζι μου ενα 1
Ison_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εσείς πλένετε αυτό. Αυτό πλένεται μόνο του. Δεν είναι τόσο δύσκολο πια να μάθετε τη διαφορά... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 το Σάββατο είχαμε πάει σε μια καφετέρια και ήθελα σε μια στιγμή να πάω στην τουαλέτα. αφού βγήκα, πήγα να πλύνω τα χερια μου αλλά η βρύση δεν δούλευε... ένιωσα τόσο βρώμικος lol δηλαδή ελεος, θα μπορούσαν να είχαν φροντίσει να τ φτιάξουν. εκνευρίστηκα και λίγο να σας πω. πάντως και εγώ δεν έχω δει κανέναν να παίρνει χαρτί για να ανοίξει το πόμολο της πόρτας...
Iris_89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εχω παντα προχειρα μαζι μου ενα Πόσο μου έχει λείψει αυτό!
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εχω παντα προχειρα μαζι μου ενα Δεν ξέρω το συγκεκριμένο προϊόν αλλά φαίνεται τοξικό. Speaking of toxic, σήμερα στην δουλειά παραλίγο να καώ με καυστική σόδα. Φθηνά την γλίτωσαν τα μάτια μου.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καταρχάς προσπαθώ να μην πιάνω πολλά πράγματα σε δημόσια τουαλέτα... γιατί και το σαπουνάκι δεν σκοτώνει όλα τα μικρόβια. Αλλά δεν είμαι και παρανοικός για να κουβαλάω dettol και betadine πρωί-βράδυ.
tsourakis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγώ προσπαθώ να μην ακουμπάω σχεδόν τίποτα πέρα από το εργαλείο μου και τη βρύση. Καζανάκι με χαρτί και τη βρύση την πιέζω στη βάση της δηλαδή πολύ ψηλά εκεί που δεν ακουμπάει ο περισσότερος κόσμος. Γενικά πάντως υπάρχουν πάρα πολλά μέρη με μικρόβια που δεν το καταλαβαίνει ο περισσότερος κόσμος επειδή θεωρεί την τουαλέτα βρώμικη. Πχ Στα ΜΜΕ, οι χώροι εργασίας αλλά και καθημερινά πράγματα όπως το κινητο που το ακουμπάμε παντού και είναι συνεχώς στα χέρια μας. Εγώ παντως επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικος μερικές φορές πλένω τα χέρια μου στο σπίτι χωρίς να υπάρχει λόγος 2
redhotstef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Συνηθως τα πλενω πριν βγω απο τη τουαλετα και οχι πριν κανω κατι στην τουαλετα. Τα πλενω συχνα παντως επειδη κανω και την διαδικασια με τους φακους οποτε τα χερια μου ειναι παντα καθαρα.
tstavrou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εχω παντα προχειρα μαζι μου ενα Που το βρισκεις το συγκεκριμενο? Το εχω δει στα νοσοκομεια να κυκλοφορει.
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Στα φαρμακεια. Βασικα η χρηση του συγκεκριμενου ειναι υπερβολη.Εγω χρησιμοποιω απλο σαπουνι και μετα το πλυσιμο περναω τα χερια μου με ενα αλκολουχο αντισηπτικο.Προσωπικα χρησιμοποιω το sterillium. ή αν πετυχω στο φαρμακειο καποιο αλλο σε προσφορα θα το τιμησω.
Anorymous Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Στα φαρμακεια. Βασικα η χρηση του συγκεκριμενου ειναι υπερβολη.Εγω χρησιμοποιω απλο σαπουνι και μετα το πλυσιμο περναω τα χερια μου με ενα αλκολουχο αντισηπτικο.Προσωπικα χρησιμοποιω το sterillium. Αν δεν πληνεις τα χερια σου και βαλεις μονο αυτο τι διαφορα εχει ? οταν ξερω οτι θα χρειασθει να παω τουαλετα πχ σε ταξιδι τοτε εχω μαζι σπρει ντετολ και ψεχασω καλα πριν κατσω , οταν ειμαι τωρα εξω και ξερω θα παω σπιτι απλα κρατιεμαι . πλενω φυσικα τα χερια μου , σε μικροτερη ηλικια δεν το εκανα οσπου κολησα σκουλικακια και απο τοτε εμαθα για τα καλα
king2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πάντα πλύσιμο τα χέρια μετά την τουαλέτα η μετά από χειραψία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα