Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είστε σε ένα καφέ πχ και πρέπει να κάνετε το χοντρό τι κάνετε? Όρθιοι σαν ινδιάνοι ή βάζετε χαρτί γύρω γύρω στην λεκάνη?

Όταν εξελιχθεί κι αυτό σε χεσοthread, φωνάξτε με.

Συμβαίνει τωρα!

• Like 6
Δημοσ.

Όταν εξελιχθεί κι αυτό σε χεσοthread, φωνάξτε με.

Μην ανησυχείς, ξέρεις πως μόλις έρθει η στιγμή θα πω vsl και θα εμφανιστείς.

• Like 3
Δημοσ.

Αν είστε σε ένα καφέ πχ και πρέπει να κάνετε το χοντρό τι κάνετε? Όρθιοι σαν ινδιάνοι ή βάζετε χαρτί γύρω γύρω στην λεκάνη?

Συμβαίνει τωρα!

Εχω παντα προχειρα μαζι μου ενα

12206.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς πλένετε αυτό.

Αυτό πλένεται μόνο του.

Δεν είναι τόσο δύσκολο πια να μάθετε τη διαφορά...

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

το Σάββατο είχαμε πάει σε μια καφετέρια και ήθελα σε μια στιγμή να πάω στην τουαλέτα. αφού βγήκα, πήγα να πλύνω τα χερια μου αλλά η βρύση δεν δούλευε... ένιωσα τόσο βρώμικος lol  :-D δηλαδή ελεος, θα μπορούσαν να είχαν φροντίσει να τ φτιάξουν. εκνευρίστηκα και λίγο να σας πω.

πάντως και εγώ δεν έχω δει κανέναν να παίρνει χαρτί για να ανοίξει το πόμολο της πόρτας... 

Δημοσ.

12206.jpg

Δεν ξέρω το συγκεκριμένο προϊόν αλλά φαίνεται τοξικό. :)

Speaking of toxic, σήμερα στην δουλειά παραλίγο να καώ με καυστική σόδα. Φθηνά την γλίτωσαν τα μάτια μου.

Δημοσ.

Καταρχάς προσπαθώ να μην πιάνω πολλά πράγματα σε δημόσια τουαλέτα... γιατί και το σαπουνάκι δεν σκοτώνει όλα τα μικρόβια. Αλλά δεν είμαι και παρανοικός για να κουβαλάω dettol και betadine πρωί-βράδυ.

Δημοσ.

Εγώ προσπαθώ να μην ακουμπάω σχεδόν τίποτα πέρα από το εργαλείο μου και τη βρύση. Καζανάκι με χαρτί και τη βρύση την πιέζω στη βάση της δηλαδή πολύ ψηλά εκεί που δεν ακουμπάει ο περισσότερος κόσμος.

Γενικά πάντως υπάρχουν πάρα πολλά μέρη με μικρόβια που δεν το καταλαβαίνει ο περισσότερος κόσμος επειδή θεωρεί την τουαλέτα βρώμικη. Πχ Στα ΜΜΕ, οι χώροι εργασίας αλλά και καθημερινά πράγματα όπως το κινητο που το ακουμπάμε παντού και είναι συνεχώς στα χέρια μας.

Εγώ παντως επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικος μερικές φορές πλένω τα χέρια μου στο σπίτι χωρίς να υπάρχει λόγος :)

• Like 2
Δημοσ.

Συνηθως τα πλενω πριν βγω απο τη τουαλετα και οχι πριν κανω κατι στην τουαλετα. Τα πλενω συχνα παντως επειδη κανω και την διαδικασια με τους φακους οποτε τα χερια μου ειναι παντα καθαρα.

Δημοσ.

12206.jpg

Που το βρισκεις το συγκεκριμενο?

Το εχω δει στα νοσοκομεια να κυκλοφορει.

Δημοσ.

Στα φαρμακεια.

Βασικα η χρηση του συγκεκριμενου ειναι υπερβολη.Εγω χρησιμοποιω απλο σαπουνι και μετα το πλυσιμο περναω τα χερια μου με ενα αλκολουχο αντισηπτικο.Προσωπικα χρησιμοποιω το sterillium.2-10661.jpg

ή αν πετυχω στο φαρμακειο καποιο αλλο σε προσφορα θα το τιμησω.

Δημοσ.

Στα φαρμακεια.

Βασικα η χρηση του συγκεκριμενου ειναι υπερβολη.Εγω χρησιμοποιω απλο σαπουνι και μετα το πλυσιμο περναω τα χερια μου με ενα αλκολουχο αντισηπτικο.Προσωπικα χρησιμοποιω το sterillium.2-10661.jpg

Αν δεν πληνεις τα χερια σου και βαλεις μονο αυτο τι διαφορα εχει ?

οταν ξερω οτι θα χρειασθει να παω τουαλετα πχ σε ταξιδι τοτε εχω μαζι σπρει ντετολ και ψεχασω καλα πριν κατσω , οταν ειμαι τωρα εξω και ξερω θα παω σπιτι απλα κρατιεμαι .

πλενω φυσικα τα χερια μου , σε μικροτερη ηλικια δεν το εκανα οσπου κολησα σκουλικακια και απο τοτε εμαθα για τα καλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...