Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ελλάδα και η Βενεζουέλα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες παγκοσμίως να χρεωκοπήσουν.. κάποιοι έχουν πειστεί ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη για την Ελλάδα.. 

Άν αύριο το πρωί κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.. άν ο κόσμος ξεχυθεί στους δρόμους πανικόβλητος και αρχίσει να αντιδρά υστερικά..

έχετε σκεφτεί πώς θα αντιδράσετε?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εσύ πάντως θα συνεχίσεις να τρολλάρεις το ινσόμνια

Η Ελλάδα και η Βενεζουέλα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες παγκοσμίως να χρεωκοπήσουν.. κάποιοι έχουν πειστεί ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη για την Ελλάδα.. 

Άν αύριο το πρωί κλείσουν οι τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ, οι καφετέριες, τα σουβλατζίδικα και όλα όσα θεωρούμε δεδομένα.. άν ο κόσμος ξεχυθεί στους δρόμους πανικόβλητος και αρχίσει να αντιδρά υστερικά..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κλεισουν ποτε, κουφαλες δανειστες  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Η Ελλάδα έχει βγεί έμμεσα από το Ευρώ με τα capital controls και βιώνει συνέπειες της χρεωκοπίας αλλά δέν έχει πέσει πείνα ούτε επικρατεί χάος.. Δέν δουλεύει κανένας αλλά οι συνταξιούχοι παίρνουν τις συντάξεις και συντηρούν ή βοηθούν κάπως τα παιδιά τους.. εδώ λέμε πώς θα αντιδράσουμε άν γίνουν σκηνικά Αργεντινής! να μην υπάρχουν τρόφιμα στα ράφια του σούπερ μάρκετ και να παίρνουμε κουπονι να ψωνίσουμε ελάχιστα είδη παρουσία αστυνομικών.. να γίνεται τίποτε πλιάτσικο σε τράπεζες και μαγαζιά.. να καεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.. να μην υπάρχουν καύσιμα στα βενζιναδικα.. κτλ .. γιατί αυτά θα γίνουν άν ο λαουτζίκος πάθει αμοκ και τρομοκρατηθεί.. 

Δημοσ.

Θα μείνω στο σπίτι τα πρώτα 24ωρα ή στην υπηρεσία μου αν είμαι σε υπηρεσία.

Ότι και να γίνει θα ξεπεραστεί.

Δημοσ.

Η Ελλάδα έχει βγεί έμμεσα από το Ευρώ με τα capital controls και βιώνει συνέπειες της χρεωκοπίας αλλά δέν έχει πέσει πείνα ούτε επικρατεί χάος.. Δέν δουλεύει κανένας αλλά οι συνταξιούχοι παίρνουν τις συντάξεις και συντηρούν ή βοηθούν κάπως τα παιδιά τους.. εδώ λέμε πώς θα αντιδράσουμε άν γίνουν σκηνικά Αργεντινής! να μην υπάρχουν τρόφιμα στα ράφια του σούπερ μάρκετ και να παίρνουμε κουπονι να ψωνίσουμε ελάχιστα είδη παρουσία αστυνομικών.. να γίνεται τίποτε πλιάτσικο σε τράπεζες και μαγαζιά.. να καεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.. να μην υπάρχουν καύσιμα στα βενζιναδικα.. κτλ .. γιατί αυτά θα γίνουν άν ο λαουτζίκος πάθει αμοκ και τρομοκρατηθεί.. 

σιγα μην ερθει κι η δευτερα παρουσια

• Like 3
Δημοσ.

το πιθανότερο θα είναι να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος..

εσύ πάντως θα συνεχίσεις να τρολλάρεις το ινσόμνια

Εσύ γράφεις ότι μένεις στο Νεο Ψυχικό και έχεις γνώμη για το θέμα και με αποκαλείς τρολ? Αμα μαζευτούν τα φτωχοπροάστια και έρθουν κατα σας ξέρεις τί έχει να γίνει?

• Like 1
Δημοσ.

δέν ξέρω άν είμαι φτωχομπινές, middle class ή high class.. ξέρω ότι άμα γίνει κανα μπάμ α αλα Γαλλική Επανάσταση στην Ελλάδα δέν θα ξέρετε από πού να φύγετε ορισμένοι..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...