Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πάντως αλλάζουν προς το πολύ χειρότερο πολλοί άνθρωποι. Φαίνεται ο πραγματικός τους χαρακτήρας. Το έχω παρατηρήσει με άτομα που στο παρελθόν ηταν και καλα φίλοι μου. Πισωμαχαιρωματα στο full. Τέτοια άτομα γενικά είναι να ξεκόβεις καθε επαφή. Πλέον κρατάω αυτούς που αξίζουν. Ο χρόνος δείχνει πολλά.
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πάντως αλλάζουν προς το πολύ χειρότερο πολλοί άνθρωποι. Φαίνεται ο πραγματικός τους χαρακτήρας. Το έχω παρατηρήσει με άτομα που στο παρελθόν ηταν και καλα φίλοι μου. Πισωμαχαιρωματα στο full. Τέτοια άτομα γενικά είναι να ξεκόβεις καθε επαφή. Πλέον κρατάω αυτούς που αξίζουν. Ο χρόνος δείχνει πολλά. ισχυει. μου εχει τυχει κι εμενα. εχω κοψει φιλιες χρονων γιατι τελικα αποδειχτηκαν μεγαλα φιδια. 1
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ισχυει. μου εχει τυχει κι εμενα. εχω κοψει φιλιες χρονων γιατι τελικα αποδειχτηκαν μεγαλα φιδια. Έτσι ακριβώς. Αν και ξηγήθηκα τζάμι μου κάνανε λαδιά. Απο κει και έπειτα κόβω κάθε επαφή. Γενικά
dionisis1925 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μακάρι στα 19 μου να είχα τα μυαλά που έχω τα τελευταία 3 χρόνια..αλλά δεν πειράζει ποτέ δεν είναι αργά! Εννοείται πως έχω αλλάξει προς το καλύτερο,έπαψα να είμαι αγαθός και να συγχωρώ και πλέον ασχολούμαι περισσότερο με τον εαυτό μου γιατί πολύ τον είχα παραμελήσει. 1
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Έτσι ακριβώς. Αν και ξηγήθηκα τζάμι μου κάνανε λαδιά. Απο κει και έπειτα κόβω κάθε επαφή. Γενικά εμενα μου λες. και δεν ειμαι καθολου απο τα ατομα που θα κατσουν και να σκασουν. αν δω οτι ο αλλος δεν αξιζει τελος! Μακάρι στα 19 μου να είχα τα μυαλά που έχω τα τελευταία 3 χρόνια.. ποσες φορες το εχω πει αυτο να ξερες! 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αυτό που έχει αλλάξει μέσα μου, είναι οτι έχασα κάθε ελπίδα για τούτο εδώ τον τόπο. 1
palawiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 νιωθεις ετσι μαλλον γιατι συνηθισες εδω με τις φραπεδιες. εκει δεν ειναι ετσι εννοειται. η νοοτροπια του Ελληνα ειναι ολη μερα γκρινια για την χωρα και για την ανεργια , ρουφαμε φραπε στη καφετερεια ,βρισιμο τους πολτικους,βρισιμο τους μεταναστες, απο διπλα το κινητο αξιας 500+ ευρω (ασχετο αν δεν εχουμε ουτε δουλεια ουτε καν καρτα) ,φαγητο και ποτο full κι ας εχουμε αφραγκιες,το παιζουμε καλοι και φιλοι μεχρι να φυγει ο αλλος και να βγαλουμε τα φτυαρια και φυσικα μετα παμε και ψηφιζουμε αυτους που βριζουμε για κορυφωμα. και μην ξεχασουμε να θυμωσουμε αν καποιος μας θιξει την Ελλαδαρα μας. οσο για την εργασια που λες οτι ειστε δουλοι στη Γερμανια , καλα θα ηταν να ημουν κι εγω δουλα με τετοιο μισθο. ελα εδω με μισθο ουτε 500 ευρω να δουλευεις(αν εισαι τυχερος κιολας) και θα δεις τι θα πει σκλαβος του κρατους μετα. Από τα 14+ δουλεύω.Και στα 21-22 πήγα Γερμανία.Σε λίγο κλείνω 30ετία δουλειάς.Μάλλον δεν είμαι του φραπέ όπως με νομίζεις Ενώ εσύ έτσι μου φαίνεσαι.Αφού λες ότι θα ήθελες να ήσουν εξωτερικό,τότε ποιος σε κρατάει;Ο φραπές μήπως;
totem_lost Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγω ας πουμε τελευταια ολο τσακωνομαι, δεν κανω χάρες, ειμαι απομακρη κ σχεδον αντικοινωνικη. Εντελως αντιθετα απο αυτο που ημουν τοσα χρονια.Εχω γινει πολυ πιο εγωιστρια κ δε θελω να σπαταλαω το χρονο μου Δεν ακούγεται και πολύ διασκεδαστική αυτή η ζωή πάντως. Μεγάλη δυστυχία να είσαι εγωιστής.
Glikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγώ είμαι του φρέντο πάντως. Τον φραπέ τον έχω κόψει. Αν με πιάσουν τα ντέρτια και οι καημοί πίνω και κάναν ελληνικό.
bedazzled Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε για να έγινε η Στάβη grumpy cat... 1
livefreeordie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Από τα 14+ δουλεύω.Και στα 21-22 πήγα Γερμανία.Σε λίγο κλείνω 30ετία δουλειάς.Μάλλον δεν είμαι του φραπέ όπως με νομίζεις Ενώ εσύ έτσι μου φαίνεσαι.Αφού λες ότι θα ήθελες να ήσουν εξωτερικό,τότε ποιος σε κρατάει;Ο φραπές μήπως καταρχας μην το λες σαν να περιμενουν οι δουλειες στο εξωτερικο με ανοιχτες τις αγκαλες κι εγω τις αρνουμαι. ενα το κρατουμενο. δυο. ακομη σπουδαζω. περιμενω να τελειωσω και μετα εννοειται θα επιχειρησω να φυγω οσο πιο μακρια γινεται. τρια. αν ημουν του φραπε οπως λες δε θα καθομουν εδω να λεω αυτα. δε θα πω ψεματα πως στα 18 μου δε την περασα κι εγω τη φαση , με το καιρο ομως και βλεποντας πως ειναι τα πραγματα σιχαθηκα. οι πιο πολλοι γνωστοι μου αυτην την νοοτροπια εχουν. ειναι η κλασσικη ελληνικη νοοτροπια. συνηθως οσοι Ελληνες φευγουν στο εξωτερικο γκρινιαζουν για τις συνθηκες γιατι εχουν μαθει εδω αλλιως , στο εξωτερικο πρεπει οντως να δουλεψουν και δεν εχουν χρονο για καθημερινες φραπεδιες και κοτσομπολια,κανεις δεν εχει την νοοτροπια μας. κι αυτο ειναι γεγονος κι οχι κατι που λεω εγω.
palawiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καταρχας μην το λες σαν να περιμενουν οι δουλειες στο εξωτερικο με ανοιχτες τις αγκαλες κι εγω τις αρνουμαι. ενα το κρατουμενο. δυο. ακομη σπουδαζω. περιμενω να τελειωσω και μετα εννοειται θα επιχειρησω να φυγω οσο πιο μακρια γινεται. τρια. αν ημουν του φραπε οπως λες δε θα καθομουν εδω να λεω αυτα. δε θα πω ψεματα πως στα 18 μου δε την περασα κι εγω τη φαση , με το καιρο ομως και βλεποντας πως ειναι τα πραγματα σιχαθηκα. οι πιο πολλοι γνωστοι μου αυτην την νοοτροπια εχουν. ειναι η κλασσικη ελληνικη νοοτροπια. συνηθως οσοι Ελληνες φευγουν στο εξωτερικο γκρινιαζουν για τις συνθηκες γιατι εχουν μαθει εδω αλλιως , στο εξωτερικο πρεπει οντως να δουλεψουν και δεν εχουν χρονο για καθημερινες φραπεδιες και κοτσομπολια,κανεις δεν εχει την νοοτροπια μας. κι αυτο ειναι γεγονος κι οχι κατι που λεω εγω. Δύσκολο να σε πιστέψω.Είσαι 25 και ακόμα δεν είδες τι είναι εργασία. Στην ηλικία σου είχα κλείσει 8 χρόνια εργασίας και 18 μήνες φανταρτικό Τέλος πάντων πάω να φάω να μου περάσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις