Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολο να σε πιστέψω.Είσαι 25 και ακόμα δεν είδες τι είναι εργασία.

Στην ηλικία σου είχα κλείσει 8 χρόνια εργασίας και 18 μήνες φανταρτικό :)

Τέλος πάντων πάω να φάω να μου περάσει :)

μπραβο αλλα δε ξερω και τι εκανες με τη ζωη σου. εγω αποφασισα ας πουμε να σπουδασω και να κατσω αφου μπορουσα. αν δε σπουδαζα κι εγω για δουλεια θα ειχα παει. ομως τι θα εκανα χωρις να σπουδασω? σε καμια καφετερια θα ημουν κι αυτο δε το ηθελα ουτε το θελω. και ναι στα 18 σιγουρα δεν εχεις τις ιδιες σκεψεις με τωρα. κι εγω για πολυ καιρο ηθελα μονο να περναω καλα οπως κανουν οι περισσοτεροι εδω. 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

palawiaris

Στην ηλικία σου είχα κλείσει 8 χρόνια εργασίας και 18 μήνες φανταρτικό  :)

Τέλος πάντων πάω να φάω να μου περάσει  :)

Σε κανεναν πόλεμο συμμετειχες; κανα παράσημο πηρες; αν οχι δε σε παραδέχομαι

λες τι έκανες λες και ο αλλος σου εχει κάποια υποχρέωση, την υποχρεωση να νιωσει μειονεκτικά

"πω ρε πουστη και εγω ειχα 15 πτυχια και σεις ησασταν στα κατεργα", "εγώ δουλευα δεν έχανα το χρονο μου με σχολές" 

σαν τους παππουδες "ω ρε εγώ στην ηλικια σου ειχα πέντε παιδια (που πεινουσαν)

νοοτροπιες τους φουτσας

• Like 2
Δημοσ.

palawiaris

Στην ηλικία σου είχα κλείσει 8 χρόνια εργασίας και 18 μήνες φανταρτικό  :)

Τέλος πάντων πάω να φάω να μου περάσει  :)

Σε κανεναν πόλεμο συμμετειχες; κανα παράσημο πηρες; αν οχι δε σε παραδέχομαι

λες τι έκανες λες και ο αλλος σου εχει κάποια υποχρέωση, την υποχρεωση να νιωσει μειονεκτικά

"πω ρε πουστη και εγω ειχα 15 πτυχια και σεις ησασταν στα κατεργα", "εγώ δουλευα δεν έχανα το χρονο μου με σχολές" 

σαν τους παππουδες "ω ρε εγώ στην ηλικια σου ειχα πέντε παιδια (που πεινουσαν)

νοοτροπιες τους φουτσας

ε δεν ειχε τι να πει κι ειπε να χρησιμοποιησει αυτο. οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια αλλωστε

Δημοσ.

Ολοι νομιζουν πως εχω αλλαξει και πολλες φορες με κανουν να νιωθω πως οντως εχω αλλαξει.Αλλα η αληθεια ειναι πως μεσα μου παραμενω ιδιος ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει ή όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ανακαλύπτω όλο και πιο συχνά πως δεν υπάρχει common sense.

-Θα χρειαστείς το scooter ;

-Όχι πάρτο, αλλά δεν παίρνει μπροστά, να το πάω στο μάστορα ;

-Άστο θα πάει μονάχο του.

True Story

Δημοσ.

Δεν ακούγεται και πολύ διασκεδαστική αυτή η ζωή πάντως. Μεγάλη δυστυχία να είσαι εγωιστής.

Εχεις ενα δικιο. . Να τα συζηταμε εδω στο φλοκαφε κ με το maus και γελαμε

• Like 3
Δημοσ.

Αρνουμαι πλεον να κανω τον μαλακα,αρνουμαι τους συμβιβασμους και τον οποιοδηποτε ψυχακια ανεξαρτητως φυλου..πεφτουν διαολοι και Χ ισα με το μποι τους.Οποτε ναι εχω αλλαξει αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αν εξαιρέσεις κάτι λίγες άσπρες τρίχες δεν έχω αλλάξει καθόλου. Ίδιος όπως στο γυμνάσιο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή η γελοιότητα "εγώ δούλευα από τα 15 μου και τι να μου πείτε εσείς" πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Μερικοί έτσι όπως το πάτε, θα πιάσετε δουλειά από την εμβρυακή ηλικία. "Δούλευα από σπερματοζωάριο. Κλωτσούσα τη κοιλιά της μάνας μου για να φάει και να μου δώσει τροφή. Επίσης την κλωτσούσα γιατί είχε πλάκα"

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο κόσμος δεν πολυενδιαφέρεται για τα απίστευτα κατορθώματα σας (εκτός αν είστε κάποιος celebrity ή pop star). Επίσης δεν τον νοιάζει όταν το δράμα σας είναι υπερβολικό και διαχρονικό. Τα καυχήματα και το δράμα είναι φυσιολογικά πράγματα αλλά όπως λέει και μια παροιμία "το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς"

Και δεν είναι μόνο αυτό. Κάποιοι συσχετίζουν το "δούλευα από πολύ μικρός μέχρι που γέρασα" με το "κάνω παρέα μόνο με Έλληνες για να τιμάω την πατρίδα μου". Ειλικρινά είναι δύο τόσο διαφορετικά πράγματα που μόνο με μεγάλο λογικό άλμα συνδιάζονται. Αλλά με τέτοια λάνθασμένη σκέψη δεν απέχει και πολύ το "σπούδαζα συνέχεια άρα έκανα παρέα με ξένους" ή "εξωτερικό είναι για τους ξένους και η Ελλάδα για τους Έλληνες". Αυτά είναι λες και βάζουμε στο μπλεντερ 2-3 πράγματα και βγάζουμε μείγμα στερεοτύπων (που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα). Το εξωτερικό και η Ελλάδα είναι για όλους. Τελεία και παύλα (Ελλάδα τα καλοκαίρια είσαι καύλα)

Μερικοί μου δίνετε την εντύπωση ότι έχετε σκοπό ζωής να συγκρίνετε τα βιογραφικά σας με τους άλλους. Πως θα σας φαινόταν να αρχίζω κι εγώ να λέω ότι πήρα το Cambridge στα 12 μου, ταξίδεψα σε 8 χώρες, μιλάω άπταιστα τρεις γλώσσες, κονομάω παραπάνω από τον μέσο όρο;

Προβλέπω την κλασική απάντηση "με τα λεφτά του μπαμπά" στα παραπάνω. Πολύ σωστά αγαπητοί, χτυπήσατε τζοκερ στα επιχειρήματα... Να φανταστώ εσείς του "τα έκανα όλα μόνος μου" μετά την εργασιακή βάρδια σας, πηγαίνατε 4-6 το πρωί να ψήσετε στο φούρνο για να φάτε ένα ψωμί ή όταν θέλατε να φάτε καλαμάκι στο διάλειμμα στήνατε τσακ μπαμ ένα γυράδικο αντί να το αγοράσετε από δίπλα.....

Με τη λογική σας αν θέλω να αφοδεύσω, θα πρέπει να ξηλώνω και να συναρμολογώ μόνος μου τα καζανάκια "γιατί έτσι κάνουν οι άνδρες". Μαλάκας είμαι να κάνω πλούσιους τους υδραυλικούς για μια χέστρα πολυτελείας; Αν θέλω να κάθομαι αραχτός με το ipad σε αστραφτερές λεκάνες, θα πρέπει από τα 8 μου να στήνω πλακάκια και σωλήνες. Τι Cambridge, ταξίδια, γλώσσες και μαλακίες.......

/sarcasm off

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...