Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Box είναι με τα χέρια και το King box πόδια και χέρια? αν κάνω λάθος διορθώστε Το mma ,ufc σε ποια κατηγορία είναι? Κάτι τζούντο και ελληνορωμαικες παλες συγκρίνονται με τα box? Κάπου διάβασα ότι το box η το King βοηθάνε στον μεταβολισμό και στη γραμμωση κοιλιακών Στο νευρικό σύστημα κάνουν καλό η από τις γροθιές γινεσε χειρότερα? Το μονο σιγουρο ειναι πως οι γροθιες στο κεφαλι δεν σε κανουν τζιμανι. 2
Mikeasdf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Kick box* αρχικα. Αμα ο φιλος σου θελει απλα να χασει κιλα και να τονωσει το σωμα του ας ξεκινησει γυμναστηριο βαρη και αεροβιο, μια καλη διατροφη και θα δει αποτελεσμα.Δε θα γινει ομως men's health εξωφυλλο μεχρι το καλοκαιρι, αυτο ξεχνα το. Απο την αλλη, αν του αρεσει το κικ μποξ η το μποξ και θελει να πειραματιστει ας το δοκιμασει. Αν δεν ειναι τιποτα απο τα παραπανω και το θελει απλα για να πουλαει μουρη η να παιζει φαπες το καλοκαιρι, τοτε απλα ας μη ξεκινησει.Η ασκηση, η καλη διατροφη και ειδικα ο αθλητισμος ειναι τροπος ζωης και πρεπει να σ'αρεσει για να το κανεις, δε γινεται με το ζορι.
deesnider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Box είναι με τα χέρια και το King box πόδια και χέρια? αν κάνω λάθος διορθώστε Το mma ,ufc σε ποια κατηγορία είναι? Κάτι τζούντο και ελληνορωμαικες παλες συγκρίνονται με τα box? Κάπου διάβασα ότι το box η το King βοηθάνε στον μεταβολισμό και στη γραμμωση κοιλιακών Στο νευρικό σύστημα κάνουν καλό η από τις γροθιές γινεσε χειρότερα? Το νευρικό σύστημα αυτών που διαβάζουν πάντως, γίνεται κουρέλι χωρίς να φάνε ούτε φάπα... 13
DDevil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το kick boxing ειναι αγωνιστικό άθλημα. Η πυγμαχια δεν ειναι για ολους γιατι πέφτει ξύλο πες του να πάει να δει μια προπονηση σε αυτα τα 2 και αμα του αρέσει κάποιο να ξεκινησει δοκιμαστικά και βλέπει. Κραβ μαγκα θα του προτεινα αλλα ειναι και αυτο ζορικο και θέλει σπασουάρ πέφτει και εκει ξύλο γενικα σε ολες αυτες τις τεχνες πέφτει και λιγο ξύλο στη προπονηση σε προετοιμάζουν αμα πέσεις σε καμια συμπλοκη στο δρομο. Αμα δεν τα γουσταρει ολα αυτα ας πάει ενα γυμναστηριο γενικα οτι κάνει καλο θα ειναι απο το να μην κανει τιποτα. Πιο ζορικη ειναι η προπονηση της πυγμαχιας βεβαια .... παιζουν πολυ και με κετλμπελ ο πιο φλωρος παιζει με τις 8ακιλες Αμα ειναι τελειως αγυμναστος καλυτερα να ξεκινησει λιγο γυμναστηριο στο 6μηνο γιατι σε κανενα απο τα παραπανω δεν θα καταφερει να βγάλει την προπονηση θα αραζει στη γωνια λαχανιασμένος και θα παρακολουθει μέχρι να ηρεμησει στη καλυτερη στη χειροτερη θα τραυματιστει.
DDevil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Βασικα οι πολεμικές τέχνες ειναι γυμναστική αλλα δεν ειναι κατάλληλη για έναν τελειως αρχάριο θα μου πεις έχει τμηματα αρχάριων σε κάθε αθλημα ναι προσεξε ομως αυτα τα τμήματα ειναι αρχάριοι στο συγκεκριμενο άθλημα οχι να τους πεις τρέξε 100μέτρα και να τα φτυσουνε. Ειναι σημαντικο αυτο που σου γραφω για να γλιτώσεις τραυματισμούς. Πχ σε μια τυπικη προπονηση Κράβ Μαγκα θα πέσεις για κάμψεις θα κάνεις καθισματα θα βαράς την ασπιδα για 2-3 λεπτά με ολη σου τη δυναμη και στο ενδιαμεσο θα σε ριχνει και για κάμψεις .... φαντάσου να μην έχεις κανει κάμψεις για χρονια. Θα το βγάλεις ολο αυτο? δυσκολα. Βασικα ουτε 1 λεπτό στην ασπιδα με ολη σου τη δυναμη δεν θα βγάλεις και μετά σκεψου οτι θα κρατήσεις σταθερή στο ζευγαρι σου την ασπιδα να αρχισει να βαράει αυτος βάλε να ειναι 10-20 κιλα βαρυτερος και να έχει κανει και τιποτα αλλα κικ μποξιν κτλπ και να εισαι και κουρασμενος απο πριν και λαχανιασμένος. Δεν θα βγει ετσι προπονηση. Οποτε καλυτερα ενα 6μηνο πιο πριν να ξεκινησει απο τα βασικα λιγο τρεξιμο λιγες καμψεις λιγο μονοζυγο - κοιλιακους -καθισματα κτλπ που να πάς να κανεις καθισματα σε γονατα που ειναι αγυμναστα την επομενη μέρα δεν θα μπορεις να περπατήσεις θα νομιζεις οτι έπαθες ριξη μηνισκου. Αν μπορει να τρέξει ενα χιλιομετρο συνεχομενα και να το βγάζει στα 4:40 - 5 λεπτά μπορει να ξεκινησει πολεμικες τέχνες αν οχι να το ξεχάσει για την ώρα. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Για αρχή πες του να πάει σε ένα γυμναστήριο. Να κάνει χαλαρά βάρη και να ακολουθήσει κάποια από τα δωρεάν ομαδικά προγράμματα που έχει το κάθε γυμναστήριο. ( Όχι δεν είναι ντροπή, όχι δεν είναι μόνο για γυναίκες, όχι δεν θα τον περάσουν για "ΝτιΝτι") Ο συνδυασμός αερόβιας και αναεροβιας είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους και μη. Από κει και πέρα με πολεμικές τέχνες, δυναμικά αθλήματα και μεθοδους αυτοάμυνας είναι καλύτερα να ασχοληθεί κάποιος που πάει στοχευμένα και συνειδητοποιημένα γι αυτά. Όχι ότι δεν σε γυμναζουν, κάθε άλλο, απλά είναι διαφορετικό το "θελω να κάνω κικ, κραβ, μποξ για να φτιάξω σώμα" από το "θέλω κάνω επειδή μ'αρέσουν για τους χ-ψ λόγους". Μπαη δε γουεη που λέμε στο χωριό μας, από τα καλύτερα σώματα και φυσική κατάσταση κάνει το Grappling. Βασικα οι πολεμικές τέχνες ειναι γυμναστική αλλα δεν ειναι κατάλληλη για έναν τελειως αρχάριο θα μου πεις έχει τμηματα αρχάριων σε κάθε αθλημα ναι προσεξε ομως αυτα τα τμήματα ειναι αρχάριοι στο συγκεκριμενο άθλημα οχι να τους πεις τρέξε 100μέτρα και να τα φτυσουνε...Δεν είναι εντελώς λάθος, αλλά δεν είναι και εντελώς σωστό. Ναι θα ήταν καλό να έχεις μια κάποια φυσική κατάσταση ώστε να μπορέσεις να ενσωματωθείς πιο εύκολα στο σύνολο, αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας. Πχ στα τμήματα των αρχαρίων έρχονται μαθητές όλων των κιλών, των ηλικιών και των μεγεθών. Στα power drills ή όπου υπάρχει δυναμική επαφή χωρίζονται σε ζευγάρια που κάπως ταιριάζουν. Στο ζέσταμα ή τις κοινές ασκήσεις προσαρμόζεται το πρόγραμμα είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα για τον καθένα το πρώτο καιρό. Είναι ευθύνη του εκπαιδευτή το να μην τραυματίζονται οι μαθητές (όσο γίνεται σε ανθρώπινα πλαίσια πάντα). Εντελώς φιλικά. Να βάζω και φατσούλα 3 1
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Να φτιάξει τα μπράτσα του χααχαχχαχα..ε ναι προλαβαίνεις μέχρι το καλοκαίρι να πάρεις όγκο. Η καλύτερη γυμναστική είναι ο αθλητισμός,ο φίλος δεν ενδιαφέρεται γενικά για να γυμναστεί αλλά να φτιάξει μπράτσα και πλάτες για μια σεζον και μετά να ξεφουσκώσει,να πλακωθεί στην ντόπα τι να σου πω. ας πλακωθεί , ούτε σαν μέτριος φυσικός δεν θα είναι δεν μπορώ να θυμηθώ πως λεγόταν(αν και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έφαγε shut down το κανάλι) ένας 20κάτι χρονών non lifter και σχετικά/αντικειμενικά εμφανίσιμος, μπήκε γυμναστήριο κ έριχνε tren + testo + mast και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι , έκανε τις ενέσεις στα βίντεο στο youtube οπότε δεν έλεγε μαλακίες και δεν ήταν fake γιατι είχε όλα τα side effects . Μετά απο 2-3 μήνες π έκανε το run του είχε χάσει λίπος αλλα ήταν σαν κάποιος φυσιολογικός κ φυσικός που άρχισε να γυμνάζεται 6-8 μήνες ξέρω γω, ελάχιστοι μυς κλπ. Μετά απο καιρό πέφτει το μάτι μου σε ένα βίντεο του , δεν ξέρω πόσα run είχε κάνει αλλα είχε κάνει καράφλα , ήταν full στα οιστρογόνα bloated as fuck και είχε χοντρύνει άσχημα. Προσπαθούσε να αδυνατίσει γιατι γάμησε την φυσική του testo και ποτέ δεν επανήρθε ούτε στο μισό τον έβλεπα κ τον λυπόμουν αλλα απ την άλλη έλεγα πάρτε να έχετε παράδειγμα προς αποφυγή , αν δεν πάθεις δε θα μάθεις. πάντως μιας κ το είπες πολλοί πιτσιρικάδες θέλουν να τουμπανιάσουν σε λίγους μήνες κ τους πιάνουν μαλάκες για πλάκα. Απλά δεν γίνεται και αν γίνει μετά θα γίνεις χειρότερος απ ότι ήσουν για εμένα πάντως op ξεκίνα πολεμική τέχνη κ εγώ αυτό κοιτάζω για next
DDevil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν είναι εντελώς λάθος, αλλά δεν είναι και εντελώς σωστό. Ναι θα ήταν καλό να έχεις μια κάποια φυσική κατάσταση ώστε να μπορέσεις να ενσωματωθείς πιο εύκολα στο σύνολο, αλλά δεν είναι αυτός ο κανόνας. Πχ στα τμήματα των αρχαρίων έρχονται μαθητές όλων των κιλών, των ηλικιών και των μεγεθών. Στα power drills ή όπου υπάρχει δυναμική επαφή χωρίζονται σε ζευγάρια που κάπως ταιριάζουν. Στο ζέσταμα ή τις κοινές ασκήσεις προσαρμόζεται το πρόγραμμα είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα για τον καθένα το πρώτο καιρό. Είναι ευθύνη του εκπαιδευτή το να μην τραυματίζονται οι μαθητές (όσο γίνεται σε ανθρώπινα πλαίσια πάντα). Εντελώς φιλικά. Να βάζω και φατσούλα Το προγραμμα προσαρμοζεται μονο αν πανω απο τους μισους δεν μπορουν να το βγάζουν εγω στις προπονησεις κραβ μαγκα ειμαι εγω πχ που γυμναζομαι χρονια ένας ποδοσφαιριστης ένας που εκανε κικ μποξ ενας της ελληνορωμαικής και 2 ηταν τελειως αρχάριοι οκ ο ενας ομως απο αυτους δεν μπορουσε να βγαλει τα καθισματα τις καμψεις κτλπ ειχε και περιττα κιλάκια λιγο κοιλιτσα κτλπ εντάξει την παλευεις καπως με κανα διάλλειμα να ξελαχανιάσεις αλλα ταλαιπωρεισαι.
Edel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Box είναι με τα χέρια και το King box πόδια και χέρια? αν κάνω λάθος διορθώστε Το mma ,ufc σε ποια κατηγορία είναι? Κάτι τζούντο και ελληνορωμαικες παλες συγκρίνονται με τα box? Κάπου διάβασα ότι το box η το King βοηθάνε στον μεταβολισμό και στη γραμμωση κοιλιακών Στο νευρικό σύστημα κάνουν καλό η από τις γροθιές γινεσε χειρότερα? 1. Box είναι με χέρια king box με στέμματα στα χέρια. Προέρχεται από το μεσαίωνα και αγωνίζονταν οι διάδοχοι όταν ήταν παραπάνω από ένας για να δουν ποιος θα καθίσει στο θρόνο τελικά. Κοπάναγαν τον αντίπαλο με το στέμμα και όποιος έμενε τελευταίος όρθιος το έβαζε στο κεφάλι του και γινόταν Βασιλέας Τρανός και Δυνατός, (γι αυτό και ο τύριον δε θα τα καταφέρει ποτέ να φορέσει κανένα στέμμα, συγγνώμη για το σπόιλερ) 2. Α ΕΣΚΑ, το Σάββατο το ufc παίζει με Πρωτέα, ντέρμπυ κορυφής, mma Ρεπό. Νομίζω θα ναι και ο Σκουντής στο γήπεδο. Θα κάνει μια αναδρομή για το ντέρμπυ από τα παλιά. 3. Τίποτα δε συγκρίνεται με ΤΑ μποξ. Είναι μοναδικά. Ίσως μόνο τα μπότοξ που θα χρειαστούν αργότερα. 4. Που το διάβασες? Ποστ ιτ ορ ιτ νεβερ χαπεντ 5. Κάνουν καλό. Δεν είδες τον Σταλόνε? Τόσες μπουνιές έφαγε τόσα χρόνια αλλά έφτασε υποψήφιος για όσκαρ φέτος. Και από κορμί κορμάρα.
Bspus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το kick boxing ειναι αγωνιστικό άθλημα. Η πυγμαχια δεν ειναι για ολους γιατι πέφτει ξύλο πες του να πάει να δει μια προπονηση σε αυτα τα 2 και αμα του αρέσει κάποιο να ξεκινησει δοκιμαστικά και βλέπει. Αν πας για σοβαρα στην πυγμαχια, με αγωνες κλπ τοτε υποθετω οτι θα πρεπει να κανεις και αναλογες προπονησεις με εντονο ξυλο, αλλα υπαρχουν και τμηματα πιο χαλαρα. Εκει που παω εγω ειδικα ειναι πολυ προσεκτικοι και συνεχως κανουν παρατηρηση σε οποιον ανεβαζει στο sparring.
jason97 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Μπα για αγώνες δεν θέλειΚαλά βαράκια αγοράζει και αυτός Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από jason97
Flaoutistas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ερώτηση.. επειδή εγώ δεν τρώω ιδιαίτερα κοτόπουλα, αυγά κτλ.. να βάζω λίγη πρωτεΐνη στο πρωϊνό μου σε σκόνη θα βοηθήσει; Εννοώ παράλληλα με το gym, όχι σκέτη φυσικά. Αν όχι, σε σχέση με την προπόνηση η πρωτεΐνη πότε πρέπει να ναι, πριν μετά και πόση ώρα πριν ή μετά;
Vapir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ερώτηση.. επειδή εγώ δεν τρώω ιδιαίτερα κοτόπουλα, αυγά κτλ.. να βάζω λίγη πρωτεΐνη στο πρωϊνό μου σε σκόνη θα βοηθήσει; Εννοώ παράλληλα με το gym, όχι σκέτη φυσικά. Αν όχι, σε σχέση με την προπόνηση η πρωτεΐνη πότε πρέπει να ναι, πριν μετά και πόση ώρα πριν ή μετά; κ τι τρως όλη μέρα? ψωμί και μακαρόνια ? δεν έχουν μόνο τα κοτόπουλα κ τα αυγά πρωτεΐνη , αυτά τα τρώμε γι αυτά που δεν έχουν (πχ στήθος κοτόπουλο , που δεν έχει ζωικά λιπαρά σε ποσότητες , τα αυγά για τα καλά λιπαρά τους που χρειάζονται κλπ) για την πρωτεΐνη που λες επειδή ακριβώς μπορεί να είναι απο αυγά , γάλα κλπ σε μορφή σκόνης δες την σαν αυτό που είναι , φαγητό. Είναι λες και ρωτάς πότε να φας κρέας . Τα "πιες πρωτεΐνη μετά την προπόνηση" τα ακούω βερεσέ , υποτίθεται πως πίνεις μετά την προπόνηση την whey και μετά απο 2-3 ώρες τρως φαγητό κλαιν ,σήμερα πήγα για προπόνηση με ένα μικρό μήλο , ούτε πρωινά ούτε τίποτα, ούτε μετά την προπόνηση τρώω τίποτα( τρώω κανα 2-3 ώρες μετά μεσημεριανό) , ούτε πρωτεΐνες πίνω , ούτε τρώω κάθε 2-3 ώρες και για τα δικά μου δεδομένα μια χαρά αποτέλεσμα έχω. Δεν σου λέω να κάνεις ότι εγώ αλλα επειδή τα έχω δοκιμάσει κ αυτά δεν βλέπεις καμια τραγική διαφορά σε σχέση με ποιο απλό approach, ίσως κάνουν μια μικρή διαφορά που δε θα έπρεπε να σε απασχολεί στη φάση που βρίσκεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα