Dannie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Άντε "αφελής" τότε για να μην πω τίποτα πιο "βαρύ"! Δηλαδή τώρα που έχουμε ένα γρατζουνισμένο panel στα κουδούνια μας, είμαστε ασφαλείς από τους κλέφτες? Ενταξει εμας ειναι παλαια και η πολυκατοικια και τα κουδουνια χαλια και κεντρο οποτε δεν χαλασε η αισθητικη του κτηριου αλλα τωρα βλεπω γραμμμες παντου δεν ταραζομαι...
anwnymh29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και της πολυκατοικιας μου χαραγμενα ειναι μερικα..μαζι και το δικο μου.
Dannie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και της πολυκατοικιας μου χαραγμενα ειναι μερικα..μαζι και το δικο μου. Δες πριν τα σχεδια και κανε ενα τετοιο(για παραδειγμα κατι σαν την διεση....).
Expertr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πιο πιθανο ειναι να χαραζουν τα αδιαφορα διαμερισματα για να μην ξαναασχοληθουν παρα αυτα που τους ενδιαφερουν
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως ξέρουν σε ποιο διαμέρισμα αντιστοιχεί το κάθε κουδούνι και αν ισχύει ακόμα αυτό που χάραξαν;! Αν υποθέσουμε ότι τα χαράζουν!
Dannie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Πως ξέρουν σε ποιο διαμέρισμα αντιστοιχεί το κάθε κουδούνι και αν ισχύει ακόμα αυτό που χάραξαν;! Αν υποθέσουμε ότι τα χαράζουν! Απο προσωπικη πειρα σου λεω ο Delivery καλυτερα οποιος μενει μονος οταν ανοιγει να μιλαει σε εναν ταχα οτι ειναι εκει..! 1
idomeneas7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μπαίνουν από την κύρια είσοδο με την πρόφαση ότι μοιράζουν φυλλάδια και βλέπουν τα κουδούνια έξω από κάθε πόρτα. Το πραγματικό ερώτημα είναι...με ποιά κριτήρια υποτίθεται διαλέγουν ποιόν θα χαράξουν. Εχει ωραίο όνομα? Από το παράθυρο του φαίνεται να έχει πράγματα για κλέψιμο? 'Η απλά την ώρα που χτύπησαν οι επίδοξοι κλέφτες δεν απάντησε επειδη έκανε μπάνιο άρα και καλά λείπει την τάδε ώρα από το σπίτι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα