Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι οτι το Xbox καλως ή κακως δεν δειχνει να τραβαει χρονικα οπως πχ το 360. Ηδη τα εχει βρει σκουρα σε πολλα παιχνιδια και αυτο λογικο ειναι να αρχισει να οδηγει την εταιρια στην PC μερια.Βεβαια αυτο ειναι καργα αδικο για τους κατοχους κονσολας. Το αν θα βγει το Gears 4 στο pc ειναι πολυ πιθανο οπως βγηκε μεσα σε 1 μερα απο το πουθενα και η Ultimate Edition δεν εχει να λεει κατι αυτο. Η ανακοινωση για το Forza αλλωστε ειναι πολυ σημαντικοτερη καθως ακομα και το παλιο Gears of war ειχε βγει στο PC οπως και τα πρωτα Halo.
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Βεβαια αυτο ειναι καργα αδικο για τους κατοχους κονσολας. Πραγματικά, αυτή είναι μία θέση που με εξοργίζει. Γιατί είναι άδικο για τους κατόχους της κονσόλας; Όταν κάποιος αγοράζει κονσόλα αντί για πισί το αγοράζει για 2-5-10 συγκεκριμένους λόγους. Για παράδειγμα η κονσόλα είναι φθηνότερη, έχει dedicated κλειστό H/W, έχει καλύτερο support κλπ κλπ, τα γνωστά. Πώς αδικείται ο κάτοχος του XBONE που εγώ θα παίξω Forza στο πισί μου; Ποιός απο τους λόγους αγοράς της κονσόλας καταρρίπτεται με το να μεταφερθούν console exclusives στο πισί; Εγώ πάντως δεν είδα κανέναν αδικημένο pc gamer που βγήκε το Diablo 3 στις κονσόλες, ούτε θα ένιωθα αδικημένος αν έβγαιναν όλα τα pc exclusives αύριο σε κονσόλες. 6
firepc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Και εμενα με εξοργιζει αυτο. Πηρες Χ1/PS4 γτ τα γουσταρες. Γουσταρες να εισαι αραχτος στο καναπε και να παιζεις κλπ. Γτ τρελενεστε οταν τα παιχνιδια βγαινουν και γι αυτους που γουσταρουν την PC φαση? Γτ ειστε ξαφνικα προδωμενοι, αγανακτισμενοι και δεν ξερω και γω τι αλλο? Και δεν ακουσα ποτε εναν κονσολα να βγει και να πει "οοοπα ρε blezzard!!!! τι κανεις εκει;;;;; βγαζεις το Diablo 3 στις κονσολες!!!! Προδωσες τους pc gamers ντροπη σου!!! " Εγω αυτο που θελω να πω ειναι: Ας βγουνε τα games για ολους. Σε ποια πλατφορμα θα τα παιξει ο καθενας, δεν μας ενδιαφερει!! Προτιμισεις ειναι αυτες! Ξεκολατε! 6
bedazzled Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είναι άδικο από την άποψη ότι 3 χρόνια τώρα η MS διαφήμιζε πχ το Quantum Break ως Xbone exclusive, όχι Windows 10/Store exclusive. Καλώς ή κακώς τα exclusives είναι ο Νο1 λόγος αγοράς κονσόλας. Ρητορική ερώτηση: αν έλεγαν εξαρχής ότι θα έβγαινε και σε PC, θα είχαν πουλήσει τον ίδιο αριθμό κονσολών; Γιατί εγώ βλέπω πολλούς να θέλουν να πουλήσουν την κονσόλα τους... Βέβαια η ιστορία μας έχει δείξει ότι δεν είναι και τελείως απροβλημάτιστα τα PC ports, οπότε από αυτή την άποψη ίσως έχει ακόμα λόγο ύπαρξης η κονσόλα. Αρκεί να παραμείνει κονσόλα και να μην γίνει PC με διαφορετικά configurations, γιατί πιθανόν να εμφανιστούν κι εκεί προβλήματα αν γίνει έτσι...
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είναι άδικο από την άποψη ότι 3 χρόνια τώρα η MS διαφήμιζε πχ το Quantum Break ως Xbone exclusive, όχι Windows 10/Store exclusive. Καλώς ή κακώς τα exclusives είναι ο Νο1 λόγος αγοράς κονσόλας. Γενικά για τα exclusives: Έστω ότι εγώ αγοράζω σήμερα PS4 για να παίξω Bloodborne και μετά από 3 μήνες ανακοινώνουν ότι το Bloodborne βγαίνει για πισί. Θα έχω το κέρδος ότι έχω παίξει το Bloodborne νωρίτερα απ' ότι θα το έπαιζα αν δεν είχα αγοράσει PS4. Οπότε δεν είμαι χαμένος. Και εξάλλου δεν είναι καμία εταιρεία υποχρεωμένη να σου αναλύσει πότε θα σπάσει η αποκλειστικότητα. Ειδικά για το QB: Δεν υπάρχει πουθενά σε όλο το internet δήλωση του Phil ή οποιουδήποτε άλλου επισήμου της MS που να αναφέρει ότι το QB είναι XBONE excusive. Μα πουθενά όμως. Είναι φήμη κατασκευασμένη από τον ειδικό τύπο και τίποτα περισσότερο. Έχει κάνει και σχετικό video o ΤΒ.
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πρέπει να καταλάβουμε οτι οι κονσολάκιδες, έχουνε κομπλεξ κατωτερότητας. Για αυτούς, το μηχάνημά τους ρίχνει οτι υπάρχει στην αγορά. Ακολουθεί ένα διαμάντι (που έτυχε και κράτησα) απο το fb. 6
Alastor192 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πρέπει να καταλάβουμε οτι οι κονσολάκιδες, έχουνε κομπλεξ κατωτερότητας.Για αυτούς, το μηχάνημά τους ρίχνει οτι υπάρχει στην αγορά.Ακολουθεί ένα διαμάντι (που έτυχε και κράτησα) απο το fb. Χαχαχα,αυτο μου θυμιζει εναν γνωστο μου που ειχαμε βρεθει σε μια παρεα πριν 1μιση χρονο και μου λεγε οτι το νεο PS4 θα εχει καλυτερα γραφικα απτα πιο high end PC και καθισα 20 λεπτα να του εξηγησω τι παπαριες ελεγε και πως εχουν τα πραγματα,τοσο απο οικονομικης αποψης , οσο και απο αποψη δυνατοτητων.Αποτελεσμα? Αγορασε PC αντι για PS4 Παντως comment οπως τα παραπανω δεν θεωρω οτι τα πιστευει η πλειοψηφια τους.Αυτο που πιστευει η πλειοψηφια και με κανει να γελαω ειναι οτι η εξελιξη του gaming οφειλεται στις κονσολες.Εκει απλα σηκωνεις τα χερια ψηλα. Γενικα,ειναι τερμα φανερο οτι οι κονσολες απευθυνονται στις μαζες εξου και ο καθολου αδικος ορος peasants.Οι peasants ηταν η μαζα στην μεσαιωνικη εποχη 1
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αφού σε άκουσε, πάλι καλά, γιατί έχει τύχει να γράφω ένα κάρο πράγματα υπέρ PC, και να παίρνω απάντηση "ναι οκ, μου αρέσει περισσότερο το PS4".. Ο όρος peasants είναι όντως δίκαιος, γιατί ενώ δεν έχουνε ιδέα απο τεχνική άποψη, πετάνε τις κοτσάνες τους και τις στυρίζουν. Ένας άλλος έλεγε το PS4 είναι ανώτερο γιατί έχει 500GB GDDR5 ( ) και απορούσε πως η TitanX έχει "μόνο" 6 και λένε οτι ρίχνει το PS4. Ακόμη και κολλητός μου κονσολάκιας, το PS4 το αποκαλεί PeasantStation 4, και PS3 Remastered. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από JohnVani18 2
firepc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πρέπει να καταλάβουμε οτι οι κονσολάκιδες, έχουνε κομπλεξ κατωτερότητας. Για αυτούς, το μηχάνημά τους ρίχνει οτι υπάρχει στην αγορά. Ακολουθεί ένα διαμάντι (που έτυχε και κράτησα) απο το fb. Πρεπει να εκανες σιγουρα μονταζ john, σιγουρα υπηρχε ακομα ενα μηδενικο και το εσβησες. Αποκλειεται να εκανε τετοιο λαθος ο τυπος στο fb
Alastor192 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αφού σε άκουσε, πάλι καλά, γιατί έχει τύχει να γράφω ένα κάρο πράγματα υπέρ PC, και να παίρνω απάντηση "ναι οκ, μου αρέσει περισσότερο το PS4".. Ο όρος peasants είναι όντως δίκαιος, γιατί ενώ δεν έχουνε ιδέα απο τεχνική άποψη, πετάνε τις κοτσάνες τους και τις στυρίζουν. Ένας άλλος έλεγε το PS4 είναι ανώτερο γιατί έχει 500GB GDDR5 ( ) και απορούσε πως η TitanX έχει "μόνο" 6 και λένε οτι ρίχνει το PS4. Ακόμη και κολλητός μου κονσολάκιας, το PS4 το αποκαλεί PeasantStation 4 το αποκαλεί, και PS3 Remastered. Ετσι ειναι.Πραγματικα η Sony εχει εξαιρετικα exclusives στα PS,αλλα οταν στα υπολοιπα θεματα οι κονσολαδες πανε να κανουν το ασπρο μαυρο εκει πραγματικα δεν παιζονται.Απτην μια λες να κατσεις να τους εξηγησεις,απτην αλλη λες οτι αν δε καταλαβαινουν βασικα πραγματα καλυτερα να μην ασχοληθεις γιατι ειναι χαμενος χρονος Ειπαμε οι κονσολες ειναι για την μαζα και η ημιμαθεια χειροτερη της αμαθειας. Κοροιδευουμε την Ubi για τα cinematic 24 fps,αλλα ολο και καποιοι τσιμπανε με κατι τετοια οποτε τυχαιο δεν ειναι τιποτε 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ο μοναδικός λόγος να έχεις κονσόλα πια imho είναι η Naughty Dog, παλιότερα υπήρχαν πολλά must have exclusives, not anymore.
firepc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αααα, και ενας ακομη λογος να αγορασεις κονσολα αντι για pc (επειδη λενε πολλοι ποιος ο λογος να αγορασω κονσολα, αφου βγαινουν τα παιχνιδια και στο Pc) ειναι γτ οι κονσολες εχουν 350 ευρω ενω για να κανεις pc που να παιζει παιχνιδια θες 20.000 ευρω. Οποτε ρε κονσολαδες για ακομη μια φορα ειστε κερδισμενοι!!
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Exclusives και μόνο exclusives. Προσωπικά είναι ο μόνος λόγος που παίρνω κονσόλες (PS και Xbox τουλάχιστον). Nintendo είμαι fanboy. 1
tidus666 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως με έπεισε ο παρακάτω κονσολάς γκέιμερ.
mdr21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Η πλειοψηφια αγοραζει κονσολες γιατι δεν καταλαβαινει τους υπολογιστες ή θελει κατι για το σαλονι (που παλι σημαινει οτι δεν καταλαβαινει τους υπολογιστες, αφου μπορεις να στησεις ευπαρουσιαστο και μικρο συστημα πια για σαλονι).Οι αποκλειστικοτητες ειναι δικαιολογιες ειτε για να κομπαζουν για την επιλογη τους , ειτε επειδη δεν θελουν να παραδεχτουν οτι δεν καταλαβαινουν τους υπολογιστες. Αμα μεινουν απο αποκλειστικοτητες , μενουν και απο δικαιολογιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις