Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The witcher franchise...

οταν το πρωτο δεν βγηκε σε κονσολα και το δευτερο σε μια μονο(σε αυτη που πουλησε λιγοτερο την προηγουμενη γενια).

Tα sales του W3 ειναι 70/30, κονσολα/pc.

In fact, the console versions of [/size]The Witcher 3 comprised 70% of the game’s sales, with the PC version representing the other 30%. [/size]

http://gamerant.com/the-witcher-3-sales-pc-consoles-125/

ΥΓ. Mια διορθωση και δρόμο....

δεν ειναι να κάτσεις και για πολύ εδω :P

διαβαζεις ομορφιες.

Για αρχη το Steam δεν δημοσιεύει νούμερα πωλήσεων.

Το ΧΟΝΕ σιγά μην έχει το ίδιο ποσοστό με το 4.

Και το σημαντικότερο : το Steam δεν δίνει νούμερα.

http://www.dsogaming.com/news/the-witcher-3-wild-hunt-30-of-sales-coming-from-the-pc-75-of-total-sales-from-retail/

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οχι δεν με ενοχλει απλα δεν παιρνω τη γνωμη του στα σοβαρα και δεν τον θεωρω gamer για να ειναι επιχείρημα υπερ της κονσολας, ειναι σαν να μου λεει καποιος το smartphone ειναι καλυτερο γιατι παιζω candy crush.. 

Αμα θες να παιζεις 30fps πολλες φορες και παρακατω με mouse+keyboard τι να πω οκ, γουστα.. Παντως μπορεις να φτιαξεις pc για 30fps σχετικα ευκολα και μονο απο τα φτηνοτερα παιχνιδια θα κανεις αποσβεση της διαφορας στ hardware πολυ γρηγορα οποτε πραγματικα δεν βλεπω κανενα πλεονεκτημα σε αυτα που λες.

Εξαιρεση παραμενει η nintendo οπως ειπα..

Κοίτα, δε νομίζω ότι πρόκειται να συνεννοηθούμε γιατί τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα και μάλλον φταίω εγώ που έχω περίεργες απόψεις.

Προσωπικά έχω συνδέσει τις κονσόλες με κάποιες κατηγορίες παιχνιδιών και τα PC με άλλες. Ούτε με FPS, ούτε με 4Κ ανάλυση anti-alising, SweetFX αρχίδια μύδια.

Το ότι σήμερα οι εταιρίες (όπως είναι λογικό) τα έχουν κάνει μπουρδέλο και βλέπεις Devil May Cry και Street Fighter σε PC και Diablo και Call of Duty σε κονσόλες είναι ο λόγος που διαφωνούμε.

Στο δικό μου το άρρωστο μυαλό αν κάποιος θέλει να παίξει Final Fantasy, PES, MGS κτλ παίρνει κονσόλα και για οικονομικούς λόγους και για το όλο το feeling.

Αντίστοιχα για άλλες κατηγορίες που βαριέμαι να αναφέρω πάλι παίρνει PC.

Δημοσ.

Δεν κανει καποια διαφορα ομως ειναι καθαρα "ψυχολογικο" το θεμα, απο τη στιγμη που μπορω να παιξω FF στην tv μου με dual shock 4 ανετος σε pc δεν υπαρχει λογος να με ενοχλει κατι, απλα κατι το οποιο παλιοτερα ηταν πλεονεκτημα της κονσολας δεν ειναι πλεον, ετσι το βλεπω εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Exclusives υπηρχαν απτις κονσολες του 1980 και θα υπαρχουν μεχρι τον αιωνα τον απαντα.Το πραγματικο προβλημα ξεκινησε στην προηγουμενη γενια κονσολων οπου εισηγαγαν parity μεταξυ κονσολας-PC για multiplatform παιχνιδια.Εκει ειναι ολη η πηγη του κακου.Αν δεν υπηρχε αυτο,θα ζουσαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

• Like 3
Δημοσ.

Exclusives υπηρχαν απτις κονσολες του 1980 και θα υπαρχουν μεχρι τον αιωνα τον απαντα.Το πραγματικο προβλημα ξεκινησε στην προηγουμενη γενια κονσολων οπου εισηγαγαν parity μεταξυ κονσολας-PC για multiplatform παιχνιδια.Εκει ειναι ολη η πηγη του κακου.Αν δεν υπηρχε αυτο,θα ζουσαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

What he said.

Δημοσ.

Κοίτα, δε νομίζω ότι πρόκειται να συνεννοηθούμε γιατί τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράγματα και μάλλον φταίω εγώ που έχω περίεργες απόψεις.

Προσωπικά έχω συνδέσει τις κονσόλες με κάποιες κατηγορίες παιχνιδιών και τα PC με άλλες. Ούτε με FPS, ούτε με 4Κ ανάλυση anti-alising, SweetFX αρχίδια μύδια.

Το ότι σήμερα οι εταιρίες (όπως είναι λογικό) τα έχουν κάνει μπουρδέλο και βλέπεις Devil May Cry και Street Fighter σε PC και Diablo και Call of Duty σε κονσόλες είναι ο λόγος που διαφωνούμε.

Στο δικό μου το άρρωστο μυαλό αν κάποιος θέλει να παίξει Final Fantasy, PES, MGS κτλ παίρνει κονσόλα και για οικονομικούς λόγους και για το όλο το feeling.

Αντίστοιχα για άλλες κατηγορίες που βαριέμαι να αναφέρω πάλι παίρνει PC.

Το Street fighter ξεκινσε να βγαινει σε pc ηδη απο το πρωτο παιχνιδι της σειρας   https://en.wikipedia.org/wiki/Street_Fighter_%28video_game%29 οπως το Diablo βγηκε σε κονσολες επισης απο το πρωτο παιχνιδιΕγω που δεν πιστευω τετοια πραγματα παιζω ολες τις κατηγοριες στο pc αλλα αυτα που εχουν δυσκολο χειρισμο με πληκτρκολογιο και ποντικι οπως το SF τα παιζω με 360 controller. Αγορασα SF4 και sf5 στο pc απο την πρωτη μερα κυκλοφορια τους ετσι οπως θα αγοραζα ενα οπιοδηποτε fps η action rpg. Δεν πιστευω σε κατηγοριες που δεν αξιζει να παιξεις σε pc η το αντιστροφο. Απο το 1996 που ειμαι pc gamer παιζω τα παντα στο pc.

Μετα την παγκοσμια κατακραυγη των οπαδων του Xbox One για τις διαροες των παιχνιδιων τους στο PC, o Phil Spencer αναγκαστηκε να κανει την εξης δηλωση -" Δε θα έρθουν όλα τα παιχνίδια του Xbox One στο PC "-

Μπραβο x1 fans, ετσι θα παει το gaming μπροστα..

Το ειπε αυτο για να τους ηρεμησει αλλα η ms καντι οτι θελει. Αν θελει να βγαζει ολα της τα παιχνιδια και στο pc θα το κανει και ας γκρινιαζουν οι console gamers. Ξερει οτι εμεις οι  pc gamers δεν θα αγορασουμε κονσολα και αρα με το να μην βγαζει τα παιχνιδια της και για εμας χανει πωλησεις ειδικα τωρα που ηρθε το τελος της πειρατειας στο pc με το denuvo.

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω εδω να γραφει "το τελος της πειρατειας", μετα κοιταω ποσα new releases εχει σημερα το torrent-site...και γελαω.

Δημοσ.

Κάποτε που είχαμε λεφτά για πέταμα εγώ προσωπικά και οι φίλοι μου είχαμε τα πάντα και ότι θέλαμε να παίξουμε το παίζαμε εκεί που θέλαμε, it was that simple. Ειλικρινά είναι θέμα χρημάτων και τίποτα άλλο imho. Όλο αυτό το "VS" δεν έχει κανένα νόημα γιατί έχει να κάνει με προσωπικά γούστα οποτε there is no point in arguing. Το μονο που ισχύει είναι ότι το aiming με mouse είναι πιο εύκολο και ότι δεν μπορείς να έχεις analog movement με keyboard, thats about it. Παρόλα αυτά μια χαρά έπαιζα Killzone στο PS όπως επίσης έπαιξα μια χαρά το MGSV με keyboard. ;)

Όχι ακριβώς. Εγώ μπορώ να έχω και PS (δεν το φυσάω, απλά κάνω τρελή οικονομία κυρίως από το έξω) αλλά δεν πήγαινε το χέρι στην τσέπη όταν βγήκε στη γνωστή προσφορά τα Χριστούγεννα. Δεν απολαμβάνω το gaming στον καναπέ μου, 3 μέτρα μακρυά από την τηλεόρασή μου, θέλω απλά την αρχοντομουτσουνάρα μου κολλημένη μέσα στην οθόνη στο μισό μέτρο απόσταση και σαφώς δεν μπορώ να παίξω κανένα FPS με gamepad. Αντιθέτως τερμάτισα Lara με mouse - keyboard.

Νομίζω ότι μετά το SNES όλα στις κονσόλες μου φαίνονται μη ελκυστικά, αντιθέτως πάντα το PC με τραβούσε σε θέμα gaming, μιας και εκτελει και πολλές άλλες εργασίες και δεν είναι αποκλειστικά παιχνιδομηχανή

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ακριβώς. Εγώ μπορώ να έχω και PS (δεν το φυσάω, απλά κάνω τρελή οικονομία κυρίως από το έξω) αλλά δεν πήγαινε το χέρι στην τσέπη όταν βγήκε στη γνωστή προσφορά τα Χριστούγεννα. Δεν απολαμβάνω το gaming στον καναπέ μου, 3 μέτρα μακρυά από την τηλεόρασή μου, θέλω απλά την αρχοντομουτσουνάρα μου κολλημένη μέσα στην οθόνη στο μισό μέτρο απόσταση και σαφώς δεν μπορώ να παίξω κανένα FPS με gamepad. Αντιθέτως τερμάτισα Lara με mouse - keyboard.

Νομίζω ότι μετά το SNES όλα στις κονσόλες μου φαίνονται μη ελκυστικά, αντιθέτως πάντα το PC με τραβούσε σε θέμα gaming, μιας και εκτελει και πολλές άλλες εργασίες και δεν είναι αποκλειστικά παιχνιδομηχανή

Μια χαρά θα πήγαινε το χέρι σου άμα ήσουν άπλα, το ότι δεν σου αρέσει ο καναπές δεν το βρίσκω σοβαρό λόγο ώστε ένας gamer να μην θέλει να παίξει TLOS, B2S, RDR, Uncharted κτλ κτλ...απλά τώρα το ζυγίζεις και βλέπεις ότι δεν αξίζει για μερικά exclusives και συμφωνώ και εγώ.

p.s. Επίσης κανένας δεν σε αναγκάζει να παίζεις στο καναπέ σου η στην καρεκλα σου ασχέτως το platform...νόμιζα ήταν ευνόητο αυτό :D

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω εδω να γραφει "το τελος της πειρατειας", μετα κοιταω ποσα new releases εχει σημερα το torrent-site...και γελαω.

Τα παιχνδιια που εχουν Denuvo οπως Just cause 3 rise of the tomb raider Far Primal fifa 16.... δεν σπανε. Αυτα ομως που δεν εχουν denuvo εκει ναι η πειρατεια συνεχιζεται αλλα οι περισσοτερες μεγαλες εταιριες εχουν βαλει denuvo τωρα πια.

Δημοσ.

p.s. Επίσης κανένας δεν σε αναγκάζει να παίζεις στο καναπέ σου η στην καρεκλα σου ασχέτως το platform...νόμιζα ήταν ευνόητο αυτό :D

Στα παλια "vs" topics οταν τα επιχειρήματα τελειωναν κατεληγαν καπου στο "εγω θελω να παιζω στον καναπε μου ανετος στην τηλεορασαρα μου" η στο "θελω να παταω ενα κουμπι και να παιζω" παντως.. :P

just saying.. :P

• Like 3
Δημοσ.

Κάνε μου λίγο ένα PC με 300€ που θα παίζει τα πάντα σε 30fps για την επόμενη 3-5ετία σε γραφικά επιπέδου PS4(όσο χαμηλό και αν είναι αυτό).

Έτσι από περιέργεια.

Δημοσ.

When there is a will there is a way.. :P

Περα απο αυτο ομως δεν θα ψαχνεις στα used να φτιαξεις 300ε pc, θα δωσεις περισσοτερα να κανεις ενα καλο midrange συστημα(το οποιο περναει κατα πολυ τα ps4/xbone σε δυναμη) και με τα λεφτα που θα γλυτωσεις απο τη διαφορα τιμων στο software θα κανεις απόσβεση και θα εχεις περισσότερες επιλογες στο gaming, α και free online.. :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν προσθετεις σωστα τα λεφτα φιλε...το Playstation για αρχη το πιοφθηνο χωρις παιχνιδι μεσα κανει 340 ευροπουλα...απο κει και περα εχουμε online συνδρομη και καθε ενα παιχνιδι στο 60-70αρι τις πρωτες μερες κυκλοφοριας και αντε να πεσει στα 45-50 αργοτερα...οποτε πες μου ποσα παιχνιδια θα παιξεις σε 3-5 χρονια ποσα θα σκασεις συνολικα και θα ερθω μετα να σου κανω εγω ενα PC με 500-600ευρο και τα υπολοιπα θα μεινουν να παιρνεις παιχνιδια στο PC day 1 με 40ευρο...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...