Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε μου λίγο ένα PC με 300€ που θα παίζει τα πάντα σε 30fps για την επόμενη 3-5ετία σε γραφικά επιπέδου PS4(όσο χαμηλό και αν είναι αυτό).

Έτσι από περιέργεια.

Να μπω λίγο στη συζήτηση;

Δεν μπορώ. Κανείς δεν μπορεί (πέρα από το ότι στόχος είναι τα 60fps :P). Και δεν υπάρχει και λόγος να σου πω την αλήθεια, το PC δεν είναι κονσόλα. Με 300 ευρώ δεν παίρνεις κάτι ιδιαίτερο (βλ. τουρμπάτο) σε υπολογιστή. Το παραδέχομαι, δεν μπορώ. Κάνε μου εσύ κάτι άλλο όμως:

Δες τον λογαριασμό μου στο Steam. Με αυτόν τον λογαριασμό ασχολούμαι σοβαρά από τον περασμένο χειμώνα (δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια, αλλά έπαιζα ελάχιστα και πολύ συγκεκριμένα πράγματα, μετρημένα στα χέρια του ενός χεριού). Μερικούς μήνες δηλαδή. Σύμφωνα με το Steamdb, το κόστος των παιχνιδιών που έχω είναι 2098 ευρώ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, ακόμη και αν όλα τα παιχνίδια που έχω ήταν στο καλύτερο sale, το κόστος ξεπερνάει τα 500 ευρώ.

Εγώ σου εγγυώμαι πως έχω δώσει λιγότερο από 100 ευρώ για τα 212 παιχνίδια που έχω αυτήν την στιγμή. Πως; Βλ. sales, giveaways, trades κτλ.

Βρες μου ένα Playstation στο οποίο θα αποκτήσω όλα αυτά τα παιχνίδια (των οποίων το αρχικό κόστος ξεπερνάει τα 2000 ευρώ) μέσα σε μερικούς μήνες με λιγότερα από 100 ευρώ.

Ανέφικτο.

• Like 3
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

και 100 να μην καναν αλλα 500 που λεει το steam Και παλι ανεφικτο θα ηταν για μια κονσολα...

Ασε που κανεις δεν εχει αναφερθει στο κοστος νεας κονσολας μετα απο μερικα χρονια για να συνεχιζεις να παιζεις νεα παιχνιδια...Ενω υπαρχουν υπολογιστες που απλα τους κανεις μικρες αναβαθμισεις και παιζουν για 2-3 γενιες κονσολων...ουσιαστικα μονο καρτα γραφικων αλλαζεις μετα απο καποιο σημειο!

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε μου λίγο ένα PC με 300€ που θα παίζει τα πάντα σε 30fps για την επόμενη 3-5ετία σε γραφικά επιπέδου PS4(όσο χαμηλό και αν είναι αυτό).

Έτσι από περιέργεια.

Αφου δεν σε ενδιαφερει το Pc gaming ακομα δεν εχω καταλαβει στο θεμα αυτο τι ρολο βαρας και γιατι συνεχιζεις και σχολιαζεις...

Δημοσ.

Ενα αλλο παραδειγμα, dark souls 3 ελαχιστη τιμη στο skroutz 57e τοσο ακριβως το βρισκω στο pc μαζι με το season pass αν βαλεις και το γεγονος οτι θελω και ps+ συνδρομη για να παιξω online(μαλλον δεν ξερω σιγουρα αλλα στο bloodborne ετσι ηταν) βαλε κατω τα νουμερα και δες ποσο κερδιζω σε εναν μονο τιτλο.. Καλα τα 60fps που θα το παιξω αστο πες δεν σε ενδιαφερει μια χαρα ειναι το cinematic experience μιλαμε μονο για το κοστος ενος καινουργιου τιτλου..

Δημοσ.

Παίδες και γω PC Gamer είμαι. Το μόνο που λέω είναι ότι δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα τόσο σε σχέση με το τι προσφέρουμε όσο και σε σχέση με τη τιμή.

Θα συγκρίνατε τη Ferrari με το Zastava και με Jeep? Όλα έχουν 4 ρόδες αλλά είναι για άλλη χρήση.

Τώρα σε σχέση τα παιχνίδια και τα κόστη. Υπάρχει αντίλογος με τις ενοικιάσεις και τις αγορές μεταχειρισμένων/ανταλλαγές παιχνιδιών.

Και γω αξιοποιώ το PC μου με τον τρόπο που το αξιοποιείτε και σεις. Με πολλές αγορές παιχνιδιών, με σχεδόν αποκλειστικό online gaming με με με.

Αλλά αν τα gaming γούστα μου ήταν platform,sport,fighting games και γενικότερα να μαζεύεις κόσμο στο σπίτι κάνεις τα ίδια και φτηνότερα με κονσόλα και μη σου πω και καλύτερα (το τι ζόρι τράβηξα τις προάλλες να συνδέσω 4 χειριστήρια για Fifa 16 δε λέγεται). Τι να κάνουμε. Υπάρχει και αυτή η τηλεόραση.

Edit:Fulgore μη ξεχάσω την άλλη φορά να ζητήσω την άδειά σου. Δεν ήξερα ότι όλοι μπορούν να ποστάρουν τη *** τους εδώ μέσα ενώ εγώ θέλω άδεια.

Δημοσ.

Λυπαμαι Jim αλλα το παραδειγμα σου ειναι ατυχες...αυτο με τα αμαξια...Γιατι εδω δεν συγκρινουμε την ταχυτητα...Γιατι σε ολα αυτα εννοειται το PC ειναι πολυ καλυτερο...σε οτιδηποτε αφορα νουμερα το PC ειναι καλυτερο...Πλεον ακομα και στον καναπε ειναι αν οχι καλυτερο,ιδιο!τα exclusives επισης δεν ειναι σημειο αναφορας μιας και η μια μερια εχει αλλα και η αλλη...Το πιο σημαντικο πλεονεκτημα των κονσολων θα ελεγα οτι ειναι το βαλε παιξε τελος!

Ομως το PC εχει πιο πολλα σιγουρα...

Δημοσ.

Το οτι η κονσολα ειναι πιο φθηνη σε σχεση με ενα PC ειναι απτα μεγαλυτερα ψεματα που κυκλοφορουν.Σας τα αρπαζουν απο αλλου,ειτε με συνδρομες online ειτε το 10αρικο που δινετε για προμηθεια στην Sony/Microsoft για να παιξετε παιχνιδι στην εκαστοτε κονσολα,πραγματα που αν κατσει ενας ανθρωπος που δεν ειναι κοντοφθαλμος να τα υπολογισει θα τραβαει τα μαλλια του.Ωστοσο ο περισσοτερος κοσμος,η μαζα,δεν βλεπουν περα απτην μυτη τους.Εκτος λοιπον του οτι με τα ιδια λεφτα που θα σου παρουν,μπορεις να παρεις ισαξιο υπολογιστη,ο υπολογιστης σου κανει και οσα πραγματα δεν μπορει να κανει μια παιχνιδομηχανη.

Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω χιλιοειπωμενες συζητησεις,αλλα το οτι ακομα χρειαζεται να το συζηταμε γιατι απλα καποια ατομα δεν καταλαβαινουν ειναι το κριμα της υποθεσης

• Like 4
Δημοσ.

Σε λίγο που θα παίρνετε και επισήμως αναβαθμίσιμες κονσόλες, να δω τι άλλο θα περιμένετε για να αποδεχτείτε ότι οι κονσόλες είναι εδώ και μια δεκαετία ένα κακέκτυπο των υπολογιστών.Οι υπολογιστές που δεν έγιναν ποτέ υπολογιστές.Σαν τους Θεσσαλονικείς...  :devil:

Κρίμας για το fable, το περίμενα με κάποιο ενδιαφέρον.Μου άρεσε γενικά σα σειρά.Μου κάνει εντύπωση πάντως τέτοια εξέλιξη λίγο πριν την κυκλοφορία του.  :mellow:

• Like 2
Δημοσ.

Σε λίγο που θα παίρνετε και επισήμως αναβαθμίσιμες κονσόλες, να δω τι άλλο θα περιμένετε για να αποδεχτείτε ότι οι κονσόλες είναι εδώ και μια δεκαετία ένα κακέκτυπο των υπολογιστών.Οι υπολογιστές που δεν έγιναν ποτέ υπολογιστές.Σαν τους Θεσσαλονικείς...  :devil:

Όταν και αν με το καλό το επιτρέψουν οι Intel/Nvidia κτλ. λογικά δε θα υπάρχει καν hardware αλλά θα παίζεις τα πάντα μέσω internet/streaming σε κάποιο server κτήνος με συνδρομή. Τότε βέβαια έχω περιέργεια τι "signature" θα βάζουν κάποιοι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...