bilya Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 πολλες απαντησεις και σας ευχαριστω. κατα 1ον το συμβολαιο εχει ληξει αφου δεν πληρωνε ουτε πριν φυγει. Λυση μισθωσης κανονικα, τον πηρα και τηλ μπας και ειχε καμια ιδεα τι να τα κανω( αφου ειχε πει θα το αδειασει ο ιδιος) κι αρχισε τα κλασσικα "μα μου σε 1μηνα σε 1 χρονο θα κανω μια δουλεια θα ανοιξω κατι) Ο ιδιος λεει δεν ειναι για πεταμα κατα 2ον τηλεφωνησα σε εταιρειες ανακυκλωσης που βρηκα στο ιντερνετ.. μεταφορικα δικα μου και 50 εως 100 ευρω ο τονος.. να πληρωσω...Και οταν ανοιξει το εργοαστασιο ανακυκλωσης.. 3ον τα ελαστικα ειναι για φορτηγα δεν κουβαλιουνται ευκολα ακομα και 1-1. Σε ποιον να τα εδειχνα για να μου πει αν ειναι για πεταμα 'η οχι. Αν καταλαβατε να μην πληρωσω θελω κυριως οχι να βγαλω.. Και σε αθιγγανους και σε οποιον να ειναι θα τα εδινα , αν μπορουσαν να βγαλουν και κανενα φραγκο κι οχι απο εμενα ακομη καλυτερα.. Ασε που η αποθηκη ειναι σε περιοχη που εχει ηδη αρκετους.. Κι ακριβως φοβαμαι μην ξεκινησει καμια φωτια με τα ελαστικα.. αν έχει η περιοχή βρίσκεις έναν του λες έχω τόσα ελαστικά(δεν λες που ακριβώς) θέλω ένα 100 και είναι όλα δικά σου τον φέρνεις και κάνουν πάρτυ στον ασπρόπυργο μετά
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μου αρέσουν οι εταιρίες ανακύκλωσης. Και μ...νι και ξυρισμένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα