petros_samurai Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καλησπερα,σκεφτομαι να κανω μια διαδρομη με τα ποδια,ειναι περιπου 40 χιλιομετρα +-5,εχει κανεις αποψη,ποση ωρα θα μου παρει,τι πρεπει να εχω μαζι μου και τετοια?Θενκς
Tsino Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 πολύ χοντρικά ένας μέσος άνθρωπος καλύπτει περί τα 5χλμ ανά ώρα με περπάτημα. Οπότε θα σου πάρει γύρω στις 8 ώρες 3
dollyyy19 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ενα οχταωρακι χαλαρα.παρε καναδυο κονσερβες,ενα ψωμακι,ενα νερο,ραδιοφωνο και υπομονη. 1
mylo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Γυρω στις 2.5 ωρες αναλογα με την διαδρομη. πόσο? ο φλασ γκορντον ειναι? ο συμφορουμιτης tsino καλά σε είπε. υπολογιζε κανα 5-6 χλμ την ωρα χωρίς σταση. νερακι παρε μαζι σου αν και δε πιστευω να τη παλεψεις. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Γυρω στις 2.5 ωρες αναλογα με την διαδρομη. ενημερωτικα για να κανεις το μαραθωνιο της αθηνας κατω απο 3 ωρες πρεπει να πηγαινε με κατω απο 4 λεπτα το χιλιαρι. Νομιζεις οτι μπορεις να κανεις τα 40 σε 2.5 ωρες με περπατημα? 7
petros_samurai Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παιδια θα ξεκινησω 6 το πρωι,το θεμα μου ηταν μην με παρει η νυχτα.Θα περπαταω με κανονικο ρυθμο.Δεν παιζει να μου παρει πανω απο 12 ωρες ετσι δεν ειναι?Θα παρω μαζι μου νερο και συνθετο υδατανθρακα.Κατι αλλο?
keravnos21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καλησπερα,σκεφτομαι να κανω μια διαδρομη με τα ποδια,ειναι περιπου 40 χιλιομετρα +-5,εχει κανεις αποψη,ποση ωρα θα μου παρει,τι πρεπει να εχω μαζι μου και τετοια?Θενκς Ξεκινα με πιο μικρες αποστασεις π.χ. 5 η και 10 χιλιόμετρα και σιγα σιγα θα φτασεις και τα 40.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παιδια θα ξεκινησω 6 το πρωι,το θεμα μου ηταν μην με παρει η νυχτα.Θα περπαταω με κανονικο ρυθμο.Δεν παιζει να μου παρει πανω απο 12 ωρες ετσι δεν ειναι?Θα παρω μαζι μου νερο και συνθετο υδατανθρακα.Κατι αλλο? νερο-φαι και κινητο για ωρα αναγκης. Α και μουσικη γιατι αλλιως θα βαρεθεις. Το ποσο θα σου παρει εξαρταται τη διαδρομη και το ρυθμο σου 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν είναι τίποτα, πιο πολύ να κρατήσεις ρυθμό και να παλέψεις τη βαρεμάρα. Επίσης πρόσεξε τα ρούχα. Καλύτερα να έχεις και κάτι πιο ελαφρύ/χοντρό πρόχειρο στο μπακπακ και καμιά φανέλα μην ιδρώσεις. 2
paylidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ενημερωτικα για να κανεις το μαραθωνιο της αθηνας κατω απο 3 ωρες πρεπει να πηγαινε με κατω απο 4 λεπτα το χιλιαρι. Νομιζεις οτι μπορεις να κανεις τα 40 σε 2.5 ωρες με περπατημα? αυτό ακριβως.... εγω με 5 λεπτα το χλμ θεωρησα προσωπικό ρεκορ μου τις 3.5 ωρες στα 42 χλμ το 2011 και εκτοτε δε το εχω ξανακαταφερει... Με περπάτημα χονδρικά 8-9 ωρες αναλογα το ρυθμο! καλα παπουτσια αδερφε, νεράκι και τροφη που θα σου δώσει καποια ενεργεια χωρις να σου κατσει βαρια... και σιγουρα κατι που θα διωξει την πληξη! απο περιεργεια, γιατι 40 χλμ με τα ποδια; 1
xristos97 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μια φορα ειχα κανει 23 χιλ. περπατημα και για μια βδομαδα με πονουσαν τα ποδια. Βεβαια με ειχαν εγκαταλειψη τα παππουτσια, εκαναν μια ωραια τρυπα μπροστα.
australis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 χμ 5χλμ την ωρα για 2-3 ωρες (10-15 χλμ) βγάινει . Όχι όμως 40+. Εγω θα σου ελεγα να το πας πολύ χαλαρα: 3-4 χλμ την ωρα και να καθαρισεις σε περιπου 12 ωρες με τις στασεις. Και (μια που εχω περπατησει τέτοιες διαδρομες 3-4 φορες) μερικες πρακτικές συμβουλες. 1) Ο ηλιος δεν αστιευεται ακομα και τετοια εποχή - ναχεις μαζί καπέλο ή ομπρελα 2) Αν ιδρωσεις μην πινεις νερο (απαραιτητα παγουρι μαζι σου) καθως περπατάς - ουτε αμεσως όταν σταματήσεις. Κανε σταση - περιμενε 5 λεπτα - πιες οσο θες - περιμενε ακομα λιγο πριν ξαναξεκινήσεις. 3) Πολύ σημαντικό! σε καποια σταση θα σου περασει η ιδεα να βγάλεις τα παπούτσια σου! Είναι πολύ δελεαστικο και αν το κανεις θα νοιωσεις υπέροχα ... αλλά μετα θα πρεπει να σε κουβαλησουν. Τα ποδια θα πρηστουν μεσα σε λιγα λεπτα και δεν θα μπορεις να περπατησεις (τουλαχιστο όχι με κανονικο ρυθμο - και αν σου μπουν τα παπούτσια) Καλη βόλτα 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Νέρο θέλει ακόμη και αν δεν ιδρώνει κάθε 15-20 λεπτά άντε μιση ώρα Μαξίμουμ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα