tatshs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχω ασχοληθεί πολλά χρόνια με τη λαογραφια και την ιστορια της περιοχης μου.Εκρινα σωστο το υλικο που εχω συλλεξει να το δημοσιοποιησω μεσω μιας ιστοσελίδας.Εμαθα το WordPress και αδυνατώντας να πληρώνω φιλοξενια εψαξα για free hosting.Κατέληξα στο ByetHost.Δουλεψα παρα πολυ και για μεγαλο χρονικο διαστημα να διαμορφώσω τη σελιδα και οταν θεωρουσα οτι τελειωνω ανακαλυψα πως ολη μου η δουλεια ειχε εξαφανιστει και στη θεση της υπηρχε μια προσκληση να αρχισω παλι απο την αρχη!!!Η σελιδα μου ηταν στη διευθηνση http://argyro.byethost3.com/wp/wp-lo...loggedout=true και κανοντας κλικ εκει με παει στην http://cdn.byethost2.com/index.htmlΜπορειται να μου υποδειξεται τι λαθος εκανα και αν μπορω να επαναφερω τη σελιδα μου?Ευχαριστω
CyberCr33p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την buethost για να σου απαντήσουν σε αυτό που ρωτάς.
letom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αφού έμαθες το wordpress και έψαχνες για free hosting γιατί δε το έκανες host στην ίδια τη wordpress? Υπάρχει το wordpress.org που σου παρέχει την wordpress πλατφόρμα και απαιτεί να βρεις δικό σου hosting αλλά υπάρχει και το wordpress.com που σου παρέχει δωρεάν και την πλατφόρμα και το hosting.
tatshs Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) το βρηκα ...το δούλεψα αλλα ηταν πολυ λιγες οι δυνατότητες παρέμβασης που εδινε και επέλεξα το buethost αναρωτιέμαι αν την πάτησα......(απάντηση προς τον letom) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2016 από tatshs
tatshs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 το πρόβλημα λύθηκε προς το παρόν!!! με είχαν σε 24ωρο αποκλεισμό γιατι ξεπερασα το ημερήσιο όριο των πόρων της!!!!!!
me3ikan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Φίλε μου κανε backup το συντομότερο. Εάν ξεπερνάς συχνά το οριο των πόρων τους και χρησιμοποιείς το free hosting δε το έχουν σε τίποτα να διαγράψουν εντελώς τη σελίδα σου! Κάνε αμέσως backup και ψάξε να βρεις κάποιο φθηνό paid hosting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα