Time-splicer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αυτό που λέει ο τίτλος. Έχετε; Έχετε δει; και αν ναι τι γνωμη εχετε; ΠΧ piercing στο στηθος η στα γεννητικα οργανα. Ξερει κανεις γιατι δεν ειναι τοσο δημοφιλη οσο τα τατουαζ;
kalodrei Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αυτό που λέει ο τίτλος. Έχετε; Έχετε δει; και αν ναι τι γνωμη εχετε; ΠΧ piercing στο στηθος η στα γεννητικα οργανα. Ξερει κανεις γιατι δεν ειναι τοσο δημοφιλη οσο τα τατουαζ; απαντας μονος σου στην ερωτηση 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 γιατι ειναι ασυνηθιστο στις ρωγες? Ειναι το ιδιο δημοφιλη ισως και περισσοτερο απλα εχει γιενι τοσο στανταρ που πλεον δεν του δινεις σημασια.
Glikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Τα πιο extreme είναι στο πεος και στον πρωκτό. Α και στο γατάκι. Υπάρχουν και τέτοια άτομα. Αυτά που εχω δει ειναι στην γλώσσα (μια πρώην). Σε διαφορα σημεία του προσώπου. Και ρώγες. Προσωπικά είχα κάνει στο αυτί αλλά έχω να το φορέσω χρόνια οπότε ίσως έχει κλείσει η τρύπα. ( Speaking of tattoos , κάποια στιγμή θέλω να κάνω )
Time-splicer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 γιατι ειναι ασυνηθιστο στις ρωγες? Ειναι το ιδιο δημοφιλη ισως και περισσοτερο απλα εχει γιενι τοσο στανταρ που πλεον δεν του δινεις σημασια. Εγώ το θεωρώ λίγο extreme προσωπικά αν και θέλω να κάνω. Με αποθαρυνει ο φοβος μολυνσης και οτι βλεπω σε ατομα που ειχαν οτι το εβγαλαν οποτε σκεφτομαι οτι ισως τελικα αφου τους εφυγε η αρχικη τρελα καταλαβαν οτι τους δυσκολευει την καθημερινοτητα κτλ
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μόλυνση Μονο αν πάς σε ότι να Ναι στούντιο και είσαι βρωμιαρης. Στη γλώσσα πάω για 13χρόνο και 3 η 4 στη ρώγα. Έβγαλα από την μια ρωγα Γιατί το είχα χτυπήσει άπειρες φορές αλλά θα την κάνω ξανα κάποια μέρα. Γλυκε να κανεις
Glikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Υπάρχει και η άλλη μακακια που κάνουν κάτι τρύπες ναααα σε μάγουλα και στο μέρος του κάτω χείλους. Κατ εμέ tragic. Whatever floats your boat όμως. Μόλυνση Μονο αν πάς σε ότι να Ναι στούντιο και είσαι βρωμιαρης. Στη γλώσσα πάω για 13χρόνο και 3 η 4 στη ρώγα. Έβγαλα από την μια ρωγα Γιατί το είχα χτυπήσει άπειρες φορές αλλά θα την κάνω ξανα κάποια μέρα. Γλυκε να κανεις Θελω κάποια στιγμή. Τι και που ακομα δεν ξέρω. Ίδωμεν. Εχω κάποια στο μυαλό μου προς το παρόν.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το stretching ουτε εμενα μ'αρεσει αλλα αφου το θελουν αυτοι εινα οκ! Οοοταν κανεις απλα μην τσιγκουνευτεις τα λεφτα και μην πας σε οτι να ναι στουντιο
Glikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Καλά ναι εννοείται. Θα τα σκάσω. Σε τέτοιο θέμα δεν το ρισκάρω. Απλά θέλω να είμαι 100% σίγουρος που και τι θελω να κάνω. Μια φορά το είχα αποφασίσει αλλά για διάφορους λόγους που προέκυψαν δεν το έκανα.
Flaoutistas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Σκεφτομουν στο επιμαχο σημειο αλλα φοβαμαι τη μολυνση εκει.
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν έχω και ούτε σκοπεύω να κάνω. Δεν έχω και την καλύτερη γνώμη γενικά, δεν τα θεωρώ κάτι όμορφο δηλαδή. Απο 'κει και πέρα φυσικά και είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα. 8
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δεν έχω και ούτε σκοπεύω να κάνω. Δεν έχω και την καλύτερη γνώμη γενικά, δεν τα θεωρώ κάτι όμορφο δηλαδή. Απο 'κει και πέρα φυσικά και είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα. καλα η ομορφια ειναι υποκειμενικη και επισης σε αλλους παει σε αλλους δεν παει. Εχω δει πολλες κοπελες με septum που απλα τις κανει πιο ομορφες και αλλες που τις κανει να θες να τις δεσεις σαν να ειναι αρκουδες 2
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Το septum το googlαρα Συμφωνώ ότι σε άλλους πάει και σε άλλους όχι αλλά νομίζω ότι δεν συμφωνώ στο ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική, οι προτιμήσεις και το γούστο είναι υποκειμενικά μάλλον.
Norone92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Να πω κι εγώ τον πόνο μου μιας και βρέθηκε τέτοιο thread. Έχω κάνει 3 στο αριστερό αυτί (οι 2 υπάρχουν αυτή τη στιγμή), 2 στο χείλος και μία στη γλώσσα (τώρα μόνο η μία στο χείλος στη μέση υπάρχει απ' αυτές) και καμία δεν παρουσίασε το παραμικρό θέμα. Ε όποτε έχω δοκιμάσει να κάνω και στο δεξί αυτί (3 φορές κοντά στο ίδιο σημείο, ψηλά στο λοβό) μου έχει βγάλει την πίστη. Πάντα στο ίδιο και καλό στούντιο, τις συντηρούσα όπως έπρεπε αλλά όλες τις φορές ήταν μόνομα πρησμένες και τις έκλεισα μετά το τρίμηνο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει πως μες στον ύπνο μου πάντα γυρνάω και κοιμάμαι απ' το δεξί πλευρό χωρίς να το ελέγχω αλλά έπρεπε να είχα ρωτήσει δερματολόγο back then. Τουλάχιστον δεν έχει μείνει κανένα σημάδι. Όσο για τα ασυνήθιστα σημεία που λες, piercing μπορείς να κάνεις σχεδόν σε όποιο σημείο του σώματός σου μπορείς να φανταστείς. Ο καθένας το ασυνήθιστο το εκλαμβάνει αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις