Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω και ούτε σκοπεύω να κάνω. Δεν έχω και την καλύτερη γνώμη γενικά, δεν τα θεωρώ κάτι όμορφο δηλαδή. Απο 'κει και πέρα φυσικά και είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα.

<3   ε>

α δεν μπαίνει η καρδιά

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτηχως μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα με τρυπιματα σε περιεργα σημεια...

μονο αφαλο που μου αρεσε αν και δεν τρελαθικα κιολλας μετα κλασικσ μυτη κτλ....

πρωσοπικα αν βρισκομουν με γυναικα και ανακαλυπτα τρυπημενες ρωγες θα ξενερωνα. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσει σαν εικονα...

για να μην μιλησω για κλειτοριδα.... αν εβλεπα τετοιο θεαμα θα τις ελεγα να ντυθει θα τις πεταγα κι ενα 20αρικο και θα εφευγα...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πριν από 10 χρόνια είχα κάνει ένα (πλάγιο) labret. Το άφησα 6 μήνες, και ακόμα φαίνεται το σημάδι -.- Έχω 2 τατουάζ και μαζεύω για να κάνω το 3ο. Δεν μου αρέσουν τόσο τα piercings όσο τα (προσεγμένα και όμορφα) τατουάζ.

Δημοσ.

...

για να μην μιλησω για κλειτοριδα.... αν εβλεπα τετοιο θεαμα θα τις ελεγα να ντυθει θα τις πεταγα κι ενα 20αρικο και θα εφευγα...

hmmm

Δημοσ.

Ευτηχως μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα με τρυπιματα σε περιεργα σημεια...

μονο αφαλο που μου αρεσε αν και δεν τρελαθικα κιολλας μετα κλασικσ μυτη κτλ....

πρωσοπικα αν βρισκομουν με γυναικα και ανακαλυπτα τρυπημενες ρωγες θα ξενερωνα. δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσει σαν εικονα...

κάτι μου λέει πως οι γυναίκες που τρυπάνε ρώγα κ κλειτορίδα δεν θα σου καθόντουσαν όμως

δεν εννοώ οτι έχεις κάτι , δεν σε ξέρω, αλλα για να έχεις τέτοιες ιδέες δεν παίζει 

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα πάλι κάτι μου λέει πως αν φερόσουν έτσι σε τύπισσα που σέβεται τον εαυτό της,  όπως και να ήταν, θα μέτραγες δόντια οπότε ίσως και να τον πείραζε.

• Like 5
Δημοσ.

Μα δεν πρόκειται να βρει καμία που να έχει περάσει χαλκά στην κλειτορίδα :shock:  όποτε αδίκα το συζητάτε.

* Εκτός αν είναι τπτ BDSM freak

• Moderators
Δημοσ.

Ελεος αηδιες! Μονο τα ματια και τα δαχτυλα δεν εχετε τρυπησει ακομη.

ποιος σου εχει πει οτι δεν εχουν κανει στα δαχτυλα?

• Like 1
Δημοσ.

^Και κάτι μου λέει ότι δεν θα τον πείραζε κιόλας! :D

το να μην του αρέσει κάποιου κάτι το καταλαβαίνω κ το δέχομαι κ εμένα δεν θα μου άρεσε να έχει η γκόμενα σε τέτοιο σημείο, θα φοβόμουνα μην έχουμε κανα ατύχημα , αλλα το να χαρακτηρίζει πουτάνες (θα της πέταγα ένα 20ρικο) και δεν ξέρω τι δεν το δέχομαι σαν λογική  

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...