Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μποις εντ Γκιρλς αν κατι δεν σας αρεσει δεν το κοιτατε και δεν ασχολειστε ειναι τοσο απλο. Ειδικα ατομα που κανουν σε σημεια οπως κλειτοριδα,ρωγες κτλ ειναι ατομα που δεν το κανουν για τους αλλους αλλα για τον εαυτο τους και ξερετε γιατι>? γιατι θα το δειξουν μονο εκει που θελουν αυτες! Οσοι κρινετε ενα ατομα απο τατουαζ,σκουλαρικια κτλ καλα θα κανετε να αλλαξατε λιγο μυαλα γιατι δυστυχως ζουμε στον ιδιο κοσμο. 2016 και να κοιτατε ακομη την εμφανιση ειναι λιγο τραγικο. Επισης να σας θυμισω οτι ολοι αυτοι που σας "πηδανε" (μεταφορικα) καθε μερα ειναι χωρις τατουαζ, με πουκαμισακια και κυριλε ντυσιμο. Και καποιοι που ρωτανε γιατι! ΓΙατι ετσι γουσταρουν! Για το λογο που εσυ καπνιζεις ενω ο αλλος οχ ή που υποστηριζεις ολυμπιακο και ο αλλος Ηρακλη ή γιατι εσυ θες χιονι ενω ο αλλος θαλασσα κτλ! Δεν σας αρεσει δεν το κοιτατε , δεν μιλατε για αυτο και κανετε εσυ τη ζωης σας και εμεις τη δικη μας! 5
φραμπάλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλά δεν τους πήραμε και με τις ντομάτες. Απαγορεύεται να πω ανώνυμα ότι τους/τις σιχαίνομαι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλά δεν τους πήραμε και με τις ντομάτες. Απαγορεύεται να πω ανώνυμα ότι τους/τις σιχαίνομαι; οτι δεν σου αρεσει πχ το piercing δεκτο, οτι δεν θα το εκανες δεκτο, οτι δεν θα τους μιλαγες δεκτο, οτι δεν θα τους εκανες παρεα δεκτο αλλα το να λες σιχαινομαι καποιον ναι δεν το δεχομαι. Τι εχει δηλαδη και τον σιχαινεσαι? 3
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν άτομα που θέλουν να προκαλούν (attention κυρίως), γιαυτο κάνουν extreme piercing / tattoos κλπ. Και άτομα που τα κάνουν απλά επειδή το γουστάρουν. Εξαρτάται πάντα τον άνθρωπο παίδες. 3
kat kat Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Άλλο να λες ότι δεν μου αρέσει γιατί δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου και άλλο να βάζεις ταμπέλες π.χ. χαλαρών ηθών, μη σοβαρά άτομα κτλ 2
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Υπάρχει και το tatto στην τρύπα του ποπού. Δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνει κάποιο άτομο. Αλλα αν το θέλει who am I to judge. Το αν δεν θέλω να το έχει πχ η κοπέλα μου ή όχι, είναι δικό μου θεμα. Σε κάποιον άλλον ίσως αρέσει. Σε κάποιον άλλον οχι. Γούστα είναι. Αλλα όπως ειπα αρκεί να υπάρχει σεβασμός και από τους μεν και απο τους δε
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν άτομα που θέλουν να προκαλούν (attention κυρίως), γιαυτο κάνουν extreme piercing / tattoos κλπ. Και άτομα που τα κάνουν απλά επειδή το γουστάρουν. Εξαρτάται πάντα τον άνθρωπο παίδες. ναι και αλλοι/ες ντυνονται οπως να ναι,φωναζουν σαν αουγκανοι για την ομαδα τους ή φορανε μπλουζα με την ομαδα τους, βαζουν εξατμισεις στα παπια ή αμαξια για να κανουν σαν βαρκες κτλ . Αλλα οκ αυτα ειναι αποδεκτα απο την κοινωνια γιατι τατουαζ και σκουλαρικια σημαινει ναρκωτικα....
christopher0016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Και μενα δεν μου αρεσουν δεν θα κατακρινω σε καμοια περιπτωση αυτους που εχουν . εχω γνωρισει τρομερους ανθρωπους με τατου και τρυπες
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ναι και αλλοι/ες ντυνονται οπως να ναι,φωναζουν σαν αουγκανοι για την ομαδα τους ή φορανε μπλουζα με την ομαδα τους, βαζουν εξατμισεις στα παπια ή αμαξια για να κανουν σαν βαρκες κτλ . Αλλα οκ αυτα ειναι αποδεκτα απο την κοινωνια γιατι τατουαζ και σκουλαρικια σημαινει ναρκωτικα.... Το αν είναι αποδεκτά ή όχι είναι στην κρίση του καθενός. Τα ταμπού υπάρχουν σε πολλά θέματα. Απο κει και πέρα ο καθένας τα αντιμετωπίζει ανάλογα
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αυτά που χωρίζουν τη γλώσσα, βάζουν κέρατα, γδέρνουν το δέρμα τους κλπ νορμάλ άτομα δεν τα κάνουν. Και δέκα διδακτορικά να έχουν δεν λέει τίποτα. Έχουν άλλα θέματα σοβαρότερα. 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Το αν είναι αποδεκτά ή όχι είναι στην κρίση του καθενός. Τα ταμπού υπάρχουν σε πολλά θέματα. Απο κει και πέρα ο καθένας τα αντιμετωπίζει ανάλογα ναι αλλα το οτι εσυ εχεις ταμπου με κατι δεν σημαινει οτι θα ανγκασεις εμενα να μην το κανω. Και γω μπορω να πω οτι δεν γουσταρω θρησκειες οποτε θα κατακρινω και θα επιβαλω σε οποιον βλεπω να σταματησει να πιστευει και να ασκει τη θρησκεια του με τη λογικη σου!
φραμπάλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 οτι δεν σου αρεσει πχ το piercing δεκτο, οτι δεν θα το εκανες δεκτο, οτι δεν θα τους μιλαγες δεκτο, οτι δεν θα τους εκανες παρεα δεκτο αλλα το να λες σιχαινομαι καποιον ναι δεν το δεχομαι. Τι εχει δηλαδη και τον σιχαινεσαι? Σιχαίνομαι το θέαμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αυτά που χωρίζουν τη γλώσσα, βάζουν κέρατα, γδέρνουν το δέρμα τους κλπ νορμάλ άτομα δεν τα κάνουν. Και δέκα διδακτορικά να έχουν δεν λέει τίποτα. Έχουν άλλα θέματα σοβαρότερα. Γιατι επειδη δεν σου αρεσει εσενα? Για μενα προβλημα εχουν αυτοι που καπνιζουν και πινουν ξερωντας οτι σκοτωνουν τον εαυτο τους
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 ναι αλλα το οτι εσυ εχεις ταμπου με κατι δεν σημαινει οτι θα ανγκασεις εμενα να μην το κανω. Και γω μπορω να πω οτι δεν γουσταρω θρησκειες οποτε θα κατακρινω και θα επιβαλω σε οποιον βλεπω να σταματησει να πιστευει και να ασκει τη θρησκεια του με τη λογικη σου! Δεν εχω καταλάβει γιατί αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά , ούτε γιατί με ταμπέλιασες οτι έχω ταμπού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις