Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σιχαίνομαι το θέαμα.

περα απο καποια σε εμφανη σημεια τα αλλα δεν τα βλεπεις. Και ακομη και τα αλλα θα πρεπει να τον κοιτας τον αλλο οποτε μαντεψε τι πρεπει να κανεις? απλα να κοιταξεις αλλου

Δεν εχω καταλάβει γιατί αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά , ούτε γιατί με ταμπέλιασες οτι έχω ταμπού.

με το εσυ δεν εννοουσα εσενα αλλα τον καθε εσενα. Δεν μιλαω ποτε προσωπικα εδω μεσα και αν το κανω θα το πω

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Φάνηκε αλλιώς αλλά nevermind.

Δεν το ειπα σε προσωπικο επιπεδο παντως! Δε σε ξερω οποτε δεν εχω και λογο να εχω κατι μαζι σου! :)

Δημοσ.

Δεν το ειπα σε προσωπικο επιπεδο παντως! Δε σε ξερω οποτε δεν εχω και λογο να εχω κατι μαζι σου! :)

Fair enough mate xD

• Moderators
Δημοσ.

Spect για μένα μιλάω ναι, η άποψή μου είναι.

ναι δεν ειπα οτι μιλας για αλλον αλλα λες οτι ο Χ εχει προβλημα επειδη κανει κατι που δεν σου αρεσει εσενα. Ξερεις τον αλλο?? Ξερεις τι εχει περασει? Ξερεις το λογο για τον οποιο κανει οτι κανει? Οχι οποτε το να κρινεις οποιαδηποτε πραξη του ειναι αστειο το λιγοτερο.

Πχ εμενα τα τατουαζ μου πχ ξερεις τι συμβολιζουν? Οταν με δεις μπορει να πεις " α κοιτα αυτος εχει τατουαζ ολο του το σωμα, τι μαλακας ειναι" αλλα ουτε ξερεις τι εχω περασει,τι εχω ζησει και τι σημαινει το καθε τατουαζ για μενα!

Δημοσ.

Spect με καλύπτεις απόλυτα αλλά ποιό είναι το νόημα να πείσεις τον οποιονδήποτε; Αφού αποδεδειγμένα, άτομα με λιγότερα ταμπού (είτε piercing είτε οτιδήποτε άλλο) έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν κάτι που οι υπόλοιποι δε μπορούν. Οπότε their loss :P Οι ταμπέλες πάντως δεν είναι ωραίο να υπάρχουν και εξαρτάται απ' τον καθένα πώς τις εκλαμβάνει. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολύ πιο ευαίσθητοι απ' ότι νομίζετε, και ας έχουν μανίκια και stretching.

• Like 1
Δημοσ.

Spect μίλησα για συγκεκριμένα πολύ extreme πράγματα και είπα ότι έχει θέματα, δεν είπα ότι είναι μ@λaκας ή οτιδήποτε σχετικό. Το ίδιο λες κι εσύ στην ουσία, ότι έχει κάποια θέματα και τα κάνει.

Τα άλλα, τα πιο light ας πούμε, δεν τα κρίνω, απλά λέω ότι αισθητικά δεν μου αρέσουν. Θέμα γούστου καθαρά δηλαδή.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Spect μίλησα για συγκεκριμένα πολύ extreme πράγματα και είπα ότι έχει θέματα, δεν είπα ότι είναι μ@λaκας ή οτιδήποτε σχετικό. Το ίδιο λες κι εσύ στην ουσία, ότι έχει κάποια θέματα και τα κάνει.

Τα άλλα, τα πιο light ας πούμε, δεν τα κρίνω, απλά λέω ότι αισθητικά δεν μου αρέσουν. Θέμα γούστου καθαρά δηλαδή.

να στο πω απλα, ποιος εισαι εσυ να κρινεις τι κανει αλλος ειτε αυτο ειναι εμφυετευματα ειτε δεν ξερω και γω τι!? Ουτε εμενα μου αρεσουν πολλα απο αυτα και δεν μπορωνα σκεφτω καποιο λογο γιατι καποιος θα εκανε κατι τετοιο αλλα μεχρι εκει ουτε θα κρινω ουτε τιποτα. 

Δημοσ.

Λέω τη γνώμη μου αισθητικά αλλά και τι μου βγάζει ως εικόνα, δε νομίζω ότι είναι κακό. Παντού και με όλους συμβαίνει. Για να κριθεί τα έκανε έτσι κι αλλιώς!

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχουν φερθεί τζαμι αλλα και σκάρτα άτομα με "νορμάλ" εμφάνιση και άτομα με extreme. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ειναι ανάλογα με τα μυαλά του καθενός.

• Moderators
Δημοσ.

. Για να κριθεί τα έκανε έτσι κι αλλιώς!

το ξερεις εσυ οτι για αυτο το λογο το εκανε! Η στο ειπε ηή εχεις μαγικες ικανοτητες και ξερεις πραγματα για τους αλλους χωρις να τους ξερεις καν. Προσεξτε τι γραφετε εκτιθεστε ..

Δημοσ.

Μου έχουν φερθεί τζαμι αλλα και σκάρτα άτομα με "νορμάλ" εμφάνιση και άτομα με extreme. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ειναι ανάλογα με τα μυαλά του καθενός.

Καπως ετσι το εχω και εγω στο μυαλο μου ολα στον ανθρωπο ειναι δεν θα κρινω την εμφανιση του αλλου μπορει αισθητικα να μην μου αρεσουν τα πολλα τατουαζ σκουλαρικια αυτο δεν παει να πει οτι θα τον τσουβαλιασω με ταμπελες. Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...