christopher0016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 <p>Λέω τη γνώμη μου αισθητικά αλλά και τι μου βγάζει ως εικόνα, δε νομίζω ότι είναι κακό. Παντού και με όλους συμβαίνει. Για να κριθεί τα έκανε έτσι κι αλλιώς!</p> Αλλο να κρινεις οτι η εικονα αυτη δεν μου αρεσει τελια . και αλλο να κρινεις το ατομο για την εικονα του
φραμπάλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Σε ένα φόρουμ όπου η κριτική περισσεύει μας λες να μην μας ενδιαφέρει πώς είναι οι άλλοι; Δεν ασχολούμαστε, απλά την γνώμη μας γράψαμε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Φραμπαλα το να πεις "α εμενα αυτο δεν μου αρεσει" ειναι γνωμη το να πεις " αυτος εχει προβλημα" (επειδη εχει κατι που δε σου αρεσει) δεν ειναι γνωμη.
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μην τρελαίνεστε παιδιά. Όλοι 6 feet under θα καταλήξουμε. Εκτός του Μητσοτάκη. Θα μας ποτίζει τα λουλούδια και θα μας ανάβει το καντήλι. 4
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 christofer, κάθε εικόνα δημιουργεί αναπόφευκτα εντυπώσεις και συμπεράσματα, σωστά ή όχι. Αυτό πιστεύω. Σόρυ που γράφω χωρίς να κάνω quote αλλά κρασάρει όταν προσπαθώ!
φραμπάλα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν και δεν έγραψα για πρόβλημα , σίγουρα έχουν ψυχολογικά όσοι κάνουν παρατραβηγμένα πράγματα όπως το να κάνουν τρύπες στην πλάτη και να δένουν σχοινιά και να κρέμονται..δηλαδή τι είναι αυτό τώρα; Ή το παραπάνω που είπε η κοπέλα που σκίζουν την σάρκα για να κάνουν σχέδια. Τώρα , τα απλά piercings σε πέη, μνιά και ρώγες είναι αναγουλιαστικά κατ'εμέ. 1
christopher0016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 <p>christofer, κάθε εικόνα δημιουργεί αναπόφευκτα εντυπώσεις και συμπεράσματα, σωστά ή όχι. Αυτό πιστεύω.</p> <p> </p> <p>Σόρυ που γράφω χωρίς να κάνω quote αλλά κρασάρει όταν προσπαθώ!</p> Ναι σωστα το να δεις μια εικονα που δεν σου αρεσει δεν σου κανει καλη εντυπωση . Το να κρινεις με συμπερασματα τυπου το σιχαμα πως ειναι ετσι φρικιο κτλπ ειναι καπως κακοπροαιρετα σχολια θα μπορουσες να σκεφτεις απλα οτι για καποιους λογους του αρεσει να εκφραζεται με αυτο το στυλ Δεν μιλαω για σενα ζιο γενικα αναφερομαι σε οσους κανουν κακοπροαιρετα σχολια 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αν και δεν έγραψα για πρόβλημα , σίγουρα έχουν ψυχολογικά όσοι κάνουν παρατραβηγμένα πράγματα όπως το να κάνουν τρύπες στην πλάτη και να δένουν σχοινιά και να κρέμονται..δηλαδή τι είναι αυτό τώρα; Ή το παραπάνω που είπε η κοπέλα που σκίζουν την σάρκα για να κάνουν σχέδια. Τώρα , τα απλά piercings σε πέη, μνιά και ρώγες είναι αναγουλιαστικά κατ'εμέ. Αυτο που κρεμονται με τα σχοινια εχει να κανει με τον πονο και το πως το βιωνει ο καθενας. Οπως και με παραισθησιογονα κτλ. Για αυτο λεω οτι το να κρινουμε ειναι "χαζο". Ο καθενας εχει τους λογους του που δεν τους ξερουμε ή και να τους ξεραμε μπορει να μην τους συμμεριζομασταν. Οσο για το αλλο εστω οτι ειναι αναγουλιαστικα σε πεος/μνι πως σκατα θα το δεις!? Και σε ρωγες μονο σε αντρα θα το δεις
Norone92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Και αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν τα ψυχολογικά, τα ίδια θα λένε αντίστοιχα για τους υπόλοιπους (αν και εκ πείρας έχω δει ότι δεν κατακρίνουν με τέτοιο τρόπο τους υπόλοιπους αλλά μάλλον έτυχε, γιατί αλητεία). Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι απλά κάποιοι ζούνε σε διαφορετικό μήκος κύματος από άλλους και ο μεν να λέει για τον δε περί ψυχολογικών μόνο γελοίο είναι; Ποιός είμαι εγώ να ορίσω το normal και να καταλάβω τις επιλογές κάποιου που δε γνωρίζω; Αυτό το πράγμα που όταν κάτι δεν ταιριάζει στην αισθητική μας πρέπει να βγάλουμε το δικό μας συμπέρασμα... Και εμένα δε μ' αρέσουν τα ξώβυζα αλλά δε χαρακτηρίζω. Δε μ' αρέσουν όσοι/όσες είναι ίδιοι/ίδιες ακολουθώντας τη μόδα αλλά την επιλογή των ρούχων τους δεν την κρίνω. Αυτό είναι και ένα piercing ή ένα tattoo. Ένα ρούχο που ο καθένας το επιλέγει για ΟΠΟΙΟΝ απ' τους άπειρους λόγους γουστάρει. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 έχεις δεί πολλές σεμνές η σωστές γυναίκες με σκουλαρίκι στο μουνί τους? ..... νομίζω είμαστε δημοκρατική χώρα και όλοι κρινόμαστε για τις πράξεις μας Πάτα το Kim
φραμπάλα Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 τι παίζει με το "πάτα το κιμ"; πόσες φορές την μέρα πρέπει να το διαβάζω; Έχω δει στο ίντερνετ και την τηλεόραση. Αλλά το αναφέρω σε περίπτωση που πάω με γκόμενο/α και γδυθούμε και εκείνη την στιγμή δω ότι έχουν πιρσινγκ σε ευαίσθητο σημείο θα φάω την ξενέρα της ζωής μου. 1
Vapir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 εγώ πάντως αυτό που ξέρω είναι πως τα άτομα με τα extreme σκουλαρίκια , tattoo κλπ 99,9% δεν θα είχαν πρόβλημα που δεν τους γουστάρετε κ σας φέρνουν αηδία οπότε μπορείτε να συνεχίσετε , δεν τους νοιάζει. Πάντως είναι λιγο σουρεαλ η κατάσταση με την κριτική της εμφάνισης των άλλων , μπαίνεις fb σε σελίδες με tattoo και με το που ανεβάζουν φωτογραφία απο καμια ωραία γκόμενα αρχίζει απο κάτω το κράξιμο απο χοντρές , άσχημες, γριές , λες και τους τράβηξες κάποια ευαίσθητη χορδή.Σε αντίστοιχες σελίδες με αθλητισμό κράζουν αθλήτριες οτι δεν είναι θηλυκές , κάτι χοντρές και κάτι non lifters που μοιάζουν με άστεγα κοριτσάκια όμορφο κόσμο ή γενικά κόσμο που προσέχει την εμφάνιση του πάντως που να κράζει την εμφάνιση άλλων δεν έχω δει. Όσο περίεργο κ αν ακούγεται έχω χρόνια τώρα σε τέτοιες σελίδες και έχω δει εκατοντάδες κραξίματα, ίσως το οτι είναι όμορφοι τους βάζει σε ένα κόμπλεξ free state of mind για τις επιλογές των άλλων αφού δεν χρειάζονται να τους μειώσουν για να νιώσουν καλύτερα. και όχι δεν αναφέρομαι σε κανέναν που σχολίασε εδω μέσα, το λέω γιαυτό που βλέπω απο τον πολύ κόσμο στο fb , αναφέρομαι σε άτομα που έβλεπα ποιοι είναι και με μια ματιά στο λογαριασμό τους και τι ρόλο βαράνε.
φραμπάλα Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αυτό μας έλειπε να τους νοιάζει. Τόσο πολύ σας ενοχλεί που λέμε την γνώμη μας; Αν ενοχλείστε πείτε το να μην ξαναγράψω.
Vapir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αυτό μας έλειπε να τους νοιάζει. Τόσο πολύ σας ενοχλεί που λέμε την γνώμη μας; Αν ενοχλείστε πείτε το να μην ξαναγράψω. προσωπικά δεν πρόλαβα να διαβάσω ακόμα τα μηνύματα σου , γράψατε αρκετές σελίδες απο όταν μπήκα τελευταία φορά edit: απότι κατάλαβα οι διαφορές είναι στον τρόπο έκφρασης το νόημα είναι πως ο καθένας έχει τα γούστα του και του αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Η διαφωνία είναι πως το εκφράζουμε 2
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Vapir, συμβαίνει κι αυτό που έγραψες. Αρκετά συχνά. Αμφίδρομο είναι Εννοώ το <<όμορφο κόσμο ή γενικά κόσμο που προσέχει την εμφάνιση του πάντως που να κράζει την εμφάνιση άλλων δεν έχω δει.>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις