DDevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μετά από αυτό που διάβασα που έγινε στη Νάξο προβληματίστηκα.Αν έβρισκα βαλίτσα με τόσα χρήματα δεν ξέρω αν θα την παρέδιδα στην αστυνομία.Μάλλον θα την κρατούσα μέχρι να μάθω αν την έχασε κάποιος.Αν δεν την έχασε κάποιος μάλλον κλεμμένη θα ήταν. Μη γραφεις τέτοια γιατι σε εχω συμπαθησει σαν νικ. Να κανεις αυτο που πρεπει και να πας την τσαντα που βρηκες στην αστυνομια. Καλυτερα φτωχος αλλα τιμιος. Οι ηθικες αξιες δεν εχουν τιμή.
tritonas00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δε θα εμενε τιποτα. Aς προσεχε οποιος ηταν, ας προσεχα εγω στην αντιθετη περιπτωση. Όσοι λέτε ότι θα τα τρώγατε, φαντάζομαι αν χάνατε εσείς δικά σας λεφτά και τα έβρισκε κάποιος άλλος θα του ευχόσασταν και καλοφάγωτα ε; Ναι. 5
Muchacho Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αμα ηταν μεγαλο ποσο θα τα κρατουσα ωσπου να μαθω σε ποιον ανηκουν.Επειτα θα επραττα αναλογα. Αμα ηταν καποιος επιχειρηματιας,ηλιθιος που εβγαλε βολτα τις οικονομιες του κτλ θα τα επεστρεφα. Αμα ειχα ισχυρες υποψιες ή αποδειξεις πως προερχονται απο οποιαδηποτε εγκληματικη πραξη(με εξαιρεση ληστεια απο τους παραπανω) θα τα κρατουσα. Αμα ο ιδιοκτητης ηταν καποιος γνωστος (πολιτικος,ποδοσφαιριστης,τραγουδιστης,δημοσιογραφος κτλ) μαλλον θα τα κρατουσα. Τωρα τα μικρα ποσα θα τα επεστρεφα κατευθειαν. .
DDevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Παιδια δεν ειστε αρμοδιοι εσεις να κρινετε σε ποιον ανηκουν τα λεφτά ουτε απο που τα βρηκε αυτος , σορρυ που σας το λεω ετσι?!! αυτα ειναι δουλεια της αστυνομιας που εχει βάση δεδομενων και επισης μπορει να κάνει ανακριση και ερευνα. Ειναι ανέντιμο να βρεις ξένα λεφτά και να τα κρατησεις μπορει να τα έχασε κάποιος που τα χρειάζεται προτιμω να ακουσω μια έκφραση του στυλ ναι γουστάρω να τα αρπαξω και αν μπορεις κυνηγησε και πιάσε με παρα ένα καρο αβασιμες δικαιολογιες. Να ειμαστε λιγο σοβαροι σε σοβαρά θεματα. Αν μη τι αλλο. Και επειδη εχω δει κάποια πραγματα να ξέρετε πως αν σας δει εστω και ενα μάτι να παιρνετε αυτα τα χρηματα και να το καταθεσει στην αστυνομια το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα πεισετε τους αστυνομικους με αστειες δικαιολογιες του στυλ ηταν ενος επιχειρηματια επειδη εχω εχθρα με τους επχιειρηματιες και τα άρπαξα. Να προσέχετε με τέτοιες πρωτοβουλιες. Φιλικά. ΥΓ Αν η τσαντα ειναι κλεμμένη και την κρατησεις ακομα χειροτερα βασικα σε ολες τις περιπτωσεις αν σε μαγκώσουν που δεν ειναι δυσκολο αν ξεκινησουν οι ανακρισεις και ποιος ηταν εκει εκεινη την ωρα και ποιος ειδε κάποιον να παιρνει κάτι κτλπ μπορει επισης το μέρος να έχει κάμερες και να μην το ξέρετε. Εγω προειδοποιησα. Μια και ανοιχθηκε το θρεντ. Εντάξει δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ηθικές αξιες το αντιλαμβάνομαι κάποιοι κλεβουν καποιοι λενε ψεμματα αλλοι ρουφιανεύουν κτλπ κτλπ αλλα σκεφτειτε και το ενδεχομενο της φυλακής.
australis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Θα τα παρεδιδα στην αστυνομια χωρις την παραμικρη δευτερη σκεψη. Αν το ποσο ηταν σημαντικο πιθανόν να διεκδικουσα τα νομινα ευρετρα (νομιζω 3%) 1
haris_216 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 "Τα κρατάω μια βδομάδα/10 μέρες και αν δεν ακουστεί κάτι τα τρώω" (γιατί βέβαια, όπως είναι σε όλους γνωστό, κάθε πορτοφόλι ή τσάντα που χάνεται βγαίνει ντουντούκα στις γειτονιές) "Αν ήταν πολιτκού, κλπ θα τα έτρωγα" (αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να τον τιμωρήσω για αυτά που μας κάνουν και βαριέμαι να περιμένω να του ρίξω μαύρο στις εκλογές. άσε που μπορεί να είναι και καλή μέρα και να πάω για καφέ) "Αν είναι πολλά μάλλον θα είναι από ληστεία ή εγκληματική πράξη" (άρα καλά να πάθουν αφού, όπως λέει και ο λαός, ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα). Έχουμε έτοιμες τις δικαιλογίες της αρπαχτής ε; Προσωπικά respect μόνο σε όσους δήλωσαν ότι θα τα παρέδιδαν χωρίς κουβέντα και σε όσους θα τα έτρωγαν χωρίς κουβέντα (χωρίς προσπάθεια να ενδύσουν την αρπαχτή με μανδύα πχ "θείας δίκης") 5
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Θα τα κραταγα αλλα μετα πιστευω θα μ επιαναν οι τυψεις μου και θα τα εδινα
DDevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 "Τα κρατάω μια βδομάδα/10 μέρες και αν δεν ακουστεί κάτι τα τρώω" (γιατί βέβαια, όπως είναι σε όλους γνωστό, κάθε πορτοφόλι ή τσάντα που χάνεται βγαίνει ντουντούκα στις γειτονιές) "Αν ήταν πολιτκού, κλπ θα τα έτρωγα" (αφού με κάποιο τρόπο πρέπει να τον τιμωρήσω για αυτά που μας κάνουν και βαριέμαι να περιμένω να του ρίξω μαύρο στις εκλογές. άσε που μπορεί να είναι και καλή μέρα και να πάω για καφέ) "Αν είναι πολλά μάλλον θα είναι από ληστεία ή εγκληματική πράξη" (άρα καλά να πάθουν αφού, όπως λέει και ο λαός, ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα). Έχουμε έτοιμες τις δικαιλογίες της αρπαχτής ε; Προσωπικά respect μόνο σε όσους δήλωσαν ότι θα τα παρέδιδαν χωρίς κουβέντα και σε όσους θα τα έτρωγαν χωρίς κουβέντα (χωρίς προσπάθεια να ενδύσουν την αρπαχτή με μανδύα πχ "θείας δίκης") Εξαρτάται τον ανθρωπο πάντως δεν μου κανει εντυπωση που υπάρχουν και αυτοι που θα τα αρπαζανε και αστυνομικοι βεβαια οχι μονο πολιτες. Απλα καλο ειναι να έχουν στο μυαλο τους οτι μετά υπάρχουν ποινικές κυρώσεις και οτι τα πραγματα απο εκει που ειναι ανέμελοι και ωραιοι να αγριέψουν αποτομα και να μπλέξουν με δικηγορους , ανακριτές , εισαγγελεις ακομα και με φυλακιση. Εντάξει αλλο να λές στο ινσομνια ξέρεις εγω θα εκανα αυτο και αλλο να έχεις μπροστα σου τον ανακριτη και να σε κατηγορουν για σοβαρά πραγματα.
Norone92 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Θα έπιανα την τσάντα με ένα κομμάτι ύφασμα, θα έπαιρνα ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα και θα την άφηνα εκεί που τη βρήκα. Μετά τσεκάρισμα αν είναι πλαστά και τέλος τα κρύβω μέχρι να βεβαιωθώ ότι δε με ψάχνει κάποια συμμορία! 1
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αναλόγως το πόσα λεφτά. Αν ήταν πολύ λίγα ίσως τα κράταγα. Αν ήταν παρα πολλά θα το σκεφτόμουν. Naaah, Harley Davidson θα αγόραζα την ίδια μέρα. 1
LongTom Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εάν είχε όνομα θα τα έδινα πίσω. Ειδάλλως εις υγείαν του απρόσεκτου. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Θα έπιανα την τσάντα με ένα κομμάτι ύφασμα, θα έπαιρνα ό,τι χρήματα υπήρχαν μέσα και θα την άφηνα εκεί που τη βρήκα. Μετά τσεκάρισμα αν είναι πλαστά και τέλος τα κρύβω μέχρι να βεβαιωθώ ότι δε με ψάχνει κάποια συμμορία! Καλή trollια να πετάνε τσάντες με πλαστά για αυτούς που σκοπεύουν να τα κρατήσουν... 2
Vapir Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 αν δεν υπήρχε όνομα θα έκανα την τύχη μουαν υπήρχε όνομα είτε ήταν 500 είτε 500.000 euro , θα έβρισκα ποιος τα έχασε κ αναλόγως θα τα επέστρεφα ή όχι Γιατί δεν θα τα επέστρεφα έτσι κ αλλιώς? γιατι μπορώ δεν με ενδιαφέρει τι θεωρείται ηθικό και τι όχι , σε αυτά τα θέματα έχω δικούς μου κανόνες. Μπορεί να ζούμε στον υποτιθέμενο πολιτισμό αλλα οι νόμοι τις ζούγκλας εφαρμόζονται σε αρκετά θέματα και σίγουρα δεν θα επιστρέψω φράγκα τραπέζης ή κάποιου μεγαλοεπιχειρηματία, ας πρόσεχαν.
margaritagr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλή trollια να πετάνε τσάντες με πλαστά για αυτούς που σκοπεύουν να τα κρατήσουν... Τρολια επισης θα ταν να τυχεις σε τπτ προσημειωμένα απο ληστεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα