evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ειλικρινα πως μπορει να χασει καποιος ολοκληρη τσαντα με λεφτα; εχει τυχει να χρειαστει να κουβαλησω πολλα λεφτα και ημουν σε εγρηγορση λες και θα πεταχτει κανα λιονταρι απο καμια γωνια απο στιγμη σε στιγμη. οπως ειπαν κι οι αλλοι αν μεσα στα λεφτα εχει ταυτοτητα η καρτες θα τα επεστρεφα οπως ειναι αλλιως θα τα τσεκαρα αν ειναι πλαστα και θα τα ετρωγα σιγα σιγα για να μην με παρουν χαμπαρι. 6
johnbond Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ειλικρινα πως μπορει να χασει καποιος ολοκληρη τσαντα με λεφτα; εχει τυχει να χρειαστει να κουβαλησω πολλα λεφτα και ημουν σε εγρηγορση λες και θα πεταχτει κανα λιονταρι απο καμια γωνια απο στιγμη σε στιγμη. οπως ειπαν κι οι αλλοι αν μεσα στα λεφτα εχει ταυτοτητα η καρτες θα τα επεστρεφα οπως ειναι αλλιως θα τα τσεκαρα αν ειναι πλαστα και θα τα ετρωγα σιγα σιγα για να μην με παρουν χαμπαρι. Απ'οτι καταλαβαίνω εσυ κουβάλησες πολλά λεφτά μια φορά. Αν κάποιος κουβαλάει κάθε μέρα είναι λογικό να είναι πιο χαλαρός και πιθανώς να τα ξεχάσει.
DDevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Θυμαμαι παλια σε μια θέση ευθυνης που μου ειχε ανατεθει ο διευθυντης μια μερα για μια εξωτερικη δουλεια που επρεπε να γινει ειχε κάτσει στο καθισμα του συνοδηγου και κατα τυχη του ειχε παραπέσει ενα 5ευρω αυτο το προσεξα μετα που γυρισα το αυτοκινητο στην εταιρεια φυσικα την επομενη μέρα ενημερωσα τον διευθυντη για αυτη την μικρη απωλεια που εγω πιστευω οτι μπορει να τοποθετήθηκε και επιτηδες για να ξέρει ποιον εμπιστευεται. Παντως μ αρεσε αυτο το τεστάκι το χρησιμοποιώ και εγω οπου μπορω για να βλεπω τι χαρακτηρα εχω απεναντι μου. Ειναι άξιος εμπιστοσυνης? ή θα αρπαξει χωρις δισταγμο λεφτα που δεν του ανηκουν? 1
Ghost_Rider Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Όσοι λέτε ότι θα τα τρώγατε, φαντάζομαι αν χάνατε εσείς δικά σας λεφτά και τα έβρισκε κάποιος άλλος θα του ευχόσασταν και καλοφάγωτα ε; γιατι σε θιξαμε ας πουμε? 1
DDevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Απ'οτι καταλαβαίνω εσυ κουβάλησες πολλά λεφτά μια φορά. Αν κάποιος κουβαλάει κάθε μέρα είναι λογικό να είναι πιο χαλαρός και πιθανώς να τα ξεχάσει. Καλα εκτος του οτι ειναι πολυ επικινδυνο αυτο που εκανε πρεπει και να αποφευγεται πχ κουβαλας μαζι σου 150.000 ευρω? ε καλο ειναι να δώσεις ενα 100ευρω για ασφάλεια σε 1-2 τυπους να σε συνοδευουν. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει. Δεν ξερω μηπως μπορεις να ζητησεις και συνδρομη απο την αστυνομια. Τα ρωτάνε αυτά ειναι πολλά τα λεφτά αμα γινει καμια μλκια... εδω στη δουλεια που ειμαι τους βάζω και μου υπογραφουν και οχι μονο εγω πρακτικο για ποσα να φανταστεις 300-1000 ευρώ και για 100 ευρω έχουν υπογραψει οτι τα παρέλαβαν απο μενα γιατι αμα χαθει κατι που ξερω εγω αμα ο αλλος ισχυριστει οτι δεν μου τα έδωσε ποτε για να σώσει το τομάρι του? το γραφειο των οικονομικων δεν κατεβαινει σαββατοκυριακα και αμα εχει κανεις βάρδια τα παραλαμβανει αυτος και τα δινει απο Δευτερα. Οποτε αμα χαθουν λεφτα πιάσε το αυγο και κουρεφτο μετα. ειλικρινα πως μπορει να χασει καποιος ολοκληρη τσαντα με λεφτα; εχει τυχει να χρειαστει να κουβαλησω πολλα λεφτα και ημουν σε εγρηγορση λες και θα πεταχτει κανα λιονταρι απο καμια γωνια απο στιγμη σε στιγμη. οπως ειπαν κι οι αλλοι αν μεσα στα λεφτα εχει ταυτοτητα η καρτες θα τα επεστρεφα οπως ειναι αλλιως θα τα τσεκαρα αν ειναι πλαστα και θα τα ετρωγα σιγα σιγα για να μην με παρουν χαμπαρι. Kαλα μετεφερες λεφτά μονη σου και απορεις για τους αλλους? δεν σε προβληματισε εσενα προσωπικα που πηρες την ευθυνη να κουβαλησεις πολλα λεφτά? και τι ακριβως προσεχες? σε μια ληστεια ουτε που θα προλαβαινες να καταλαβεις για ποτε θα τα ειχες δωσει για να μην σου κανουν τιποτα χειροτερο.Τελειως αφυλαχτη ησουν.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Απ'οτι καταλαβαίνω εσυ κουβάλησες πολλά λεφτά μια φορά. Αν κάποιος κουβαλάει κάθε μέρα είναι λογικό να είναι πιο χαλαρός και πιθανώς να τα ξεχάσει. Βασικά το θέμα είναι να κοιτάξεις πως μπορείς να πραγματοποιήσεις την δουλειά που θες με τα χρήματα αυτά χωρίς να χρειαστεί να τα κάνεις ανάληψη και να τα μεταφέρεις μαζί σου έξω στον δρόμο ή οπουδήποτε αλλού, π.χ ηλεκτρονική μεταφορά σε λογαριασμό ή πληρωμή μέσω ebanking, εγώ αν είχα να μεταφέρω μεγάλο ποσό θα προτιμούσα να πληρώσω και προμήθεια έναντι της ασφάλειας μιας ηλεκτρονικής μεταφοράς. 1
Pankar95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν κάποιος κουβαλάει κάθε μέρα είναι λογικό να είναι πιο χαλαρός και πιθανώς να τα ξεχάσει. Γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να την πάθει μια φορά και μετά να προσεχει. 1
evabb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Kαλα μετεφερες λεφτά μονη σου και απορεις για τους αλλους? δεν σε προβληματισε εσενα προσωπικα που πηρες την ευθυνη να κουβαλησεις πολλα λεφτά? και τι ακριβως προσεχες? σε μια ληστεια ουτε που θα προλαβαινες να καταλαβεις για ποτε θα τα ειχες δωσει για να μην σου κανουν τιποτα χειροτερο.Τελειως αφυλαχτη ησουν. ειμασταν 3 ατομα μαζι. σιγα μην εκανα τετοια μεταφορα μονη μου. 1
DDevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ειμασταν 3 ατομα μαζι. σιγα μην εκανα τετοια μεταφορα μονη μου. Α οκ σορρυ τοτε.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν είχε ταυτότητα μέσα ή φαινόταν κάπως ιδιοκτήτης τότε κατά πάσα πιθανότητα θα τα επέστρεφα. Αν ήταν σκέτα λεφτά, και ειδικά πολλά, τότε θα τα κράταγα. Όσοι λέτε ότι αυτό με κάνει κλέφτη απαντήστε μου σε δύο ερωτήματα: Όταν κατεβάζω τόρρεντς δεν είμαι ήδη κλέφτης? Άρα τα λεφτά που θα βρω χάμο είναι απλά το κερασάκι στην σεσημασμένη παράνομη ζωή μου. Δεν έχετε βρει ποτέ κάτω 5 ή 10€ ? Αν ναι δεν τα πήγατε στην αστυνομία? Διότι εννοείται πως το ύψος του ποσού δεν σε κάνει λιγότερο ή περισσότερο κλέφτη,ε?
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εγω δεν μπορω να πω με σιγουρια τι θα εκανα γιατι δεν ξερω τι θα εκανα οταν θα εφταναν Χαβαι . Αυτο που λεμε ειναι οτι ειτε ξερεις ποιανου ειναι ειτε δεν ξερεις σε κανει κλεφτη. Το αν θα το καναμε ή οχι ειναι αλλη συζητηση
skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 ειλικρινα πως μπορει να χασει καποιος ολοκληρη τσαντα με λεφτα; εχει τυχει να χρειαστει να κουβαλησω πολλα λεφτα και ημουν σε εγρηγορση λες και θα πεταχτει κανα λιονταρι απο καμια γωνια απο στιγμη σε στιγμη. οπως ειπαν κι οι αλλοι αν μεσα στα λεφτα εχει ταυτοτητα η καρτες θα τα επεστρεφα οπως ειναι αλλιως θα τα τσεκαρα αν ειναι πλαστα και θα τα ετρωγα σιγα σιγα για να μην με παρουν χαμπαρι. Καλά μην το λες. Σε επαγγελματικό ταξίδι στο αεροδρόμιο από Φρανκφούρτη - Λονδίνο είπαν στα μεγάφωνα πριν φύγουμε να πάει εκεί που κάνουν σωματικό έλεγχο (στις πύλες δηλαδή) να πάρει το laptop του αυτός που το ξέχασε!
Irene.j Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παρακαλειται καποιος απο εδω να χασει μια τσαντα με πολλα λεφτα,ενας αλλος να τη βρει και μετα να μας απαντησουν! (Προσφερομαι να παιξω το δευτερο ρολο! )
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 skiabox, εντάξει δεν είναι και τόσο παράξενο. Έχω ξεχάσει κι εγώ λαπτοπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα