SOADNICK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ας μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι σε ορισμένους φοιτητικούς κύκλους, το πρόγραμμα είναι γνωστό ως "Orgasmus", έτσι; Εγώ την κόρη μου δε θα την έστελνα. Τον γιοκα ομως ε? 11
dimitrisOP Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εγώ τον γιο θα τον έστελνα...την κόρη όχι #standards
slipknot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ναι γιατι η κόρη σου αμα θέλει δεν μπορεί να βγάλει τα μάτια της εδώ. Εεε, τουλάχιστο μπορώ ύστερα να βγάλω τα δικά του. 1
Laurelien Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αυτα τα double standards ποσο μου τη δινουν -.- 3
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εεε, τουλάχιστο μπορώ ύστερα να βγάλω τα δικά του. Ελπίζω να μην έχεις κόρη.. 2
stavi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 κοντεύουν να περάσουν 2 χρονια απο τότε που επέστρεψα απο γαλλία και τελευταία όλο αναπολώ τις στιγμές... μου λείπουν φταίει φυσικά και το οτι ήταν διαφορετικές οι υποχρεώσεις... αλλά έζησα πολυ δυνατές στιγμές
stavi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Είχα ζήσει και εγώ Γαλλία. Σε ποιο μέρος ήσουν? εννοείς εκείνο το ταξιδάκι που πήγες με το τουριστικό;
dionisis1925 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αμα πήγες stavi στην Pau σε ζηλεύω να ξέρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Στάβι εκείνη την ρωσοποντιακ φωτο στη sacre coeur, στο εράσμους την είχες βγάλει? Ατομάρα
Glikos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 εννοείς εκείνο το ταξιδάκι που πήγες με το τουριστικό; Ποιο τουριστικό? Ακόμα πιστεύεις ότι είμαι κάποιος πρώην σου? Lel 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Είχαμε φορτωθεί 2 άτομα για 2 βδομάδες στον κολλητό μου που είχε πάει Erasmus στην Τσεχία/Brno την χρονιά με το ηφαίστειο στην Ισλανδία (εκείνη την περίoδo κιόλας)... Πουτάνα όλα κάθε μέρα, όχι εξαιτίας μας αλλά επειδή έτσι ήταν σε ημερησία διάταξη χωρίς break, αμφιβάλω αν θα την πάλευα με αυτούς τους ρυθμούς πάνω από 1 μήνα... I'm too old for this shit Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2016 από ThReSh 2
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Όλοι για να περάσουν καλά πάνε δηλαδή ε; Υπάρχουν και άτομα που κάνουν κάτι σχετικό με τη σχολή η μπα; Δεν έχει τύχει να ξέρω κάποιον που να έχει πάει...
Sugizo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ναι γιατι η κόρη σου αμα θέλει δεν μπορεί να βγάλει τα μάτια της εδώ.Επειδή είσαι μακριά απο το σπίτι και δεν υπάρχει κανένας φίλος/γνωστός στο κοινωνικό σου κύκλο να σε "κρίνει", ειναι το πρώτο πράγμα που "απελευθερώνει" ο μέσος άνθρωπος. Συχναζα σε μπάρ ερασμιτων/φοιτητών παλιότερα, απο που να αρχίσω..
LongTom Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Όλοι για να περάσουν καλά πάνε δηλαδή ε; Υπάρχουν και άτομα που κάνουν κάτι σχετικό με τη σχολή η μπα; Δεν έχει τύχει να ξέρω κάποιον που να έχει πάει... Έχω πετύχει στο μεταπτυχιακό άτομα, όχι από erasmus, αλλά από πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών γιατί είχε άτομα από Σιγκαπούρη/Ισραήλ κ.ο.κ., και τους είχαν γαμήσει στην δουλειά. Κάθε μέρα ήταν στο εργαστήριο, αρχιτέκτονες ή κάτι συναφές εάν δεν απατώμαι ήταν,και κάθε μήνα ομαδικά partial-projects μέχρι την παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου. Οι κοπελιά/τύπος δεν έπαιρναν ανάσα, πριν τα deadlines περνούσαν μερόνυκτα εκεί. Από εκεί και πέρα το Ελ erasmus είναι orgasmus και όλοι το ξέρουν αυτό. Όταν ήμουν στο Ελ πανεπιστήμιο ορισμένοι καθηγητές δεν αναγνώριζαν τα μαθήματα που είχε περάσει κάποιος στο erasmus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα