papresa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, ακόμη δεν έχω καμία κάρτα πιστωτική, χρεωστική και νομίζω δεν πρόκειται να αποκτήσω όσο οι αγορές μπορούν να γίνονται με χρήμα. Αυτές τις μέρες μου μπήκε όμως μια ιδέα. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί το πλαστικό να κάνω αρχή με μια επαναφορτιζόμενη κάρτα. Έχει κανείς σας; Μπορεί να μου δώσει ορισμένες πληροφορίες, όπως: - Υπάρχει ανώτατο και κατώτατο όριο φόρτισης; - Είναι ασφαλέστερες από τις άλλες; - Μπορούν να γίνουν όλες οι συναλλαγές; - Ποια χρησιμοποιείται; Είναι καλή; - Οι προμήθειες είναι ίδιες με τις άλλες; Α, στην επαναφόρτιση υπάρχει κάποια προμήθεια; Προς το παρόν αυτά.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Προπληρωμένες λέγονται και ουσιαστικά εχουν απαξιωθεί γιατι εχουν προμήθειες, αν βγάλεις κάρτα βγάλε χρεωστική 1
papresa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Προπληρωμένες λέγονται... Ki όμως υπάρχουν προπληρωμένες επαναφορτιζόμενες και προπληρωμένες μίας χρήσης.
torq Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 πάντα απορούσα ποιος ο λόγος να έχεις μια τέτοια κάρτα αντί μιας χρεωστικής. μ αρέσει που πολλοί την προτείνουν κιόλας. γουστάρετε να πληρώνετε προμήθειες; είστε μαζόχες; 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ki όμως υπάρχουν προπληρωμένες επαναφορτιζόμενες και προπληρωμένες μίας χρήσης. οταν λεμε προπληρωμενη πλεον δν εννοουμε gift card, αλλα επαναφορτιζομενη οσο για το ερωτημα σου βγαλε μια χρεωστικη, αν εχεις λογαριασμο ειναι πολυ ευκολο. αν δεν εχεις την εκατσες προς το παρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα