Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Φιλε βρηκε εναν άλλο δεν της έκατσε και μετα ξαναγυρισε. Γυναικες που χάνονται πιστευω κατα 80% έχουνε βρει γκομενο ή αμα σου πει δεν μπορω εχω δουλειες αυτη τη περιοδο. Για σενα τις έχει τις δουλειες. Πσσσσ μίλησε η εμπειρίαμπουρδέλα τελεία κομ
livefreeordie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 δεν υπαρχει λογος να μετανοιωνεις για εναν χωρισμο. για να χωρισες εκεινη τη χρονικη περιοδο, παει να πει πως το ηθελες. πως κατι δε πηγαινε καλα,πως δεν ενιωθες καλα,πως βαρεθηκες, πως γενικα δε πηγαινε αλλο ρε παιδι μου. το οτι σου περασε η κριση αργοτερα δε σημαινει και πως εκανες λαθος. 1
DDevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 δεν υπαρχει λογος να μετανοιωνεις για εναν χωρισμο. για να χωρισες εκεινη τη χρονικη περιοδο, παει να πει πως το ηθελες. πως κατι δε πηγαινε καλα,πως δεν ενιωθες καλα,πως βαρεθηκες, πως γενικα δε πηγαινε αλλο ρε παιδι μου. το οτι σου περασε η κριση αργοτερα δε σημαινει και πως εκανες λαθος. Ναι ..... οταν την έχεις χωρισει εσυ. Οταν σου έχει δωσει αυτη το πουλο ομως εκει το σκέφτεσαι λιγο 1
redhotstef Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ναι ..... οταν την έχεις χωρισει εσυ. Οταν σου έχει δωσει αυτη το πουλο ομως εκει το σκέφτεσαι λιγο Χαχα εκει το ριχνεις στο ποτο.. Στο ολες οι γυναικες ειναι π και γενικα... Η πρωην σου, χαλαει το ονομα ολων των γυναικων που θα γνωρισεις μετα..
kapodistrias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εχω παψει να ασχολούμαι με το γιατι χωριζουν οι γυναίκες. Γιατι δεν σκέφτονται λογικα. Λειτουργούν με βαση το συναίσθημα. Δεν μπορουν να σκεφτουν οτι το με τον νεο γκομενο ισως βαρεθουν ξανα και το τι πρεπει να κάνουν κι αυτες απο τη μερια τους. 1
redhotstef Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες. Για να φυγουν απο το ενα κλαδι πρεπει να πιαστουν πρωτα απο το αλλο για σιγουρια. Ετσι κανουν και με τα αγορια. Λογικα πρεπει να εχει βρει ηδη τον επομενο για να χωρισει τον αλλον. Οι αντρες χωριζουν και.. "πιστευουν" οτι θα ξαναβρουν ευκολα κοπελα και οταν δεν, γυρνανε πισω.. 1
Vapir Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 αυτο το πραγμα που να βγαζουμε πλεον στην φορα οτι μας συμβαινει η μας ξυνει το fb ξεπερνα καθε οριο λογικης... αναφερομαι στα ατομα που το κανουν...παιδια στα παπαρια μας τι ανεβαζετε και πως ειστε...rly...πιο καλα να βγειτε εξω και να μιλησετε παρα να μοιρασετε καρκινο στο διαδυκτιο απ ότι έχω καταλάβει αρκετοί ανεβάζουν κάποια πράγματα μεταξύ αυτών τραγούδια/φωτογραφίες και φράσεις με "νόημα" για να ρίξουν σπόντες και μπηχτές σε άτομα που έχουν φίλους στο account και απλά δεν έχουν τις μπάλες να μιλήσουν στα ίσια. Το έπαθα με γκόμενα κ εκεί που τη γούσταρα full ξενέρωσα κ την έκλασα. Δεν γουστάρω σπόντες, ότι έχουμε να πουμε το λέμε πρόσωπο με πρόσωπο ή έστω σε μήνυμα , δεν το κάνουμε show λες κ είμαστε 15 χρονών 3
DDevil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Χαχα εκει το ριχνεις στο ποτο.. Στο ολες οι γυναικες ειναι π και γενικα... Η πρωην σου, χαλαει το ονομα ολων των γυναικων που θα γνωρισεις μετα.. Στο ποτο ή στο "μουρο μου θα κεράσεις ένα πουτο???" 1
redhotstef Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 απ ότι έχω καταλάβει αρκετοί ανεβάζουν κάποια πράγματα μεταξύ αυτών τραγούδια/φωτογραφίες και φράσεις με "νόημα" για να ρίξουν σπόντες και μπηχτές σε άτομα που έχουν φίλους στο account και απλά δεν έχουν τις μπάλες να μιλήσουν στα ίσα.. ν Και το καλο ξερεις... Η πρωην και αυτος δεν ειναι φιλοι στο fb, ενας απο τους δυο διεγραψε τον αλλον. Οτι ανεβαζει αυτος στο fb, τα βλεπει η κολλητη της πρωην και της τα λεει πχ.. 1
livefreeordie Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ναι ..... οταν την έχεις χωρισει εσυ. Οταν σου έχει δωσει αυτη το πουλο ομως εκει το σκέφτεσαι λιγο εεεε αλλο αυτο,τωρα λεμε εσυ να διαλεξες να χωρισεις
defacer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες. Για να φυγουν απο το ενα κλαδι πρεπει να πιαστουν πρωτα απο το αλλο για σιγουρια. Ετσι κανουν και με τα αγορια. Λογικα πρεπει να εχει βρει ηδη τον επομενο για να χωρισει τον αλλον. Οι άντρες τα λένε αυτά και μπροστά στις γκόμενές τους ή ο μουνοδουλισμός τους είναι τελικά ισχυρότερος από τον κρετινισμό; 1
redhotstef Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Οι γυναικες ειναι σαν τις μαιμουδες. Για να φυγουν απο το ενα κλαδι πρεπει να πιαστουν πρωτα απο το αλλο για σιγουρια. Ετσι κανουν και με τα αγορια. Λογικα πρεπει να εχει βρει ηδη τον επομενο για να χωρισει τον αλλον..Λαθος. Οχι ολες. Το ιδιο κανουν και πολλα αγορια. 2
Iris_89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Είναι thread στο οποίο θα αρχίσει το ένα φύλο να κατηγορεί το άλλο? 5
hliastsek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Είναι thread στο οποίο θα αρχίσει το ένα φύλο να κατηγορεί το άλλο? Ισως για λιγο... μετα θα το γυρισουμε στα σκατα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα