PANOS93GR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα έχω αγοράσει κάτι από το aliexpress έχουν περάσει 15 μέρες από τότε που μου έδωσε το truck numper και ακόμη δεν δουλεύει και δεν μου απαντάει και ο πωλητής αν πατήσω στο open dispute τι γίνεται σε πόσο καιρώ θα μπουν τα λεφτά πίσω στην revolut?
nikos903 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Ποιο είναι το tracking που σου έδωσε; Αν δεν θες να το γράψεις εδώ γράψε την μορφή του τουλάχιστον. Στο 17track δεν το βλέπει; Στο aliexpress έχεις δικαίωμα αν θυμάμαι καλά μέχρι τις 45 μέρες αν δεν σου έρθει να πάρεις τα χρήματα πίσω, γιατί το ψάχνεις απο τόσο νωρίς; Πολλοί πωλητές δεν απαντάνε γρήγορα, υπομονή...
PANOS93GR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν το βγάζει στο 17track απλά ξέρει κάποιος πόσες μέρες κάνουν αν πατήσεις Open dispute να πάρεις τα λεφτά πισω?
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δεν το βγάζει στο 17track απλά ξέρει κάποιος πόσες μέρες κάνουν αν πατήσεις Open dispute να πάρεις τα λεφτά πισω? Δεν υπάρχει στανταρ απάντηση σε αυτό το ερωτημα. Πλήρωσες για ταχυδρομικά ή είναι δωρεάν; Αν είναι δωρεαν πολύ συχνά δε δουλεύει το Tracking (δεν έχει tracking το πακέτο).
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δωρεαν ηταν τα μεταφορηκα Τοτε δύσκολα θα σε δικαιώσει το aliexpress για το ότι πήρες Tracking που δε δουλεύει. Προτείνω να περιμένεις και αν δεν το λάβεις τοτε κανε dispute
PANOS93GR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τοτε είναι δύσκολα θα σε δικαιώσει το aliexpress για το ότι πήρες Tracking Που δε δουλεύει. Προτείνω να περιμένεις και αν δεν το λάβεις τοτε κανε disputeπωλητής έχει βγει τελείως από το aliexpress
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 οποτε πατα στο open dispute μιας και μαλλον επεσες σε περιπτωση απατης... για την επιστροφή λεει στο faq του aliexpress ποσες μερες (ή πιο σωστα εβδομάδες) θα κανουν να στα επιστρέψουν
johnmegarythmos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 kαι εμενα το ιδιο εχει γινει , πιο συγκεκριμενα εχω παρει 2 πραγματα το ενα διχνει το tracking ενω στο elta track and trace δεν υπαρχει! και στο αλλο ο πωλητης δεν μου απανταει στα μυνηματα και τα 2 τα εχω παραγγελει απο 21/1 και ακομα δεν εχω λαβει κατι , μου βγαζει υπολοιπο ημερων για open dispute 8 ημερες , τι να κανω; λεω να περιμενω μεχρι να μου βγαλει 1 ημερα και να το πατησω ., μετα θα ενημερωθει ο πωλητης; και ποτε μπαινουνε τα χρηματα πισω στην καρτα; Επισης αυτο εχει και αρνητικα σχολια για εμενα; στο ali express ; . Επισης σε περιπτωση που εχω πατησει open dispute και τελικα λαβω την παραγγελια μου πως πληρωνω τον πωλητη; .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα