*nenya* Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) :'( κι εμείς τί θα απογινουμε ρε πιθηκι; Θες να καταλήξουμε να βιάζουμε αγοράκια; Να φτάσουμε στο έγκλημα ρε; Ή μήπως...να μείνουμε στο ράφι;;;; (και αν σπάσει και πέσουμε; ) Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από *nenya* 1
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γυναίκα gamer κανείς σας δεν προτιμά ρε; Ντροπή, είμαστε και σε τεχνολογικό φόρουμ υποτίθεται :Ρ Εξαρτάται το gaming... αν π.χ. χτυπάει 12ωρα και παραμελεί άλλα πράγματα, υπάρχει θέμα! :Ρ Όλα με μέτρο.
fotaras13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Προτιμάτε τις δυναμικές ή τις "γατούλες"; Ποιά η γνώμη σας; Προτιμώ αυτές που πληρώνω για πολλούς και διάφορους λόγους. Με τις υπόλοιπες δήθεν με ύφος Μόνικα Μπελούτσι δεν ασχολούμαι, όπως έχω αναφερθεί εκτενέστερα σε άλλο θέμα... Γενικότερα με ελλεηνίδες δεν ...
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Οι γνωριμίες είναι θέμα τύχης, όχι οι σχέσεις ! τις σχέσεις εμείς τι καθορίζουμε ανάλογα με τα θέλω και τις προτιμήσεις μας, εκτός και αν λειτουργούμε στην τύχη οπότε και είμαστε τύχη οτιναναι άνθρωποι και κάνουμε σχέση με οτι ~κατά τύχη~ βρεθεί μπροστά μας! Η σχέση θα προκύψει μετά από γνωριμία.
The_Judas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εμενα μου τη σπάει που ειμαι 30 χρονων και με πρηζουν με το γαμο και ολο λενε στη δουλεια εσυ εισαι ελευθερος θα πας να κοιμηθεις μετα εγω θα παω να κοιτάξω τα παιδια.... σου πε κανεις να κανεις παιδια μου έρχεται να τους πω???? απο τα 30 σου? φιλε εγω παω σπιτι τρωω πεφτω τη ξαπλάρω σηκωνομαι απογευμα παω κανω τη γυμναστικη μου και στα @@ μου ολα!!! Επισης θελω να κανω και κανα μεταπτυχιακο οποτε ψιλοδιαβάζω κιολας εχω πολυ χρονο επειδη δεν εχω Ουτε παιδια ουτε σκυλια ουτε τιποτα! Και ομως ρε φιλε δεν τους χωριζουνε .... επειδη θέλουν να εχουν κάποιον να τσακωνονται ανώμαλες ρε μλκ πως το λενε ψυχοπαθεις! Δεν ειχα τσακωθει ποτε με τη πρωην μου και με χωρισε το αντιλαμβανεσαι? ανωμαλες ρε οσο πιο ηρεμος εισαι και δεν πειράζεις τις ενοχλει Γιατί χαλιέσαι; θα ήθελες να κάνεις σοβαρή σχέση με μια που θέλει καυγάδες και σε πρήζει; Να χαίρεσαι που γλίτωσες. Οσον αφορά το θέμα των παιδιών, σωστή η παρατήρηση. Οι παντρεμένοι συνέχεια χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό για να μην δουλέψουν όσοι οι άλλοι. Συνέχεια τους ακούω στο τηλέφωνο με τα παιδιά εν ώρα εργασίας... ή ζητάνε ειδική μεταχείριση και διευκολύνσεις σε όλους τους τομείς. Στο θέμα ιδανική γυναίκα, πολύ σημαντικό για μένα να μην είναι ψώνιο... πράγμα πολύ σπάνιο βέβαια στην Ελλάδα. Επίσης να μην είναι υστερική. Το θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό και ανάλογο και με τις δυνατότητες του καθενός. Δεν θέλω μοντέλο... αλλά δεν μου αρέσουν οι χοντρές. Σε άλλους βέβαια αρέσουν. Το θεωρώ επίσης υπερβολικό να βάζουμε πολύ ψηλά τον πήχη στις γυναίκες και να περιμένουμε να είναι πετυχημένες επαγγελματικά, θηλυκές, βαμένες στην εντέλεια και σέξι στον χώρο εργασίας. 1
DDevil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Γιατί χαλιέσαι; θα ήθελες να κάνεις σοβαρή σχέση με μια που θέλει καυγάδες και σε πρήζει; Να χαίρεσαι που γλίτωσες. Οσον αφορά το θέμα των παιδιών, σωστή η παρατήρηση. Οι παντρεμένοι συνέχεια χρησιμοποιούν το επιχείρημα αυτό για να μην δουλέψουν όσοι οι άλλοι. Συνέχεια τους ακούω στο τηλέφωνο με τα παιδιά εν ώρα εργασίας... ή ζητάνε ειδική μεταχείριση και διευκολύνσεις σε όλους τους τομείς. Στο θέμα ιδανική γυναίκα, πολύ σημαντικό για μένα να μην είναι ψώνιο... πράγμα πολύ σπάνιο βέβαια στην Ελλάδα. Επίσης να μην είναι υστερική. Το θέμα εμφάνισης είναι υποκειμενικό και ανάλογο και με τις δυνατότητες του καθενός. Δεν θέλω μοντέλο... αλλά δεν μου αρέσουν οι χοντρές. Σε άλλους βέβαια αρέσουν. Το θεωρώ επίσης υπερβολικό να βάζουμε πολύ ψηλά τον πήχη στις γυναίκες και να περιμένουμε να είναι πετυχημένες επαγγελματικά, θηλυκές, βαμένες στην εντέλεια και σέξι στον χώρο εργασίας. Με τιποτα φιλε εδω δεν αντέχω το πρηξιμο στη δουλεια θα το αντεξω στην ερωτικη ζωη που ειναι για διασκέδαση???? δεν ειμαι μαζοχας εγω τα βαριεμαι αυτα. Εχει καταντησει αηδια παντως αυτο με τους παντρεμενους ειλικρινα ... απλα εχουνε βρει το επιχειρημα οτι πρεπει να φυλάνε τα παιδια και δεν μπορεις να πεις και πολλα εκει καταλαβες? οποτε αναγκαστικα ο κληρος πέφτει στο μαλακα που δεν παντρευτηκε που θα τον κοροιδευουν κιολας απο πισω ... "Ακομα να σοβαρευτει αυτος και να παντρευτει?"
Highlander Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Κάθε άντρας χρειάζεται μια μαμά στην κουζίνα, μια κυρία στο σαλόνι και μια πόρνη στο κρεβάτι. Σημαντική προϋπόθεση: Να μην γνωρίζει η μία την άλλη. 5
stavi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγω παλι γιατι στη δουλεια μου ειμαι άνετος και κουλ και δεν κατσαδιάζω κοσμο για μαλακιες? μαλλον ειναι θεμα χαρακτηρα. Πολυ σοβαρες οι γυναικες πάντως συμφωνω και εγω ... καμια φορα κλειδωνονται σε ενα γραφειο και κουτσομπολεύουν για καμια ωρα! Οταν δεν έχει δουλεια και καλά. Δηλαδη με λιγα λογια μας λες πως αμα πέσουμε σε γυναικα προισταμενη επειδη εχετε ανασφαλειες την γαμησαμε. ε? δεν κατάλαβες τίποτα απ'οτι ειπα. με απλα λόγια: δεν υπάρχει λόγος να φλερτάρεις και να το παίζεις χαριτωμένη στο χώρο της δουλειάς σου. που κολλάνε σ'αυτά που εγραψα εγώ οι ανασφάλειες, οτι κοτσομπολεύουν και οτι άλλο έγραψες. περιέγραψες ακριβως τα αντίθετα απο αυτά που εννοώ. μιλάω για γυναίκες σοβαρες που κάνουν με συνείδηση και υπευθυνότητα τη δουλειά τους και οχι κομπλεξικές γατούλες που προσπαθούν να προκαλέσουν τους άντρες εκεί μέσα, να κάνουν άλλες γυναίκες να ζηλέψουν και να κοτσομπολέψουν τις άλλες οπως γράφεις εσύ
mentoras99 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Προτιμώ αυτές που πληρώνω για πολλούς και διάφορους λόγους. Με τις υπόλοιπες δήθεν με ύφος Μόνικα Μπελούτσι δεν ασχολούμαι, όπως έχω αναφερθεί εκτενέστερα σε άλλο θέμα... Γενικότερα με ελλεηνίδες δεν ... thumbs up.
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν φοράει τακουνιά και φτιάχνει ωραίο μοσχαράκι στιφάδο, θα την βρούμε την άκρη . 2
idomeneas7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παράκληση να μείνουμε σε αυτό το φάσμα και όχι σε άλλες ιδιότητες (ψηλες - κοντές, χοντρές - λεπτές, κλπ) Πολλά ζητάς. Εγώ πάντως δεν το βλέπω έτσι, στον χώρο εργασίας μπορεί να μην έχουν αυτό που εσύ λες "θηλυκότητα" αλλά δεν ξέρεις πως είναι στον προσωπικό τους χρόνο. Το βλέπω σωστό να μην είναι γοητευτικές στην δουλειά τους, ειδικά αν έχουν και οικογένεια και δεν ψάχνονται για άντρα. Εγώ που είμαι μέτρια εμφανισιακά και αρκετά κυνική, δέχομαι πεσίματα στην δουλειά. Φαντάσου οι 7.5 - 8 τι θα τράβαγαν αν δεν φερόντουσαν όπως λες. Το πόσο χρόνο περνάνε με την οικογένειά τους πάλι δεν το ξέρεις. Θεωρώ πως μιλάμε για άτομα καλού εισοδήματος άρα υποθέτω πως έχουν οικιακή βοηθό, νταντά και γενικά βοήθεια. Δεν είναι σαν την μέση μαμά που θα ασχοληθεί 2-3 ώρες με το σπίτι και το μαγειρεμα σε καθημερινή βαση. Εξοικονομουν χρονο απο αλλου δηλαδή. 1
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αν φοράει τακουνιά και φτιάχνει ωραίο μοσχαράκι στιφάδο, θα την βρούμε την άκρη . ταυτόχρονα? 2
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Προτιμάτε τις δυναμικές ή τις "γατούλες"; Τα τελευταία χρόνια έχω βρεθεί - καλώς ή κακώς - σε ένα περιβάλλον με αναλογία 50% γυναίκες 50% άνδρες. Οι γυναίκες - καλώς ή κακώς - είναι κατά κανόνα ωραίες (όπως θα έλεγε και ο Muchacho ο μέσος όρος είναι πάνω από 7.5 ή 8). Πολύ επαγγελματίες με ότι αυτό συνεπάγεται. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι χάνουν οποιοδήποτε ίχνος θηλυκότητας - όσο και σεξιστικό και αν ακούγεται. Το χειρότερο, βλέπω ότι δεν αφιερώνουν ιδιαίτερο χρόνο στην οικογένεια και κυρίως τα παιδιά. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι η γυνάικα πρέπει να εργάζεται για να παράγει, να βγάζει χρήματα, να κάνει το κέφι της, να ξεφεύγει. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διατηρεί και τη θηλυκότητα της, να μη βγάζει ένα στυλ μοντέλο (πασαρέλας) - ρομπότ επαγγελματίας. Ποιά η γνώμη σας; Παράκληση να μείνουμε σε αυτό το φάσμα και όχι σε άλλες ιδιότητες (ψηλες - κοντές, χοντρές - λεπτές, κλπ) κι εγω προτιμω τους αντρες που δουλευουν βγαζουν χρηματα, κανουν το κεφι τους, αλλα στο τελος της ημερας θα ριξουν κι ενα τριψιμο στο μπανιο, θα πλυνουν και τα πιατα και θα μαγειρεψει κι ενα φαγητο να εχω να φαω μιας και γυριζω πιο αργα απ αυτον στο σπιτι..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις