Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν φοράει τακουνιά και φτιάχνει ωραίο μοσχαράκι στιφάδο, θα την βρούμε την άκρη . :-D

Αυτο  ,το μοσχαρακι μου ειναι αδιαφορο :P

• Like 5
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι πάρα πολλές οι ίδιες οι γυναίκες που «βολεύονται» και διαλέγουν τους ρόλους που κατηγορείτε πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

groot μιλάω για σχέση να περνάει η ώρα. Προφανώς και αυτά που λες ισχύουν ή θέλω να πιστεύω θα ισχύουν για την μελλοντικό σου σύντροφο.

• Like 1
Δημοσ.

να είναι προσιτός χαρακτήρας και όχι να έχει ύφος χιλίων καρδιναλίων. 

να ξέρει να εκτιμάει και να το δείχνει. περισσότερες πράξεις λιγότερα λόγια.

• Like 4
Δημοσ.

Να εχει χιουμορ να εχει συναισθηματικο iq να μην εχει στομα νταλικερη να μην εχει συμφεροντα απο την σχεση πχ οικονομικα .. να ειναι ενας "νορμαλ" ανθρωπος . Το βασικοτερο να με αντεχει :P

• Like 3
Δημοσ.

ναι είναι απλά αληθινή και να είναι ο εαυτός της. να έχει την δική της γνώμη και κυρίως να είναι σωστή. απο εξωτερική εμφάνιση δέν με απασχολεί και πολύ. ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ομορφιά και είναι μοναδικός για κάποιον εκεί έξω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμφανισιακά : Γύρω στο 1,70. Μάτια γαλανά ή πράσινα. Μαλλιά κάστανα ή σκούρο ξανθό. Σώμα fit. Οπίσθια και χείλια πεταχτούληκα. Το στήθος μου είναι αδιάφορο. ( Βέβαια δεν θα έλεγα όχι σε δυο μαστάρια).

Εσωτερικά: Καλή ψυχή, χιούμορ, ειλικρινής, γαμάτος χαρακτήρας / προσωπικότητα.

Έχασα κάτι νήματα - διαμαντάκια, τουλάχιστον πρόλαβα αυτό.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό το "βόλεμα" που αναφέρθηκε είναι μάστιγα πραγματικά. Πολύ άθλιο κατ εμέ να είναι κάποιος / α σε μια σχέση από συμφέρον. Καταρχάς αυτοσεβασμός 0.

Δημοσ.

Αυτό το "βόλεμα" που αναφέρθηκε είναι μάστιγα πραγματικά. Πολύ άθλιο κατ εμέ να είναι κάποιος / α σε μια σχέση από συμφέρον. Καταρχάς αυτοσεβασμός 0.

Αν είναι πλούσιος/πλούσια?

Δημοσ.

Εμφανισιακά : Γύρω στο 1,70. Μάτια γαλανά ή πράσινα. Μαλλιά κάστανα ή σκούρο ξανθό. Σώμα fit. Οπίσθια και χείλια πεταχτούληκα. Το στήθος μου είναι αδιάφορο. ( Βέβαια δεν θα έλεγα όχι σε δυο μαστάρια).<br><br>

* SPOILER *

Πανω απο ολα καλος ανθρωπος !!! : p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...