Προς το περιεχόμενο

S4 η S5 η G3 16gb η G3 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σολους. εχω το S3 neo  και ειμαι ευχαριστημενος, απλα το βαρεθηκα και λεω να κανω μια αναβάθμιση. Το S4 kai G3 16gb τα βρίσκω μεταχειρισμενα απο παιδια στο side 120-150 ευρω, τα αλλα δυο 180-200 ευρω. κινεζικο δε θελω με τπτ έχω αλλάξει τρια παλιοτερα, (lenovo φθηνο 100 ευρο,μαπα,  zoopo στα 200 το ειχα παρει για καλο  αλλα το S3 ηταν καλυτερο..... κλπ κλπ.) τι εχετε να μου προτείνετε? να δώσω 50-80 ευρω παραπανω για S5 η G3 32gb? να παρω G3 16gb? Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Καλημερα σολους. εχω το S3 neo  και ειμαι ευχαριστημενος, απλα το βαρεθηκα και λεω να κανω μια αναβάθμιση. Το S4 kai G3 16gb τα βρίσκω μεταχειρισμενα απο παιδια στο side 120-150 ευρω, τα αλλα δυο 180-200 ευρω. κινεζικο δε θελω με τπτ έχω αλλάξει τρια παλιοτερα, (lenovo φθηνο 100 ευρο,μαπα,  zoopo στα 200 το ειχα παρει για καλο  αλλα το S3 ηταν καλυτερο..... κλπ κλπ.) τι εχετε να μου προτείνετε? να δώσω 50-80 ευρω παραπανω για S5 η G3 32gb? να παρω G3 16gb? Ευχαριστώ 

και g3 16αρι μια χαρα ειναι δεν νομιζω θα δεις διαφορα με το σ5 ή το g3 32αρι

Δημοσ.

και g3 16αρι μια χαρα ειναι δεν νομιζω θα δεις διαφορα με το σ5 ή το g3 32αρι

Ποιος λόγος που προτείνεις το 16αρι την  στιγμή που έχουν γραφτεί τόσα για τα προβλήματα που έχει 

• Confused 1
Δημοσ.

Καλημερα σολους. εχω το S3 neo και ειμαι ευχαριστημενος, απλα το βαρεθηκα και λεω να κανω μια αναβάθμιση. Το S4 kai G3 16gb τα βρίσκω μεταχειρισμενα απο παιδια στο side 120-150 ευρω, τα αλλα δυο 180-200 ευρω. κινεζικο δε θελω με τπτ έχω αλλάξει τρια παλιοτερα, (lenovo φθηνο 100 ευρο,μαπα, zoopo στα 200 το ειχα παρει για καλο αλλα το S3 ηταν καλυτερο..... κλπ κλπ.) τι εχετε να μου προτείνετε? να δώσω 50-80 ευρω παραπανω για S5 η G3 32gb? να παρω G3 16gb? Ευχαριστώ

Φιλε δεν πηρες και κανενα Κινεζικο τις προκοπης γι'αυτο σου βγηκανε μαπα.

Δες κανενα Meizu m2 noto(179€) ή το Huawei P8 Lite(155€)καινουρια.

Αντε και το Motorola Moto G (3rd Gen)(130€).

Αναλογα τις απαιτησεις σου βεβαια που δεν μας ειπες....

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος λόγος που προτείνεις το 16αρι την στιγμή που έχουν γραφτεί τόσα για τα προβλήματα που έχει

Ενώ το 32αρι είναι άλλη συσκευή παρουσιάζει διαφορετικά προβλήματα χεχε

Δημοσ.

Ενώ το 32αρι είναι άλλη συσκευή παρουσιάζει διαφορετικά προβλήματα χεχε

Ποιος λόγος που προτείνεις το 16αρι την  στιγμή που έχουν γραφτεί τόσα για τα προβλήματα που έχει 

Εγώ απάντηση δεν πήρα σε αυτό που σε ρώτησα άλλα δεν σε ειρωνεύτηκα 

• Confused 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλα τα κινέζικα αν δεν κανω λαθος δεν εχουν καλη κάμερα κι ας λενε 13 mega pixel. Απο μπαταρια πιο ειναι καλύτερο γιατι στο s3 εχω αλλαξει τρις σε εναμιση χρόνο. Φουσκώνουν.

Δημοσ.

Εγώ απάντηση δεν πήρα σε αυτό που σε ρώτησα άλλα δεν σε ειρωνεύτηκα 

ακριβως με την ιδια λογικη που προτείνεις εσυ το 32αρι πιο πανω -> ολοιδια συσκευη μονο που αλλαζουν οι μνημες τιποτα αλλο

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλα τα κινέζικα αν δεν κανω λαθος δεν εχουν καλη κάμερα κι ας λενε 13 mega pixel. Απο μπαταρια πιο ειναι καλύτερο γιατι στο s3 εχω αλλαξει τρις σε εναμιση χρόνο. Φουσκώνουν.

Δεν κανεις μαλλον σωστη φορτιση.

Το ειχα 1 χρονο και δεν αλλαξα τιποτα.

Απλος αρχιζε αλλα κουλα και το εδωσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακριβως με την ιδια λογικη που προτείνεις εσυ το 32αρι πιο πανω -> ολοιδια συσκευη μονο που αλλαζουν οι μνημες τιποτα αλλο

Δηλαδή εσύ θα έπαιρνες το 16αρι αντί για το 32αρι αν το έβρισκες σε αυτά χρήματα περίπου πάνω κάτω

Διπλάσιος αποθηκευτικός  χώρος και 1gb ram δεν παίζουν ρόλο.

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν είναι το 16 στα 120 και 32αρι στα 200 εννοείται ότι θα έπαιρνα 16αρι

Η αλήθεια είναι πως κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Η διαφορά της μνήμης δεν αξίζει 80€.

• Like 1
Δημοσ.

εαν κάνεις 3 φορτίσεις μέσα στη μέρα λογικό.

Δημοσ.

εαν κάνεις 3 φορτίσεις μέσα στη μέρα λογικό.

Μπορεί οι μπαταρίες που έπαιρνε να μην ήταν γνήσιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...