insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα δεν ξέρω αν τυχαίνει και σε άλλα παιδιά, στην εταιρεία που εργάζομαι υπάρχει ένα θεματάκι. Στις τουαλέτες δεν υπάρχει χαρτί υγείας, ούτε και κάποιο ρολό στις βρύσες επειδή το αφεντικό δεν νοιώθει υποχρεωμένος να μπαίνει σε τέτοια έξοδα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι ο καθένας μας οφείλει να κουβαλάει καθημερινά ρολό υγείας και να πηγαίνει με αυτό στο χέρι μπροστά σε όλους όταν είναι η ώρα για τουαλέτα. Μου έχει τύχει περίπτωση σε βάρδια που μια συνάδελφος την έπιασε κόψιμο και δεν είχε μαζί της φέρει χαρτί υγείας και βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσει από τους άλλους να της δανείσουν κωλόχαρτο!!!! Και το πιο κωμικοτραγικό είναι οτι κανένας δεν προσφέρθηκε να την βοηθήσει είτε επειδή δεν είχε φέρει μαζί του είτε επειδή δεν ήθελε να μοιραστεί το δικό του ρολό, και ευτυχώς που βρέθηκε κάποια που της έδωσε χαρτομάντηλα μύτης!!!! Φυσικά ούτε λόγος για σαπούνι! Κάποιοι από μας φέρνουμε μωρομαντηλα ή μπουκαλάκι με αραιωμένο οινόπνευμα. Ξέρω οτι αυτά ακούγονται γελοία, υπερβολικά, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να γίνει κάτι? Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί παρόμοια κατάσταση σε καμία άλλη εταιρεία. Μπορούμε να κάνουμε κάτι? Να πάμε ας πούμε σε Επιθεώρηση, ΙΚΑ, υγειονομικό? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2016 από insomnia888
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν παίρνετε από κοινού μεγάλες συσκευασίες και να τις αφήνετε στις τουαλέτες; Πόσα άτομα είστε; Σιγά το έξοδο. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από zio10 3
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Νομίζω οτι ο ts έχει μεγαλύτερο θέμα με το "αδιάκριτο" της υπόθεσης,οταν κινείσαι με το ρολό σε φάση: τατάμ τατάμ: ΠΑΩ ΝΑ ΧΕΣΩ! παρά οτιδήποτε άλλο. Αν δέν υπάρχει ενδυματολογικός κώδικας,τα παντελόνια/παραλλαγή που είχαμε στον στρατό είναι μια λύση. Η δεξιά/αριστερή τσέπη (αναλόγως με πιο χέρι κάνουμε την δουλειά),είχε πάντα ένα ρολό.Παρ΄όλο που δέν φαινόταν,όλοι γνώριζαν το βρώμικο μυστικό. 6
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν είναι το έξοδο, είναι θέμα ηθικής και υγιεινής πρώτα από όλα. Και για να μην έχουν χαρτί, δεν θα έχουν ούτε σαπούνι από ότι καταλαβαίνω... από εκεί και μόνο καταλαβαίνεις τις αντιλήψεις του αφεντικού. Όσο για τον στρατό, δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι η σαπίλα του σε προετοιμάζει για την φαιδρή ελληνική κοινωνία. Τα είπε καλύτερα ο προηγούμενος. 4
Glikos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μιλήστε στο αφεντικό και αν δεν βρεθεί λύση κάντε καταγγελία. Το χεσιμο είναι ιερο. 2
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ούτε σαπούνι φυσικά υπάρχει. Φέρνουμε μωρομαντηλα. Να κάνουμε καταγγελία αλλά πού?
Anorymous Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι η πρωτη φορα και στην εταιρεια που δουλευει ο αδερφος μου τα ιδια κανουν
bedazzled Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και κλασικά μιλάμε για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έτσι;
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Και κλασικά μιλάμε για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έτσι; Κοίτα είναι 50 υπάλληλοι οπότε όπως καταλαβαίνεις υπάρχει θέμα
Pa0ki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 50 υπάλληλοι και δε μπορείτε να πιέσετε το αφεντικό να κάνει κάτι;
insomnia888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 50 υπάλληλοι και δε μπορείτε να πιέσετε το αφεντικό να κάνει κάτι; Ξέρεις τί θα σου πει τι αφεντικό αν τον πιέσεις. Αν σου αρέσει αλλιώς κάτσε σπίτι σου, δεν θα σε πληρώνω για να χεζεις. Αυτά τα λέγανε και πριν την κρίση, πόσο μάλλον τώρα. Άσε που η δουλοπρέπεια και μοιρολατρία είναι πλέον δεδομένη.
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Eγω προτεινω στο αφεντικο σου να σας αγορασει μετρητες να φορατε στο στηθος ωστε καθε ανασα να χρεωνεται 0.10 σεντς και καθε αναστεναγμος 0.25 σεντς.και τελος του μηνα να του δινεται το ποσο. ΡΕ ΤΙ ΓΥΦΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ;;; τεσπα.παντως αν ειναι να πατε τουαλετα δεν χρειαζεται να κουβαλατε ολοκληρο κωλοχαρτο αλλα παρτε ενα μερος μεσα στη τσεπη διπλομενο και ειστε οκ. Παρ ολα αυτα μπορειτε αφου ειστε 50 ατομα να λετε 3 ευρω εκαστος καθε μηνα θα δινουμε για χαρτι υγειας,σαπουνακια κτλπ (150 ευρω βγαινει και δεν νομιζω να σας λειψουν 3 ευρω μονο απο καθε ατομο) με 150 ευρω παιρνετε ανετα αρκετο χαρτι και σαπουνι ωστε να ειστε ανετα στον ιερο χωρο της τουαλετας. 1
defacer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Το αφεντικό όταν θέλει να χέσει τι κάνει; Πάρτε ιδέες από την απάντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα