Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Vsl που είσαι;

Τα παράπονα σου στον Τριλοβίτη που δε με φώναξε. Ευτυχώς υπάρχεις κι εσύ.

Θα ήταν ντροπή να μην ήμουν ibtl σ' αυτό το thread.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι λογική αυτή... αύριο-μεθαύριο θα παίρνουν και χαρτιά Α4/τόνερ; Που σταματάει όλο αυτό;

Στο εξωτερικό μέχρι και δωρεάν φαγητό έχει στον χώρο εργασίας και αυτή είναι μια νοοτροπία που καλλιεργείται από το σχολείο. Εδώ πέρα μια ζωή του DIY και της πάρτης θα είμαστε.

Eδώ αν το κάνεις αυτό γιατί ο μέσος έλληνας είναι καβατζόπου$$ας και έχει κατοχικο σύνδρομο, θα φέρνει τα τάπερ να βάζει έξτρα. Είμαστε ασύδοτοι σα λαός, όπου βρούμε δωρεάν πάμε και το ξεχέζουμε το θέμα (Δε το κάνω προσωπικά άλλα οι περισσότεροι το κάνουν). Θυμάμαι σε έκθεση στη Θεσσαλονίκη πήγε ο άλλος στο περίπτερο εταιρίας και πήρε ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛΟ τα διαφημιστικά. Ούτε το μυαλό να σκεφθεί ότι αυτά θα του χαλάσουν σύντομα και θα τα πετάξει στα σκουπίδια δε σκέφτηκε. Δυστυχώς είμαστε των άκρων.Εγώ πάντως όπου έχω δουλέψει πάντα έπαιρνα σακίδιο μαζί μου με τα απαραίτητα, οπωσδήποτε μέσα χαρτί, μωρομάντηλα, σαπούνι κτλ. Επειδή ακριβώς έχω συνηθίσει σε αυτά τα φαινόμενα. Μην ξεχνάμε ότι καμια δεκαετία πιο πριν στις περισσότερες καφετέριες δεν έβρισκες σαπούνι. Πόσο σιχαμερό είναι αυτό το πράγμα για ένα μαγαζί.. Η προσωπική υγιεινή είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το τόνερ κτλ. κι έθιξες άλλο ένα θέμα που έχω δει να ρημάζουν. Τις γραφικές ύλες όσοι δουλεύουν σε γραφεία. Εγώ πάντα καβάτζωνα στο ΧΩΡΟ της εργασίας μόνο κανα δύο στυλό και μερικές κόλλες Α4 γιατί υπήρχαν φορές που εξαφανιζόντουσαν. Από τη στιγμή που σε κάθε χώρο εργασίας που μπαίνεις δεν υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ εκπαίδευση και κανονισμοί συμπεριφοράς ο κάθε βλάχος κάνει ότι του κατέβει. Θέματα όπως το φωτοτυπικό ΕΜΕΙΝΕ από τόνερ ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γύφτος ο εργοδότης όταν του λες ότι τελειώνει το τόνερ και σου πεί κούνα το και ξαναβάλτο (αυτό καμια 10ρια φορές μέχρι να ξεμείνει). Απλά εκεί του αφήνεις πίσω τη δουλειά να εκτεθεί και το διαχειρίζεσαι, αν το καταπιείς τον πούλο κάθε φορά το ίδιο θα γίνεται. Θα σε απολύσει επειδή δεν έχει υλικά ο ίδιος να δουλέψει;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να παιδευόμαστε για πράγματα που λύνονται εύκολα; :)

Τίποτα απολύτως δεν λύνεται με την οσφυοκαμψία. Νομίζω ήμουν σαφής πιο πάνω.

Δημοσ.

Ούτε σαπούνι φυσικά υπάρχει. Φέρνουμε μωρομαντηλα. Να κάνουμε καταγγελία αλλά πού?

Αρχικά κανονίστε να μαζευτείτε όλοι οι υπάλληλοι, αφού συνεννοηθείτε πρώτα μεταξύ σας, και αφετέρου μιλήστε πρώτα στον εργοδότη σας ώστε να είστε καλυμμένοι.

Από κει και πέρα αν δεν καταλαβαίνει (ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει) καταγγελία μπορείς να κάνεις εδώ.

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις των εργοδοτών, δες εδώ στο pdf.

• Like 2
Δημοσ.

Αρχικά κανονίστε να μαζευτείτε όλοι οι υπάλληλοι, αφού συνεννοηθείτε πρώτα μεταξύ σας, και αφετέρου μιλήστε πρώτα στον εργοδότη σας ώστε να είστε καλυμμένοι.

Από κει και πέρα αν δεν καταλαβαίνει (ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει) καταγγελία μπορείς να κάνεις εδώ.

Όσον αφορά τις υποχρεώσεις των εργοδοτών, δες εδώ στο pdf.

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα τηλεφωνησω αύριο να ρωτησω και θα σας ενημερωσω

Δημοσ.

Χτες πηγαινω στην δουλεια, κανονοκα δεν πινω καφε αν δεν περασει 11:00, γιατι το πρωι με στελνει τουαλέτα. Ξεχνιεμαι γιατί νυσταζα, τρωω πρωινο και πινω σκετο αχτυπιτο νες. Την προηγούμενη μερα λογο νηστειας εφαγα φασολια.

Με πιανει ενας τρομερος πονοκοιλος, η τουαλετα ασχετα που δεν με γεμιζε το ματι απο θεμα καθαριότητας, ειναι πισω απο το γραφειο, χτισμενη με γυψοσανιδα. Μεσα ηταν το αφεντικο, μαζι με εναν φιλο του. Εφυγα εξω να παω να περπατησω λιγο, να κατουρησω. Τιποτα, ο πονοκοιλος επεμενε, ουτε κατούρημα ερχόταν. Ειδα κατι σκαλια που οδηγουσανε στην ταρατσα, εξοπλιστηκα με χαρτι, μπηκα μεσα, λεγοντας στον εαυτο μου, ή να γινει κατι να μοθ φυγει αλλιως ταρατσατο.

Τελικα ηρεμησα. Με λυπηθηκε ο θεός. Απλα προτιμούσα να τα κανω πανω μου, παρα στην τουαλετα

Δημοσ.

Στην προηγούμενη δουλειά μου το κάναμε οι εργαζόμενοι...

Το αστείο μ' αυτή τη φάση είναι ότι λογικά βγαίνει πιο ακριβό να το κάνουν οι άλλοι εργαζόμενοι (πληρώνονται περισσότερο από καθαρίστρια) εκτός κι είναι συνηθισμένο φαινόμενο να μην έχουν δουλειά να κάνουν (οπότε πάλι υπάρχει θέμα). Και γι' αυτό το λόγο προσωπικά όχι απλά δε με πειράζει όταν τύχει κάτι αλλά το βρίσκω και διασκεδαστικό διάλειμμα.

Την τελευταία φορά που έκανα κάτι άσχετο (μοντάρισμα πολυθρόνας πριν τρεις μήνες) γελούσαμε όλοι στην ομάδα ότι είναι η ακριβότερη πολυθρόνα που αγόρασε ποτέ η εταιρία κλπ.

Δημοσ.

Είναι τραγικό να μην έχει κωλόχαρτο ένα μαγαζί / επιχείρηση. Αλίμονο αν είναι ανεύθυνοι σε θέμα υγιεινής.

Δημοσ.

Είναι τραγικό να μην έχει κωλόχαρτο ένα μαγαζί / επιχείρηση. Αλίμονο αν είναι ανεύθυνοι σε θέμα υγιεινής.

Ε, οι καιροι ειναι δυσκολοι και οι τυποι κανουν οικονομια απο παντου.

Δημοσ.

Και απο κει?!

Ξερεις πόσο στοιχιζει κωλοχαρτο για 50 ατομα?

Φευγει γρηγορα, αλλος θελει μισο ρολο για να σκουπισει τα χερια του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...