Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς έχουμε πάντως απο όλα και είναι αρκετά καθαρά χωρις γκαφάντζες. Ισως γιατι είναι μόνο developers :P

Εχει και τσαμπα καφε αλλά οι περισσότεροι αγοράζουν απέξω. (να ναι καλά τα coffee island)

Σε μια άλλη εταιρία είχα δει σκατά στο τοίχο παντού και δεν υπήρχε καθαρίστρια (100 άτομα). Καταλάθος τα ακούμπησα κιόλας...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στη δουλειά εχουμε χαρτί αλλάη τουλέτα κλειδώνει για να μη μπούνε οι μη εργαζόμενοι (έχει μαθητές, στις δικές τους τουαλέτες δε πατάω ποτέ)

το πρόβλημα είναι η δική μας τουαλέτα είναι μικρή σα ντουλάπα, χωρίς παράθυρο κι έχουν βάλει ένα σπρέι το οποίο με αποτέλεσμα ο χώρος να μυρίζει κλανιά λεβάντα. Ασφυξία.Καμιά φορά προτιμώ να πηγαίνω στο σαντουιτσάδικο απο κάτω και να ακουμπάω όσο λιγότερα αντικείμενα μπορώ.

Η αλήθαια όμως είναι ότι το χοντρό γίνεται πάντα μα πάντα στο σπίτι οποτε δε με απασχολεί τόσο πολύ οι παροχές στη τουαλέτα που θα επισκεφτώ αφού το ψιλο γίνεται εύκολα και αβάδιστα.

Δημοσ.

Επιπλεον συνηθως οι υπαλληλοι παιρνουν κι απο ενα ρολο στο γραφειο τους, για να σκουπιζουν τη μυτη τους, καθαριζουν διαφορα κλπ.

Εχει και τσαμπα καφε αλλά οι περισσότεροι αγοράζουν απέξω. (να ναι καλά τα coffee island)

Σε μας υπηρχε κυλικειο με τιμες χαμηλες, αλλα ηταν καποια σκεπαρνια που πληρωναν +0,10€ για καφε με γαλα και βαζαν  μισο κουτι γαλα στο καφε τους.

Σε μια άλλη εταιρία είχα δει σκατά στο τοίχο παντού και δεν υπήρχε καθαρίστρια (100 άτομα). Καταλάθος τα ακούμπησα κιόλας...

Προσεξε την επομενη φορα που τα ακουμπησεις μετα να μη βαλεις το χερι στο στομα:D

Δημοσ.

Οι μόνες τουαλέτες που ήταν αστέρια ήταν όταν ήμουν στον ΟΤΕ κι αυτό όχι από τις καθαρίστριες. Οι καθαρίστριες ίσα που καθάριζαν τους κοινούς χώρους και μετά τηλέφωνο και τσιγάρο. Απλά τα άτομα που δούλευα μαζί ΔΕΝ ήταν ούγκανοι και ο καθένας άφηνε την τουαλέτα καθαρή. Και σαπούνι και τα πάντα. Είχαν παιδεία.

Δημοσ.

Οι μόνες τουαλέτες που ήταν αστέρια ήταν όταν ήμουν στον ΟΤΕ κι αυτό όχι από τις καθαρίστριες. Οι καθαρίστριες ίσα που καθάριζαν τους κοινούς χώρους και μετά τηλέφωνο και τσιγάρο.

E φυσικα, απο καθαριστριες του δημοσιου δε περιμενεις να δειξουν και υπερβαλοντα ζηλο.

Δημοσ.

E φυσικα, απο καθαριστριες του δημοσιου δε περιμενεις να δειξουν και υπερβαλοντα ζηλο.

Ο οτέ είναι ΑΕ εδώ και ...πάρα πολλά.. χρόνια.

Οι καθαρίστριες δε είναι με σύμβαση από τρίτη εταιρία με μισθούς πείνας.

Κοινώς, λες ανοησίες. Βγες λίγο από την ντουλάπα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο οτέ είναι ΑΕ εδώ και ...πάρα πολλά.. χρόνια.

Οι καθαρίστριες δε είναι με σύμβαση από τρίτη εταιρία με μισθούς πείνας.

Κοινώς, λες ανοησίες. Βγες λίγο από την ντουλάπα..

Ποιες ανοησιες φιλε μου και ποια ντουλαπα :lol: Aυτα τα εχω ζησει.

Εχουν τις δικες τους καθαριστριες(εκ περιτροπης, part time ή πληρους απασχoλησης) εχουν και τα συνεργεια.

Στο δημοσιο ειναι ολο λοβιτουρες, πχ. για τα τζαμια κανουν συμβαση με 15 συνεργεια και ερχεται ενας κακομοιρης καθε τοσο να περασει υποτυπωδως τον βρωμερο υαλοκαθαριστηρα του...

Απο καθαριστριες που οπως ο ιδιος λες ειναι με μισθο πεινας, περιμενεις να σε φροντισουν ιδιαιτερα?

Επεξ/σία από iordanis77
Δημοσ.

Ποιες ανοησιες φιλε μου και ποια ντουλαπα :lol:

Aυτα τα εχω ζησει απο πρωτο χερι.

Εχουν τις δικες τους καθαριστριες(εκ περιπτροπης, part time ή πληρους απασχoλησης) εχουν και τα συνεργεια.

Στο δημοσιο ειναι ολο λοβιτουρες, πχ. για τα τζαμια κανουν συμβαση με 15 συνεργεια και ερχεται ενας κακομοιρης καθε τοσο να περασει υποτυπωδως τον βρωμερο υαλοκαθαριστηρα του...

Απο καθαριστριες που οπως ο ιδιος λες ειναι με μισθο πεινας, περιμενεις να σε φροντισουν ιδιαιτερα?

Και όμως, επειδή και εγώ το γνωρίζω καλά από πρώτο χέρι (τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΝΥΜΑ και το ΔΜ) σου λέω ότι λες ανοησίες.

Στο οτε αναφέρομαι και μόνο.

(προσπερνώ τον χαρακτηρισμό "κακομοίρης" για κάποια/ον που δουλεύει νόμιμα για ψίχουλα :rolleyes: )

Δημοσ.

Και όμως, επειδή και εγώ το γνωρίζω καλά από πρώτο χέρι (τουλάχιστον σε ότι αφορά το ΝΥΜΑ και το ΔΜ) σου λέω ότι λες ανοησίες.

Στο οτε αναφέρομαι και μόνο.

(προσπερνώ τον χαρακτηρισμό "κακομοίρης" για κάποια/ον που δουλεύει νόμιμα για ψίχουλα :rolleyes: )

Αυτα που εγραψα ειναι σωστα και γνωστα σε οποιον εχει δουλεψει στο δημοσιο, και οχι... ανοησιες. Eικοσι χρονια υπηρεσιας εχω.

Ανοησια ειναι να νομιζεις οτι ολα λειτουργουν αψογα, ή οτι οι καθαριστριες με το μισθο πεινας τσακιζονται να σε εξυπηρετησουν.

Στον  πΟΤΕ το κρατος εξακολουθει να κραταει  μεριδιο, οι υπαλληλοι ειναι μονιμοι, ο διοικητης οριζεται απο το κρατος. Τα ιδια συμβαινουν και σε αλλες εταιριες, πχ. την Εθνικη τραπεζα.

Δημοσ.

Εντάξει, ας αφήσουμε τους εργαζόμενους. Πες ότι έρχεται για επαγγελματικό ραντεβού ένας δυνητικος πελάτης, προμηθευτής, συνεργάτης και θέλει να πάει εκεί και που ο βασιλιάς πάει μόνος του. Τί εντύπωση θα του δοθεί? Θα του δώσουν κωλοχαρτο στο χέρι? Και σε τελική ανάλυση το να πληρώσουν οι εργαζόμενοι κωλοχαρτο, σαπούνια κλπ το βρίσκω τελευταία λύση. Υπάρχει κάποιος νόμος/ κανονισμός που να υποχρεώνει τον εργοδότη να έχει την ευθύνη για τις συνθήκες υγιεινής?

Δημοσ.

Ας μας πει ο OP αν έχουν καβατζόπουστες υπαλλήλους ή αν έτσι ήταν πάντα λόγω τσιγκουνιάς του αφεντικού...

Παναθεμά σε, είμαι σε καφετέρια μόνος και έγινα ρεζίλι από τα γέλια....καβατζόπουστες....

• Like 2
Δημοσ.

50 άτομα είστε. Από 1 ευρώ ο καθένας να βάλει θα έχετε κωλόχαρτα για 4123523452345 μέρες. 

Και μετά να κάνουν το ίδιο και με A4/toner; Η χαρά του αφεντικού, ε; Να έχει περισσότερα λεφτά να χαρτζιλικώνει το γκομενάκι... :)

Δημοσ.

Και μετά να κάνουν το ίδιο και με A4/toner; Η χαρά του αφεντικού, ε; Να έχει περισσότερα λεφτά να χαρτζιλικώνει το γκομενάκι... :)

Από το να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν τώρα καλύτερο είναι πάντως...:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...