Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αμαρτία κατ εμέ τα supercars station wagon.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οκ δεν ειναι ομορφο(για εμενα μια χαρα ειναι) αλλα station wagon γιατι;;Eπειδη εχει μπροστα τον κινητηρα κ πισω εχει πορτμπαγκαζ;; Σε λιγο θα το βγαλουμε κ suv/crossover/jeep επειδη ειναι τετρακινητο : P Για εμενα ειναι ενα ολοκληρωμενο αμαξι κ αν ειχα λεφτα για να κανω ταξιδια με ενα καλο αμαξι θα επελεγα την FF.. Γουστα ειναι αυτα !! 1
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οκ δεν ειναι ομορφο(για εμενα μια χαρα ειναι) αλλα station wagon γιατι;;Eπειδη εχει μπροστα τον κινητηρα κ πισω εχει πορτμπαγκαζ;; Σε λιγο θα το βγαλουμε κ suv/crossover/jeep επειδη ειναι τετρακινητο : P Για εμενα ειναι ενα ολοκληρωμενο αμαξι κ αν ειχα λεφτα για να κανω ταξιδια με ενα καλο αμαξι θα επελεγα την FF.. Γουστα ειναι αυτα !! Η panamera σ'αρέσει; Είδα μία χθες βράδυ και τη θυμήθηκα
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Η panamera σ'αρέσει; Είδα μία χθες βράδυ και τη θυμήθηκα Aκομα Ιταλια εισαι κ βλεπεις τετοια αμαξια;; Oχι δεν μου αρεσει αλλα για ταξιδια μια χαρα ειναι μιας κ ειναι κ αυτη 4κινητη κ εχει κ χωρο για πισω επιβατες Aλλο θεωρω καποια αμαξια σουπερ ομορφα κ αλλο πια με βολευουν για συγκεκριμενη χρηση Υπαρχει θρεντ στο auto-moto στο μπλα μπλα οπου μπορουμε να πουμε πια αμαξια θεωρουμε ομορφα ,εγω εχω ποσταρει(δεν εχω βαλει την FF)οποιος θελει να περασει απο εκει να κανουμε κουβεντουλα κ για να μην χαλασουμε κ το θρεντ του Glikos!!!
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Aκομα Ιταλια εισαι κ βλεπεις τετοια αμαξια;; Oχι δεν μου αρεσει αλλα για ταξιδια μια χαρα ειναι μιας κ ειναι κ αυτη 4κινητη κ εχει κ χωρο για πισω επιβατες Aλλο θεωρω καποια αμαξια σουπερ ομορφα κ αλλο πια με βολευουν για συγκεκριμενη χρηση Υπαρχει θρεντ στο auto-moto στο μπλα μπλα οπου μπορουμε να πουμε πια αμαξια θεωρουμε ομορφα ,εγω εχω ποσταρει(δεν εχω βαλει την FF)οποιος θελει να περασει απο εκει να κανουμε κουβεντουλα κ για να μην χαλασουμε κ το θρεντ του Glikos!!! Όχι Ελλάδα την είδα! Στην Ιταλία δεν είδα ούτε ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο! (Σωστός, ας τα πούμε σε άλλο θέμα). 1
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Να γινω κτηνιατρος το πρωτο like που κανω μεσα στο insomnia.. όχι μόνο για το επάγγελμα αλλά γιατί το όνειρο κάποιου έχει σχέση με σπουδές και όχι με υλικά αγαθά ακριβως όπως και το δικό μου που ονειρεύομαι MSc / PhD στην κρυπτογραφία. βεβαια οπως σωστα ειπωθηκε πιο πανω, δεν ειναι το ονειρο αλλα ο προορισμος μιας και μπηκα στο Μαθηματικο στα 28 μου απο κανονικες πανελληνιες, δεν χρειαζεται καν να αναφερω τι (6ωρο-8ωρο καθημερινο) διαβασμα επεσε για εναμιση συνεχομενο ετος για να επιτευχθει αυτο 11 χρονια μετά το σχολείο. 1
Laurelien Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εγω μεχρι στιγμης 2 ονειρα που ειχα τα πραγματοποιησα (να παω Αμερικη και να σπουδασω εξωτερικο). Προς το παρον δεν εχω κανενα αλλο μεγαλο ονειρο αλλα θα δειξει. 1
mentoras99 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μια πετυχημένη σχέση. Τελικα απο τα σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη, ειναι να εχει καποιος εναν 'δικο' του ανθρωπο.... 1
Peleus17 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Να μπω στο πανεπηστιμιο της Γλασκωβης και τιποτα αλλο. Μονο αυτο θελω.
margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αμερικη ειναι και για μενα ονειρο...ιδανικα θα θελα να δω διαφορα μερη + ντισνευλαντ και γκραντ κανυον.. Αλλα και ενα δεκαημερο μονο Νεα Υορκη θα μ αφηνε ευχαριστημενη! Επρεπε να το χα κανει προ κρισης αντι για Ευρωπη που πηγαινα... 1
alex_000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Να ζήσω Αμερική. Κάπου ζεστά (Μiami , L.A, SF κτλ). Αν ήμουν μόνος θα το (την) είχα κάνει σίγουρα.. δεν θα έμενε "όνειρο". Δεν το αποκλείω πάντως για το μέλλον. Θα πάω ταξιδάκι L.A / Las Vegas όταν βρω χρόνο πάντως.. θα το κάνω 10 ήμερο να αράξω λίγο και να ανοίξει το μυαλό. 4
φραμπάλα Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αν τα καταφέρεις πες μας πώς.Γιατί ξέρω πώς δύσκολα δέχονται μετανάστες στις ΗΠΑ.
Unabomber Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Θα πάω ταξιδάκι L.A / Las Vegas όταν βρω χρόνο πάντως.. θα το κάνω 10 ήμερο να αράξω λίγο και να ανοίξει το μυαλό. Βρες χρονο οπωσδηποτε..... Αρχες Μαιου παλι θα με ανεχτει για κανα μηνα περιπου..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα