ikaros32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλημέρα σας, Έχω δημιουργήσει πρόσφατα ένα site σε joomla 2.5 (μια παρουσίαση επιχείρησης) και θα ήθελα να ρωτήσω με ποιούς τρόπους και σε ποιο σημείο του ιστοτόπου μπορώ να βάλω λέξεις κλειδιά για να ανεβάσω το seo και να το εμφανίζω πιο ψηλά στην google, με περισσότερες λέξεις κλειδία απ ότι εμφανίζεται τώρα. Π.χ. εγώ έχω βάλει κάποιες λέξεις-κλειδιά μέσα σε κάποια άρθρα στο πεδίο Λέξεις-Κλειδιά των μεταδεδομένων. Επίσης, πέρα απ τις στάνταρ λειτουργίες της joomla μπορείτε αν θέλετε να μου προτείνεται και κάποιο component. Ευχαριστώ!
Scirocco Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλες οι λεξεις, αλλα αμα δεν τους χωσεις $$$ δεν βλεπεις και πολυ φως. Θα εισε απλα μεσα στους πολλους. Μολις τους τα χωσεις, εκει αρχιζει η ..... μαγεια, και καπου εκει τελειωνει η πραγματικοτητα. Η γοογλης ειναι μια καλα στημενη επιχειρηση, και οχι κανενα φιλανθρωπικο ιδρυμα. Σου λεω απλα την γνωμη που εχω μετα απο πολλα χρονια στο ειδος και 100αδες sites
ikaros32 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλες οι λεξεις, αλλα αμα δεν τους χωσεις $$$ δεν βλεπεις και πολυ φως. Θα εισε απλα μεσα στους πολλους. Μολις τους τα χωσεις, εκει αρχιζει η ..... μαγεια, και καπου εκει τελειωνει η πραγματικοτητα. Η γοογλης ειναι μια καλα στημενη επιχειρηση, και οχι κανενα φιλανθρωπικο ιδρυμα. Σου λεω απλα την γνωμη που εχω μετα απο πολλα χρονια στο ειδος και 100αδες sites Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, δηλ εσυ προτείνεις για την προώθηση του site να ασχοληθώ μόνο με το adwords (ή υπάρχουν και άλλοι τρόποι για προώθηση του site στην google)? επίσης, αν και ξέρω οτι είναι πολύ σχετικό αυτό που ρωτάω, ποιο θα ήταν ενα αξιόλογο ποσό τον μήνα για να έχει ο ιστότοπος αρκετές εμφανίσεις στην google.. Τέλος, ποιά είναι η γνώμη σου για τους καταλόγους που είναι επι πληρωμή στο internet, έχουν καμία χρησιμότητα; (γιατί απ οτι καταλαβαίνω είναι πεταμένα λεφτά και μόνο στην google αξίζει να πληρώνεις αν θές να δεις το site σου να ανεβαίνει γρηγορα θέσεις...)
mousatoi.gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Στην Google δεν ανήκει το ιντερνετ , υπάρχουν και άλλοι τρόποι προώθησης.
Tigran Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει ένας στανταρ δρόμος. Πρέπει να κάνεις 5-6 πράγματα ταυτόχρονα, από τα οποία αλλά κοστίζουν σε χρόνο+μελέτη και άλλα σε μελετη+χρημα.
ikaros32 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει ένας στανταρ δρόμος. Πρέπει να κάνεις 5-6 πράγματα ταυτόχρονα, από τα οποία αλλά κοστίζουν σε χρόνο+μελέτη και άλλα σε μελετη+χρημα. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Ή καλύτερα να μου προτείνεις κάποια απο αυτά που αναφέρεις και θεωρείς οτι αξίζει να ασχοληθώ και να τα μελετήσω...
marilena6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μπορείς να βάλεις κάποιο module, υπάρχουν διάφορα στο Joomla Extensions Directory όπως αυτό: http://extensions.joomla.org/extension/easy-frontend-seo αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει άμεση άνοδο του site στη Google. Αν θες περισσότερα views και άμεσα, θα πρέπει να πειραματιστείς με το Adwords, να βάλεις ένα 20ρικο, να θέσεις ημερήσιο προϋπολογισμό πχ. 1 Ε/ημέρα και να δεις πως θα πάει (θα πρέπει να το βλέπεις και να βάλεις και εκεί λέξεις-κλειδιά, ώστε όταν κάποιος αναζητά σχετικούς όρους να εμφανίζεται η διαφήμισή σου). Το Adwords να ξέρεις ότι θα σου φέρει εγγυημένες επισκέψεις, αλλά είναι ολόκληρη πλατφόρμα η οποία θέλει μελέτη και διάβασμα για να πεις ότι "ξέρεις τα βασικά για αρχή". Επίσης μην ξεχνάς τα social media. Κάνε μια σελίδα για την επιχείρησή σου στο facebook και κάνε invite κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα