li@m Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Χαιρετίζω το φόρουμ και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Πρόκειται να ξεκινήσω εργασία στο εξωτερικό. Μέχρι και σήμερα λαμβάνω το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Τι προτείνετε λοιπόν να ενημερώσω τον ΟΑΕΔ ή όχι;
bedazzled Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν απαιτεί παρουσία στον ΟΑΕΔ για να στο καταβάλουν;
4saken Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Οχι βεβαια!Αφου δεν θα εργαζεσαι γιατι να μην το παιρνεις? Εξαλλου δεν θα το στερησεις και απο καποιον αλλο που το εχει αναγκη και δεν θα δουλευει....
idomeneas7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τώρα δηλαδή περιμένεις να σου πει κάποιος να κάνεις άνετα τη λαμογιά επειδή μπορεί να μην σε βρουν? 4
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Χαιρετίζω το φόρουμ και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας. Πρόκειται να ξεκινήσω εργασία στο εξωτερικό. Μέχρι και σήμερα λαμβάνω το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Τι προτείνετε λοιπόν να ενημερώσω τον ΟΑΕΔ ή όχι; Οχι βεβαια!Αφου δεν θα εργαζεσαι γιατι να μην το παιρνεις? Εξαλλου δεν θα το στερησεις και απο καποιον αλλο που το εχει αναγκη και δεν θα δουλευει.... 3
4saken Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Unabomber απο την 2η προταση θα πρεπε να καταλαβεις οτι ειρωνευομαι... 2
InfernoN Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 αν εχεις αναγκη τα χρηματα για να επιβιωσεις στο εξωτερικο φυσικα και να μην το κοψεις αν δεν τα χεις τοσο αναγκη κοψτο
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Unabomber απο την 2η προταση θα πρεπε να καταλαβεις οτι ειρωνευομαι... I know mate... εξ'ου και το gifακι.... Ωστοσο ο ts μπορει να το εκλαβει ως true statement..... 1
4saken Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 αν εχεις αναγκη τα χρηματα για να επιβιωσεις στο εξωτερικο φυσικα και να μην το κοψεις αν δεν τα χεις τοσο αναγκη κοψτο Αυτος που εχει αναγκη να επιβιωσει στο εσωτερικο ΧΩΡΙΣ δουλεια?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 γκρίζα γραμμή και ψιλο-λαμογιά Αν είσαι χαμηλόμισθος κι έχεις θέματα υγείας ή χρειάζεται να φροντίσεις κάποιον δικό/δική σου ή δεν έχεις χρήματα "για μια ώρα ανάγκης" (πραγματικής ε), τότε κάνε το Αλλά πλιζ πλιζ πλιζ μην το κάνεις θέμα, ούτε να το βλέπεις σαν κατόρθωμα σαν κάτι μαλάκες. Το χειμώνα στις διακοπές μου γνώρισα δυο Έλληνες που με το καλημέρα άρχισαν να μου λένε για το πως παίρνουν το επίδομα της ξένης χώρας (ενώ δουλεύουν) και πως "όλοι το κάνουν". Αηδίασα που το επίδομα το θεωρούσαν δικαίωμα.
Silverage Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Να μην τους ενημερώσεις. Συνέχισε να το παίρνεις.
φραμπάλα Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Γενικά, για να λαμβάνετε παροχές ανεργίας πρέπει να ζείτε στη χώρα που τις καταβάλλει. Ωστόσο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις μπορείτε να μεταβείτε σε μια άλλη χώρα της ΕΕ προς αναζήτηση εργασίας και να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε τις παροχές ανεργίας από τη χώρα στην οποία περάσατε σε καθεστώς ανεργίας. Μπορείτε να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε το επίδομα ανεργίας από τη χώρα της ΕΕ όπου εργαστήκατε τελευταία, για τουλάχιστον 3 μήνες, και μέχρι 6 μήνες το πολύ, ανάλογα με τον φορέα που καταβάλλει τις παροχές σας. http://europa.eu/youreurope/citizens/work/finding-job-abroad/transferring-unemployment-benefits/index_el.htm 1
piiii Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πες με μαλάκα αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι έδωσες κάποιες εισφορές για να δικαιούσαι επίδομα ανεργίας, οπότε δεν το λες και ακριβώς επίδομα...... Εγώ προσωπικά στην θέση σου δεν θα ενημέρωνα τον ΟΑΕΔ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα