lucidsteve Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Λογικό όταν αγοράζουμε κάτι δε θέλουμε ούτε επιστροφή άλλου να είναι αλλά ούτε και refurbished. Γίνεται να το καταλάβουμε; Τον τελευταίο καιρό που έχω αγοράσει διάφορα: Corsair τροφοδοτικό: Οχι γυαλιστερό περιτύλιγμα αλλά αυτοκολλητα στο κουτί του που αναγκαστικά επρεπε να τα σκίσεις. Asus motherboard: Τίποτα. Άνοιγε κανονικά και η αντιστατική "σακούλα" της δεν είχε αυτοκόλλητο. Τα εξαρτήματα μέσα ήταν σε πλαστικά σακουλάκια που έπρεπε να τα σκήσεις. Gigabyte gtx maxwell: Χωρίς γυαλιστερό περιτύλιγμα, η αντιστατική "σακουλα" χωρίς αυτοκόλλητο. Το κουτί ήταν χτυπημένο ελαφρώς και έλλειπε το cd. > Μεγάλη υποψία επιστροφής άλλου. Δεν το κηνύγησα γιατί δούλευε μια χαρά η κάρτα. Intel i5 skylake: Κουτί χωρίς γυαλιστερό περιτύλιγμα, αλλά σφραγισμένο με αυτοκόλλητα. μνημη ddr4 hyperx: Σκληρό πλαστικό το οποίο "ανοίγει" Πιο πολύ με παραξένεψε η κάρτα γραφικών αλλά και η motherboard της οποίας το κουτί άνοιγε χωρίς αυτοκόλλητο.
bromiaris Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο… Σε μητρικές και κάρτες γραφικών όσες έχω αγοράσει δεν έχουν τα κουτιά τους κάποιο αυτοκόλλητο ασφαλείας…! Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις έχουν κανονικά αυτοκόλλητα ασφαλείας και γνωρίζεις αν έχουν παραβιαστεί…
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 λοιπόν θα σου γράψω μέχρι στιγμής για το hardware της υπογραφης. σε κανενα δεν είχε γυαλιστερό χαρτί απ έξω το κουτί της μητρικής δεν ειχε ταινια αλλα ειχαν όλα τα υπόλοιπα εντός της(μητρική,καλώδια κλπ) κάρτα γραφικών Msi R7770 δεν είχε ταινια το κουτί αλλα ειχε το αντισταστικό σακουλάκι μέσα. κάρτα γραφικών GTX 760 δεν είχε ταινια το κουτί αλλα ειχε το αντισταστικό σακουλάκι μέσα. μνημες kingston αριστερά και δεξιά του κουτιού ειχε ταινια ασφαλείας. CPU FX6300 ταινία στο πάνω μερός Τροφοδοτικό XFX δεν είχε ταινια το κουτί ούτε κάπου αλλού μέσα πλην των εξαρτημάτων(καλώδιο συνδεσης με πριζα,αντάπτορες)
SakafliaC Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το τροφοδοτικό της υπογραφής μου είχε όχι μόνο γυαλιστερό περιτύλιγμα, αλλά γενικότερα την πιο τούμπανη συσκευασία που έχω δει. Η κάρτα και όλα τα υπόλοιπα ήταν χωρίς και εννοείται η κάρτα όχι σφραγισμένη κάπου, απλά άνοιγες το κουτί της και την έβγαζες από ένα ανοιχτό σακουλάκι που ήταν.
drpain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ενας καλος τροπος ειναι να ψαξεις στο youtube βιντεακια με το προιον σου με τυπους που τα αγοραζουν και τα κανουν unboxing . 3
SakafliaC Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι ότι πολλές φορές η συσκευασία διαφέρει και από χώρα σε χώρα. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μητρική και κάρτα γραφικών έτσι έρχονται όπως τα γράφεις. Το τροφοδοτικό μπορεί να έχει είτε αυτοκόλλητο είτε γυαλιστερό περιτύλιγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα