livefreeordie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 προτεινετε μου καποιες καλες ωτοασπιδες που να κανουν οντως δουλεια ομως κι αγορα απο Ελλαδα , ακομη καλυτερα αν μπορω να τις παρω απο φαρμακειο.
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για ποιον λογο τις θες? εχουν μετακομισει κατι γειτονες απο πανω κι εχουν μικρα παιδια και μωρο και γινεται ο κακος χαμος , δε μπορω να συγκεντρωθω στο διαβασμα
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πρέπει να δοκιμάσεις ποιες σου ταιριάζουν. Εμένα πχ με βολεύουν μόνο οι σιλικόνης και δεν μπορώ τα «σφουγγαράκια». Από σιλικόνης οι καλύτερες που έχω βρει είναι οι mack's, αλλά είναι θέμα αυτιού! http://www.pharm16.gr/gr/el/products/otoaspides-macks-silikonis 1
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πρέπει να δοκιμάσεις ποιες σου ταιριάζουν. Εμένα πχ με βολεύουν μόνο οι σιλικόνης και δεν μπορώ τα «σφουγγαράκια». Από σιλικόνης οι καλύτερες που έχω βρει είναι οι mack's, αλλά είναι θέμα αυτιού! http://www.pharm16.gr/gr/el/products/otoaspides-macks-silikonis ποσο καλα μονωνουν το αυτι ? ας πουμε δε θα ακουω τιποτα ή θα ακουω πολυ σιγα?
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ποσο καλα μονωνουν το αυτι ? ας πουμε δε θα ακουω τιποτα ή θα ακουω πολυ σιγα? Για μένα ικανοποιητικά, αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θέλεις! Θορύβους από το δρόμο, το γείτονα κλπ τους κόβουν, αλλά αν έχεις το κινητό δίπλα σου το ακούς.
livefreeordie Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για μένα ικανοποιητικά, αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θέλεις! Θορύβους από το δρόμο, το γείτονα κλπ τους κόβουν, αλλά αν έχεις το κινητό δίπλα σου το ακούς. για εξωτερικους θορυβους , για τους γειτονες κυριως οπως ειπα και πιο πανω! αυτες μπορω να τις βρω στο φαρμακειο?
gsisr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε και τα σφουγγαρακια της 3m. 50 λεπτά το ζευγάρι αλλα άντε να τις χρησιμοποιήσεις για 2 φορές όχι παραπάνω. Με 2€ τη βδομάδα εισαι κομπλέ. 1
patriot21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εχει κανεις να προτεινει ωτοασπιδες για υπνο?Εχω θεμα τα μεσημερια(θορυβος,κακη ηχομονωση),και δυσκολευομαι να κοιμηθω.. Εννοειται οτι δοκιμασα τις απλες σφουγγαρενιες,αλλα ουτε κατα διανοια δε καθονται στο αυτι,συν οτι δε κανουν και πολυ δουλεια..
zio10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 για εξωτερικους θορυβους , για τους γειτονες κυριως οπως ειπα και πιο πανω! αυτες μπορω να τις βρω στο φαρμακειο? Στο φαρμακείο ναι, αλλά δεν έχουν όλα τα φαρμακεία τις ίδιες. Γενικά πάντως εμένα με βολεύουν οι σιλικόνης, τον gsisr τα σφουγγαράκια, πρέπει να δοκιμάσεις τι βολεύει εσένα
LongTom Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 http://www.amazon.co.uk/Pairs-Moldex-Spark-7800-Plugs/dp/B004KIRO3Y/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1458389548&sr=8-2-spell&keywords=earplus http://www.amazon.co.uk/20-pairs-3M-Classic-Earplugs/dp/B0079G4ZH2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1458389548&sr=8-3&keywords=earplus Αυτές φέρνουν στην δουλειά και τσουρνεύω. Είναι για μια με δύο χρήσεις και χρειάζεται ένα μικρό κόλπο να τις στουμπώσεις,εξαιρετική σχέση τιμής απόδοσης. Καλές είναι για θορύβους υποβάθρου και γενικά εξωτερικούς(ομιλίες,αυτοκίνητα,τηλέφωνα κ.ο.κ.). Για χαμηλής συχνότητας ήχους, χτυπήματα σε τοίχους/πάτωμα-βήματα από πάνω κ.ο.κ. ξεχνάς τα παθητικά μέτρα. Περνάνε από ότι και να έχεις λόγω κρανίου. Εκεί πας σε ενεργητική προστασία με noise cancellation και αντίστοιχο κόστος. 1
vsl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για μένα οι Ohropax Soft είναι οι καλύτερες και χρησιμοποιώ μόνο αυτές πλέον. Είχα δοκιμάσει πολλές διαφορετικές - μιας και κοιμάμαι κάθε μέρα με ωτοασπίδες εδώ και 6-7 χρόνια - και κατέληξα εκεί.Τις έχουν σε φαρμακεία, αλλά όχι σε όλα. Θέλει λίγο ψάξιμο. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εχω δοκιμασει κ εγω αρκετες , κερινες/σιλικονης/σφουγγαρακια..Οι καλυτερες κ για εμενα ειναι οι Ohropax Soft..ΚΡατανε 2 βδομαδες περιπου αλλα ειναι σε καλη τιμη(0,50)..Απο το 2009 καθε μερα κοιμαμαι με αυτες!! Απλα παρε μια φορα καποιες αλλες που να ειναι σε κουτακι για να κρατησεις το κουτακι..Αυτες με το κουτακι ειναι πιο ακριβες,καπου στο 2ευρο ισως,θα σου χρειαστει ομως για να αποθηκευεις τις Ohropax Soft οι οποιες ειναι σε σακουλακι Κατι τετοιο 1
Unabomber Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγω ειχα παρει πριν αρκετα χρονια τις DefendEar Max Protect απο την Westone...... μπορω να πω οτι αντεχουν for a looooong time.... soft silicone made.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα