Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την διάρκεια του keynote της Epic Games στο Games Developers Conference 2016, η γνωστή και δημοφιλής εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την πλατφόρμα ανάπτυξης Unreal Engine και από πολλούς αγαπημένους και εντυπωσιακούς τίτλους φιλοξένησε την εταιρεία Ninja Theory, η οποία αυτή την περίοδο ασχολείται με το Hellblade.

Στην σκηνή ανέβηκε ο Chief Creative Director της Ninja Theory, Tameem Antoniades, ο οποίος χαρακτήρισε την απόδοση στο real-time animation ως… ιστορική, και από ότι φαίνεται, οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν μαζί του, αφού η δοκιμή που πραγματοποιήθηκε ήταν εκπληκτική.

Όσον αφορά στο Hellblade, να θυμίσουμε ότι πρόκειται για έναν πρωτότυπο και βαθιά φιλοσοφημένο τίτλο, αποτέλεσμα της δημιουργικότητας της Ninja Theory.

Το παιχνίδι ένα φανταστικό ταξίδι μέσα από τα μάτια της Senua, μίας πολεμίστριας με Κέλτικη καταγωγή, η οποία πάσχει από γενικευμένη διαταραχή άγχους και από κατάθλιψη, και η οποία έχει παραισθήσεις, με το παιχνίδι να παρουσιάζει τα άυλα αυτά στοιχεία της ψυχοσύνθεσης της ως πραγματικούς δαίμονες που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Να αναφέρουμε, ότι η εταιρεία Ninja Theory άλλαξε τον τίτλο του παιχνιδιού σε Hellblade: Senua’s Sacrifice.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειδα και πολλες ομοιότητες οταν τα βαλανε διπλα διπλα..

φανταζομαι θα ειναι σε πολυ αρχικο στάδιο, δεν επιανε καθολου τις εκφράσεις τις

• Like 2
Δημοσ.

Καλά, ξέρουμε από τώρα τι θα γίνει:

1) Θα δούμε μια ντουζίνα εκπληκτικών trailer

2) ...και ακόμα εντυπωσιακότερων screenshot

3) Η master race θα σπεύσει να αναβαθμίσει τα πάντα, από την κάρτα γραφικών και τις κροκέτες της γάτας μέχρι το μπρίκι του ελληνικού

4) Θα βγει το παιχνίδι και επειδή ένεκα γύφτικες κονσόλες κλπ και κάπως πρέπει να βγει και το μεροκάματο του μπάρμπα-Αντωνιάδη, θα πέσει το downgade του ελέους στα γραφικά

5) Η master race θα σκούζει μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα και 99/100 post στη σχετική συζήτηση θα αφορούν σε γραφικά, fps και μόνο

6) Στην αντίπερα όχθη (βλ. γύφτικες κονσόλες) θα υπάρχει σχετική ησυχία αφού ο κόσμος ή που θα παίζει ή που δεν θα έχει αγοράσει καν ένεκα καταραμένης φτώχιας

...και η ζωή θα συνεχίζεται μέχρι τον επόμενο πολυαναμενόμενο τίτλο.

Παλι τα ιδια??Ναι οι κατοχοι pc ασχολουνται με γραφικα,αναλυσεις και τα λοιπα ξερεις γιατι???Γιατι στο Pc υπαρχει κατι που λεγεται Settings,κοινως ρυθμισεις. Και επειδη,σε αντιθεση με τους κατοχους κονσολων οπου ειναι κοινο το hardware,ειναι λογικο και αναμενομενο να γινεται(στις αρχες κυριως)κουβεντα για τα γραφικα.

Αλλωστε αυτο εγινε και σε ενα απο τους μεγαλυτερους τιτλους,το Witcher 3,στις αρχες.Μπολικη κουβεντα γυρω απο ρυθμισεις,και αργοτερα αφου βγηκε μια ακρη,περισσοτερη κουβεντα για το παιχνιδι,τις επιλογες και την ιστορια.

Σε αλλα παιχνιδια οπως πχ Hearthstone,Counter Strike,και τα moba ή Fighting παιχνιδια εχεις δει να γινονται σελιδες και σεντονια για τα γραφικα και τις ρυθμισεις???

Πρεπει δηλαδη να καθομαστε συνεχεια και να αναλυουμε αυτονοητα πραγματα???

Στα του παιχνιδιου τωρα,ας βγει πρωτα να δουμε πρωτον αν το παιχνιδι αυτο καθαυτο θα αξιζει/λεει τιποτα και μετα οσον αφορα τα γραφικα να δουμε τι θα εχουμε σαν τελικο αποτελεσμα.

• Like 6
Δημοσ.

Παλι τα ιδια??Ναι οι κατοχοι pc ασχολουνται με γραφικα,αναλυσεις και τα λοιπα ξερεις γιατι???Γιατι στο Pc υπαρχει κατι που λεγεται Settings,κοινως ρυθμισεις. Και επειδη,σε αντιθεση με τους κατοχους κονσολων οπου ειναι κοινο το hardware,ειναι λογικο και αναμενομενο να γινεται(στις αρχες κυριως)κουβεντα για τα γραφικα.

Αλλωστε αυτο εγινε και σε ενα απο τους μεγαλυτερους τιτλους,το Witcher 3,στις αρχες.Μπολικη κουβεντα γυρω απο ρυθμισεις,και αργοτερα αφου βγηκε μια ακρη,περισσοτερη κουβεντα για το παιχνιδι,τις επιλογες και την ιστορια.

Σε αλλα παιχνιδια οπως πχ Hearthstone,Counter Strike,και τα moba ή Fighting παιχνιδια εχεις δει να γινονται σελιδες και σεντονια για τα γραφικα και τις ρυθμισεις???

Πρεπει δηλαδη να καθομαστε συνεχεια και να αναλυουμε αυτονοητα πραγματα???

Στα του παιχνιδιου τωρα,ας βγει πρωτα να δουμε πρωτον αν το παιχνιδι αυτο καθαυτο θα αξιζει/λεει τιποτα και μετα οσον αφορα τα γραφικα να δουμε τι θα εχουμε σαν τελικο αποτελεσμα.

Εγώ πάντως όσο παρακολουθούσα το νήμα του Witcher 3 (μέχρι που σιχάθηκα την κατάσταση) μόνο για γραφικά έλεγε ο κόσμος. Το ίδιο και σε αμέτρητες άλλες σχετικές συζητήσεις για παιχνίδια πρώτης γραμμής εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.

Κι εγώ κάτοχος PC είμαι, τόσα χρόνια τώρα τα έχω σκάει τα χιλιαρικάκια μου αλλά δεν έχω κάνει σκοπό της ζωής μου να παίζω στα 1440p@120fps ούτε να κάθομαι 24 ώρες τη μέρα να μετράω ποιος την έχει πιο μεγάλη (την κάρτα γραφικών).

Κατά τ' άλλα ό,τι είχα να πω, το είπα. Καλό σκούξιμο.

• Like 5
Δημοσ.

δεν ειδα και πολλες ομοιότητες οταν τα βαλανε διπλα διπλα..

φανταζομαι θα ειναι σε πολυ αρχικο στάδιο, δεν επιανε καθολου τις εκφράσεις τις

Και πάλι, πολύ περισσότερες από όποιο real-time motion capture έχουμε δει μέχρι τώρα...

• Like 3
Δημοσ.

Ε ναι θα το πω. Τι κουκλαρα ειναι αυτη???

τι τρελο μωρό ειναι αυτο;

Όντως μακάρι να την βλέπαμε και λίγο καλύτερα. ΜΑΤΑΡΕΣ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως όσο παρακολουθούσα το νήμα του Witcher 3 (μέχρι που σιχάθηκα την κατάσταση) μόνο για γραφικά έλεγε ο κόσμος. Το ίδιο και σε αμέτρητες άλλες σχετικές συζητήσεις για παιχνίδια πρώτης γραμμής εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.

Κι εγώ κάτοχος PC είμαι, τόσα χρόνια τώρα τα έχω σκάει τα χιλιαρικάκια μου αλλά δεν έχω κάνει σκοπό της ζωής μου να παίζω στα 1440p@120fps ούτε να κάθομαι 24 ώρες τη μέρα να μετράω ποιος την έχει πιο μεγάλη (την κάρτα γραφικών).

Κατά τ' άλλα ό,τι είχα να πω, το είπα. Καλό σκούξιμο.

Και επειδη δηλαδη εσυ δεν κανεις κατι τετοιο οπως λες πρεπει με καθε ευκαιρια που βρισκεις να καθεσαι και να κραζεις τους αλλους επειδη ασχολουνται(καλως ή κακως)περισσοτερο απο σενα με αυτα,και αρκετοι παιζουν και σε μεγαλυτερες αναλυσεις και hz. Ωραια λογικη.

Η ακομα καλυτερα ωραια και τα παραπανω Likes απο ακυρα ατομα που δεν εχουν ιδεα τι παει να πει pc gaming παρα μονο οτι ακουνε απο εδω και απο εκει......

Επισης ειναι αστειο να κατηγορουμε τους Pc gamers στο insomnia οταν αυτα ειναι και τα μονα θεματα που γινεται γενικα κουβεντα ενω στα αντιστοιχα θεματα των κονσολων υπαρχει νεκρα. Και στο προσφατο division ή Street Fighter V δεν ειδα οπως λες να γινεται κουβεντα για τα γραφικα,το ιδιο και στο Witcher 3 ή Metal Gear Solid......

Αλλα ειπαμε. Ας κραξουμε χωρις να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα......

• Like 1
Δημοσ.

πρόοδος..... αντε γιατί βαλτώσαμε τόσο καιρό με τις κονσόλες που τελικά τις αφήσανε με laptop cpu και μικρή κάρτα γραφικών(για την εποχή της),δεν πάμε έτσι στα next gen graphics! 

ας έκανε 100 ευρώ παραπάνω η κονσόλα και ας ανεβάζαν τις επιδόσεις η όσοι παίρναν την φτηνή να παίζαν με χαμηλά γραφικά και αναλύσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...