NT1G Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το sli της μητρικής δεν ξέρω που το είδατε γιατί η asus για Supports AMD Quad-GPU CrossFireX™ Technology γράφει μόνο. Όχι οτι έχει κάποια σημασία, κουβέντα να γίνεται.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το sli της μητρικής δεν ξέρω που το είδατε γιατί η asus για γράφει μόνο. Όχι οτι έχει κάποια σημασία, κουβέντα να γίνεται. Ειδα το οτι εχει 2 x16 lane και μαζι με την τιμη το υπεθεσα βασικα, σκεψου να μην εχει ουτε sli Fulgore εσυ το ειπες ξεκαθαρα οτι εχεις ακουσει απο καπου για 82 βαθμους κλπ. (Καλα σε στοχευσα γιατι σε αλλο thread ελεγες για σακουλες σουπερμαρκετ απο guaranty) Περισσοτερο φταιει ο ts που βασιζεται σε φημες.
SakafliaC Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δε βασίζομαι σε φήμες βασίζομαι σε κάτι που μου είπε άλλο μέλος, όπως βασίστηκα και στο ότι αξίζει αν μαζέψω τα χρήματα να πάρω τον 6700 αντί για 6600. Επίσης τα παραπάνω features της Ζ που θα χρησιμοποιήσω ποια είναι?
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ειδα το οτι εχει 2 x16 lane και μαζι με την τιμη το υπεθεσα βασικα, σκεψου να μην εχει ουτε sli Fulgore εσυ το ειπες ξεκαθαρα οτι εχεις ακουσει απο καπου για 82 βαθμους κλπ. (Καλα σε στοχευσα γιατι σε αλλο thread ελεγες για σακουλες σουπερμαρκετ απο guaranty) Περισσοτερο φταιει ο ts που βασιζεται σε φημες. Ανεκαθεν τα H socket και μερικα Z socket δεν υποστηριζαν ποτε Sli.Το ιδιο ισχυει και στις H170 https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/355/Asus.html?keyphrase=h170 Για τον επεξεργαστη ισχυει.Δεν εχει περασει skylake απο τα χερια μου αλλα haswell i5 και τον μηνα Ιουλιο σε Wow ειχα δει μεγιστο 79βαθμους με την stock ψυκτρα. Οσο για το καταστημα δεν το εγραψα γιατι το εζησα πραγματικα αλλα γιατι το διαβασα στις αξιολογησεις στο skroutz πραγμα που ισχυει.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ανεκαθεν τα H socket και μερικα Z socket δεν υποστηριζαν ποτε Sli.Το ιδιο ισχυει και στις H170 https://www.skroutz.gr/c/31/motherboards-mhtrikes/m/355/Asus.html?keyphrase=h170 Για τον επεξεργαστη ισχυει.Δεν εχει περασει skylake απο τα χερια μου αλλα haswell i5 και τον μηνα Ιουλιο σε Wow ειχα δει μεγιστο 79βαθμους με την stock ψυκτρα. Οσο για το καταστημα δεν το εγραψα γιατι το εζησα πραγματικα αλλα γιατι το διαβασα στις αξιολογησεις στο skroutz πραγμα που ισχυει. Ναι και γω αυτο ηξερα για τα h chipset, αλλα απο την αλλη δεν ειχα ξαναδει και 140 ευρω h170.. ουτε και στα χαρτια δεν αξιζουν τοσα λεφτα
SpirosZ68 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δε βασίζομαι σε φήμες βασίζομαι σε κάτι που μου είπε άλλο μέλος, όπως βασίστηκα και στο ότι αξίζει αν μαζέψω τα χρήματα να πάρω τον 6700 αντί για 6600. Επίσης τα παραπάνω features της Ζ που θα χρησιμοποιήσω ποια είναι? Που θα χρησημοποιουσες θες να πεις... Οσον αφορα τις επιδοσεις θα μπορουσες να χρησημοποιησεις πιο γρηγορες μνημες και να κερδισεις σε καποια παιχνιδια 5-10 fps. Ειναι κριμα ομως να δωσει κανεις τοσα λεφτα για Η170 οπως και να χει ειδικα οταν εχει περασει και απο εδω μεσα. Δεν το ειχα παρακολουθησει το νημα αλλα απορω για το πως καταληξες σε αυτη την αγορα. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ναι και γω αυτο ηξερα για τα h chipset, αλλα απο την αλλη δεν ειχα ξαναδει και 140 ευρω h170.. ουτε και στα χαρτια δεν αξιζουν τοσα λεφτα Εδω τετοιες τιμες ειχε και σε προηγουμενα socket η Asus σιγα μην αλλαξει τωρα https://www.skroutz.gr/s/5196473/Asus-H97-Pro-Gamer.html 1
ShooterX Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Εδω τετοιες τιμες ειχε και σε προηγουμενα socket η Asus σιγα μην αλλαξει τωρα https://www.skroutz.gr/s/5196473/Asus-H97-Pro-Gamer.html Τι σου κανει ενα <pro gamer>αν δεν ξερεις ε ??
BabisTs Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Το ξεχιλώσαμε το θέμα γενικά...οι απόψεις ειπωθήκανε και ο Ts πήρε τις αποφάσεις του... 1
angeloinsp Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις απαντήσεις και κατέληξα να ψάχνω περι timing κλπ για κανα τρίωρο στο γούγλη :ρ Οπότε τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν απαντήσατε τσάμπα στον op. 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις απαντήσεις και κατέληξα να ψάχνω περι timing κλπ για κανα τρίωρο στο γούγλη :ρ Οπότε τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν απαντήσατε τσάμπα στον op. B) 1
SakafliaC Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Crimson ή όποιος άλλος μπορεί ν απαντήσει, παραβλέποντας το γεγονός ότι 2133 είναι αργές μνήμες και ότι η συγκεκριμένη μητρική είναι ακριβή, οι Site: Corsair οι οποίες τουλάχιστον συμφωνήσατε ότι είναι η καλύτερη επιλογή δεν υπάρχουν πουθενά, με πάνε όλοι από βδομάδα σε βδομάδα. Αν πάρω Site: αυτές είναι πολύ χειρότερες? Να περιμένω τις Corsair λέτε?
CrimsonSky_gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Crimson ή όποιος άλλος μπορεί ν απαντήσει, παραβλέποντας το γεγονός ότι 2133 είναι αργές μνήμες και ότι η συγκεκριμένη μητρική είναι ακριβή, οι Site: https://www.skroutz.gr/s/7300064/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2133MHz-CMK16GX4M2A2133C13.html">Corsair οι οποίες τουλάχιστον συμφωνήσατε ότι είναι η καλύτερη επιλογή δεν υπάρχουν πουθενά, με πάνε όλοι από βδομάδα σε βδομάδα. Αν πάρω Site: http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx421c14fbk2-16-16gb-2x8gb-ddr4-2133mhz-hyperx-fury-dual-channel-kit-p-PER.557306">αυτές είναι πολύ χειρότερες? Να περιμένω τις Corsair λέτε? Κανεις δεν σου προτεινε τις corsair και μαλιστα εγω σου προτεινα αυτες που λινκαρες τωρα.. ναι παρτες και καλοριζικες
SakafliaC Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Παιδιά μια τελευταία ερώτηση, αφού έβαλα πάνω τα πράγματα. Γιατί ενώ οι μνήμες μου είναι στα 2133 όταν ανοίγω το cpuz στο DRAM Frequency μου λέει 1064? Έτσι πρέπει να ναι?
NT1G Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Έτσι είναι. 1066 είναι η κανονική συχνότητα x2 επειδή είναι ddr κάνει 2133. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα