zoranb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θέλω να φράξω την εξώπορτα του σπιτιού μου από κάτω, ώστε να μην περνάει κρύος αέρας, σκόνη της Aφρικής, η οσμή της αιθαλομίχλης από τα τζάκια, ζωύφια κλπ. Εκτός από το aerostop (που είναι χάλια οπτικά) με τί άλλο τρόπο θα προτείνατε να κάνω αυτό που θέλω;
leftermann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 κάνα τέτοιο βουρτσάκι πχ ίσως ξερωγώ ναπούμε;
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Με μαρμαρακι κάτω από την πόρτα, στο κενό δηλαδή,και το μαραφετι που έδειξε ο Λεφτερ. Αν είναι όμως πόρτα εξωτερική, που βλέπει σε αυλή δηλαδή, ίσως να σου βάζει νερό με το μαρμαρακι
zoranb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Βουρτσάκι έχει η πόρτα απο τη μάνα της, το οποίο είναι και ρυθμιζόμενο καθ. ύψος αλλά ούτε και αυτό αρκεί!
leftermann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 στο χωριόμ η γιαγιάκαμ έπαιρνε ένα κιλίμι, το τύλιγε ρολό και το έβαζε μπροστά στην πόρτα. Αν κάποιος άνοιγε την πόρτα και σπρωχνότανε το κιλίμι, έκραζε η γιαγιά να πάει κάποιος να ξαναβάλει το κιλίμι μπροστά στην πόρτα. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα