*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Φαντάζομαι υπάρχουν σε όλους τους χώρους εργασίας, σε μικρές και μεγάλες εταιρείες, και θέλετε να τους αρπάξετε και να τους σαπισετε στο ξύλο [ουυυπς αυτό δεν επιτρέπεται]. Για πείτε μερικά περιστατικά απ'τις δουλειές σας. Και δώστε και καμιά ιδέα αντιμετώπισής του φαινομένου της κλεψιάς από συναδέλφους. Π.χ. εμένα μου έχουν κλέψει σοκολάτα που είχα τυλίξει με δυο σακούλες να μην φαίνεται τί είναι και την είχα αφήσει στο ψυγείο ούτε για μία ώρα. Μου έχουν κλέψει επίσης ταπερακι που είχα αφήσει να στεγνώνει δίπλα στον νεροχύτη μαζί και μαχαιροπίρουνα. Πόσο γύφτοι μερικοί;;; Κανένας σεβασμός, λες και ό,τι αφήσουμε στην κουζίνα έχουν το ελεύθερο να το τσεπώνουν. Ώρες ώρες φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς φαγητό αν το βάλω στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα του break. Φυσικά δεν υπάρχει κάμερα στην κουζίνα οπότε δεν έχουμε ιδέα ποιός/ποιοί είναι τα κλεφτρονια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Θέλω και ιδέες εκδίκησης, με τρελαίνει η κλεψιά. Σκεφτόμουν να αφήνω εδώ κι εκεί ληγμένα προϊόντα ώστε να τα απολαύσουν και με το παραπάνω. Ή π.χ. σε μπουκαλάκι κέτσαπ να έχω βάλει μέσα και κόλλα, τέτοια πραματακια γενικά :Ρ 12
bedazzled Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Βάλε καθαρτικό μέσα να τους πάει τσιρλιπιπί. 21
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καθαρτικό και ταυτόχρονα θα βρεις και ποιος/α είναι ο κλέφτης. 7
LongTom Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Στην δουλειά όχι διότι είναι με κάμερες όλα, αλλά όταν έμενα στον πρώτο κοιτώνα με είχαν κατακλέψει οι τουρκόγυφτοι οι συγκάτοικοι. Από κοκά κόλες μέχρι μπρόκολα. Ότι είχε μέσα το τσούρνευαν. Μέχρι και ένα μισοφαγωμένο βραστό αυγό πήραν οι αθεόφοβοι κατσίβελοι,αλλά ήταν κωλομέρος και είχε πολλά νούμερα/μαστούρια/μαλάκες. Στον δεύτερο δεν έπαιρναν έτσι στην κούτρα, αλλά όταν καμία φορά κάποιος άφηνε κάτι(π.χ. cookies για τα γενέθλια του)για όλους όλο και κάποιος κατσίβελος πήγαινε και έπαιρνε το κουτί.Αυτό υποτίθεται από άτομα που ξέραμε ο ένας τον άλλον και είχαμε σε γενικές γραμμές φιλικές επαφές. Πόσο δια τον πέο να είναι κάποιος δηλαδής;
Gtr34 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μου έχουν κλέψει το επιστημονικό κομπιουτεράκι και 2 φορές το στυλό. Στον στρατό μου έκλεψαν τον αφρό ξυρίσματος.
Pa0ki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να ανοίξει το ψυγείο της δουλειάς και να φάει το φαγητό κάποιου άλλου Αν τύχαινε να μου έτρωγαν το φαγητό και να έμενα νηστικός στη δουλειά θα φρόντιζα να το σκεφτεί 10 φορές πριν το ξανακάνει, σε φάση να φωνάζω "Ποιός πούστης έφαγε το κολατσιό ΜΟΥ?" 8
*nenya* Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει;
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν μου έχουν τύχει κλεφτρόνια στην δουλειά ευτυχώς. 1
DDevil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ποτε δεν μου έχουν πάρει απο το ψυγειο της δουλειάς τροφιμα ... πάντα αφηνω εκει το φαγητο μου το πρωι που πάω αλλα ποτε δεν εχει παρατηρηθει κάτι. Φυσικα έχουν συμβει πολυ σοβαροτερα περιστατικα τα οποια δεν θα αναφέρω εδω μεσα, αυτα τα περιστατικα πηραν το δρομο της δικαιοσυνης φυσικα και ετοιμαζονται οι αναλογες κυρώσεις. 2
Muchacho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το σαντουιτς μου με σως καθαρτικου,εμετογονου και random πιπερακια απο μια γλαστρα,βοηθησε στο να βρεθει ο κλεφτης αλλα και να με διωξουν απο την δουλεια. 20
Προτεινόμενες αναρτήσεις