Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι υπάρχουν σε όλους τους χώρους εργασίας, σε μικρές και μεγάλες εταιρείες, και θέλετε να τους αρπάξετε και να τους σαπισετε στο ξύλο [ουυυπς αυτό δεν επιτρέπεται].

Για πείτε μερικά περιστατικά απ'τις δουλειές σας. Και δώστε και καμιά ιδέα αντιμετώπισής του φαινομένου της κλεψιάς από συναδέλφους.

Π.χ. εμένα μου έχουν κλέψει σοκολάτα που είχα τυλίξει με δυο σακούλες να μην φαίνεται τί είναι και την είχα αφήσει στο ψυγείο ούτε για μία ώρα. Μου έχουν κλέψει επίσης ταπερακι που είχα αφήσει να στεγνώνει δίπλα στον νεροχύτη μαζί και μαχαιροπίρουνα. Πόσο γύφτοι μερικοί;;; Κανένας σεβασμός, λες και ό,τι αφήσουμε στην κουζίνα έχουν το ελεύθερο να το τσεπώνουν.

Ώρες ώρες φοβάμαι ότι θα μείνω χωρίς φαγητό αν το βάλω στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα του break.

Φυσικά δεν υπάρχει κάμερα στην κουζίνα οπότε δεν έχουμε ιδέα ποιός/ποιοί είναι τα κλεφτρονια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Θέλω και ιδέες εκδίκησης, με τρελαίνει η κλεψιά. Σκεφτόμουν να αφήνω εδώ κι εκεί ληγμένα προϊόντα ώστε να τα απολαύσουν και με το παραπάνω. Ή π.χ. σε μπουκαλάκι κέτσαπ να έχω βάλει μέσα και κόλλα, τέτοια πραματακια γενικά :Ρ

• Like 12
  • Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην δουλειά όχι διότι είναι με κάμερες όλα, αλλά όταν έμενα στον πρώτο κοιτώνα με είχαν κατακλέψει οι τουρκόγυφτοι οι συγκάτοικοι. 

Από κοκά κόλες μέχρι μπρόκολα. Ότι είχε μέσα το τσούρνευαν. 

Μέχρι και ένα μισοφαγωμένο βραστό αυγό πήραν οι αθεόφοβοι κατσίβελοι,αλλά ήταν κωλομέρος και είχε πολλά νούμερα/μαστούρια/μαλάκες. 

Στον δεύτερο δεν έπαιρναν έτσι στην κούτρα, αλλά όταν καμία φορά κάποιος άφηνε κάτι(π.χ. cookies για τα γενέθλια του)για όλους όλο και κάποιος κατσίβελος πήγαινε και έπαιρνε το κουτί.Αυτό υποτίθεται από άτομα που ξέραμε ο ένας τον άλλον και είχαμε σε γενικές γραμμές φιλικές επαφές. 

Πόσο δια τον πέο να είναι κάποιος δηλαδής;

Δημοσ.

Μου έχουν κλέψει το επιστημονικό κομπιουτεράκι και 2 φορές το στυλό.

Στον στρατό μου έκλεψαν τον αφρό ξυρίσματος.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να ανοίξει το ψυγείο της δουλειάς και να φάει το φαγητό κάποιου άλλου

Αν τύχαινε να μου έτρωγαν το φαγητό και να έμενα νηστικός στη δουλειά θα φρόντιζα να το σκεφτεί 10 φορές πριν το ξανακάνει, σε φάση να φωνάζω "Ποιός πούστης έφαγε το κολατσιό ΜΟΥ?"

• Like 8
Δημοσ.

Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει;

Δημοσ.

Ποτε δεν μου έχουν πάρει απο το ψυγειο της δουλειάς τροφιμα ... πάντα αφηνω εκει το φαγητο μου το πρωι που πάω αλλα ποτε δεν εχει παρατηρηθει κάτι. Φυσικα έχουν συμβει πολυ σοβαροτερα περιστατικα τα οποια δεν θα αναφέρω εδω μεσα, αυτα τα περιστατικα πηραν το δρομο της δικαιοσυνης φυσικα και ετοιμαζονται οι αναλογες κυρώσεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Το σαντουιτς μου με σως καθαρτικου,εμετογονου και random πιπερακια απο μια γλαστρα,βοηθησε στο να βρεθει ο κλεφτης αλλα και να με διωξουν απο την δουλεια.

• Like 20
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...