Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς σε άλλο τάπερ να βάλεις μια ποσότητα από το φαγητό σου και να προσθέσεις πολύ αλάτι να γίνει λύσσα.

Ή πάνω στο τάπερ να ζωγραφίσεις ή να γράψεις κάτι τρομακτικό.

Επίσης, υπάρχουν καθαρτικά σε μορφή καραμέλας :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς. Όπως και στο κολατσιό με το κέρασμα. Το ένα υπόκειται σε προσωπική αυστηρά κατανάλωση το άλλο σε γενική.

Κανείς δεν σου είπε να το φας, το έκλεψες και το έφαγες κρυφά χωρίς να ρωτήσεις και χωρίς να γνωρίζεις τι έχει μέσα. Εγώ φταίω; Δεν νομίζω. 

Αφήνω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου στο γραφείο μου, τα κλέβεις, δεν έχω κάνει συντήρηση στα φρένα και πεθαίνεις σε τροχαίο. Θα με πάνε στη στενή επειδή εσύ εκλεψες το αμάξι μου και τράκαρες;

Φυσικα και θα σε πάνε αμα αποδειχθει οτι δεν ειχατε καλές σχέσεις και αρα προκυπτει δολος. Επιτηδες έκοψες τα φρένα και άφησες τα κλειδια για να τα πάρει κάποιος και να στκοωθει ρε σεις δεν ειμαστε χαζοι :-D  απο τις πράξεις κρινομαστε. Οχι απο το τι λέμε.

Ντάξει, είπαμε, δεν πρόκειται να φτάσουμε και στον φόνο!!

Το καθαρτικο ή τα ληγμένα πάντως που έλεγα σκοπεύω να το κάνω. Το πολύ πολύ να την βγάλει λίγη ώρα στην τουαλέτα :Ρ και μετά να δούμε αν θα μειωθούν οι κλοπές ή όχι.

DimitrisOP: μερικά φαγητά/γλυκά δεν μπορείς να τα έχεις εκτός ψυγείου για ώρες. Εννοείται ότι όσα μπορώ να τα κρατάω εκτός τα βάζω στο γραφείο μου και δεν τίθεται θέμα κλοπής.

Ακυρώνεις τον προισταμενο έτσι να ξέρεις , θα πρέπει να ξέρει τι γινεται αυτος συντονιζει δεν κανει ο καθενας οτι θέλει. Επιμένεις κ θα γινει καμια μαλακια στη δουλεια για ένα σαντουιτς.

Ειναι πολυ καλυτερη κινηση να τον δώσεις στον προισταμενο γιατι μπορει να έχει υποπτευθει και ο ιδιος. Ειναι περιβαλλον της δουλειας δεν κανει ο καθενας οτι θελει χωρις συνεννοηση. Ετσι δημιουργουνται οι παρεξηγησεις. Έχετε προισταμενο? θα απευθυνθεις εκει.

Δημοσ.

Φυσικα και θα σε πάνε αμα αποδειχθει οτι δεν ειχατε καλές σχέσεις και αρα προκυπτει δολος.

Μου έκλεψε το αμάξι μου, το οποίο εγώ δεν ήθελα να συντηρήσω για Φ, Χ, Ψ λόγους και προκύπτει δόλος.

Οτι δηλαδή ήξερα οτι θα μου κλέψει το αμάξι μου και επίτηδες δεν έκανα συντήρηση, ωστέ να τρακάρει αυτος με το αμάξι μου και να πεθάνει.

Εδώ είναι το σημείο που σταματάω να ασχολούμαι. Όταν δεν υπάρχει η κοινή λογική δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση δυστυχώς. Καλή συνέχεια.

• Like 3
Δημοσ.

Και μια θεόχαζη ερώτηση......το καθαρτικο πού το βρίσκω ρε παιδιά και πόσο κοστίζει;

Βάλε κει λίγο ταμπάσκο / πλάκωσε το στο αλάτι / πήξτο στη ζάχαρη, να καταλάβεις και οπτικά αμέσως ποιος το κανε.

Καθαρτικό τώρα, seriously? Κατσαριδοκτόνο πως και δεν πρότεινε κανείς μέχρι τώρα.

• Like 4
Δημοσ.

Και αν είναι ο προϊστάμενος ο κλέφτης;

Θα τον καταλαβει απο το γεγονος οτι δεν έκανε τιποτα οταν του το ειπε.

Δημοσ.

βάλε μπούκοβο ή καυτερή πιπιεριά στο σάντουιτς

ε δε νομίζω να έχει κανείς αλλεργία σε αυτό

ή παντζάρι! όποιος μετά θα έχει κόκκινη γλώσσα θα είναι ο κλέφτης

καλά που δουλεύεις και έχετε κουζίνα;

Δημοσ.

Θέλω και ιδέες εκδίκησης, με τρελαίνει η κλεψιά. Σκεφτόμουν να αφήνω εδώ κι εκεί ληγμένα προϊόντα ώστε να τα απολαύσουν και με το παραπάνω. Ή π.χ. σε μπουκαλάκι κέτσαπ να έχω βάλει μέσα και κόλλα, τέτοια πραματακια γενικά :Ρ

carolina reaper 

Carolina_Reaper_Header.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μου έκλεψε το αμάξι μου, το οποίο εγώ δεν ήθελα να συντηρήσω για Φ, Χ, Ψ λόγους και προκύπτει δόλος.

Οτι δηλαδή ήξερα οτι θα μου κλέψει το αμάξι μου και επίτηδες δεν έκανα συντήρηση, ωστέ να τρακάρει αυτος με το αμάξι μου και να πεθάνει.

Εδώ είναι το σημείο που σταματάω να ασχολούμαι. Όταν δεν υπάρχει η κοινή λογική δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση δυστυχώς. Καλή συνέχεια.

Δηλαδη εσυ ηθελες να σκοτωθεις με το αμαξι σου? και να σκοτωσεις και άλλους στο δρομο? αυτη ειναι η κοινη λογικη? "δεν συντηρω το αμαξι μου για Φ,Χ,Ψ λογους και το βγάζω στην κυκλοφορια στους δρομους?" πολυ ευκολα παρεξηγιεσαι βλέπω και μας μιλάς και για κοινη λογικη. Μας κοροιδευεις ε?

σουμπιτος θα πηγαινες μέσα οχι απλα θα πηγαινες. Ξέρεις ποσους φιλους αστυνομικους έχω? τζιμάνια στην ανακριση σε κάνουν φυλλο και φτερο.

Αφηνεις δηλαδη το σαντουιτς σε δημοσιο χωρο κοινοχρηστο στο ψυγειο της εταιρειας με κάτι μέσα το τρωει καταλαθος κάποιος φουκαράς παθαινει το οτιδηποτε ενω τοσες μέρες εσυ δεν πάθαινες και θα ισχυριστεις στην ανακριση οτι "δικο μου ειναι το σαντουιτς οτι θελω το κάνω?" οκ. Κάντο αμα κρινεις εσυ οτι εισαι καλυμένος.

Δημοσ.

βάλε μπούκοβο ή καυτερή πιπιεριά στο σάντουιτς

ε δε νομίζω να έχει κανείς αλλεργία σε αυτό

ή παντζάρι! όποιος μετά θα έχει κόκκινη γλώσσα θα είναι ο κλέφτης

καλά που δουλεύεις και έχετε κουζίνα;

Και να έχει αλλεργία στα @@ μας. Εμείς έτσι το τρώμε. Δική του ευθύνη αν είναι να πάθει τίποτα. Δεν θα σκεφτόμαστε τώρα και τι θα βάλουμε στο φαγητό μας σε περίπτωση που μας το κλέψουν.  

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...