garen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. θέλω να ασχοληθώ ερασιτεχνικά με την μελισσοκομία. θέλω για αρχή να πάρω 2-3 μελίσσια και να κάνω 1 χρονιά να δώ πός είναι και φυσικά να εποφελειθώ με το μέλι που θα κάνω αν κάνω.. υπάρχει κάποιος εδώ να μου δώσει κάποια πληροφορία πός να ξεκινήσω και τι χρειάζομαι? αν με το καλό έρθει η ώρα του τρίγου εχω ενα φίλο φίλου που εχει μηχανήματα και μπορεί να μου βγάλει το μέλι με ενα μικρό κόστος φαντάζομαι.
idomeneas7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 'Ενας γνωστός μου είχε παρακολουθήσει δωρεάν σεμινάρια (νομίζω στον ΟΑΕΔ) που του έμαθαν όλα τα βασικά. Δες αν έχει τίποτα τέτοιο στην περιοχή σου ώστε να δεις και στην πράξη.
Dimitris_Ikaria Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλή αρχή σε όσους αρχίζουν με την ασχολία της Μέλισσας. Θεωρώ πως μια πολύ καλή αρχή είναι η παρακολούθηση σε ένα σεμινάριο του ΙΓΕ (Ινστιτούτο Γεωργικών Επιστημών) στη Κηφισιά (κοντά στο σταθμό ηλεκτρικού του ΚΑΤ) https://www.ige.gr/index.php/el/ Βασική προϋπόθεση είναι πως δεν είσαι αλλεργικός σε τσίμπημα μέλισσας (οπότε πριν κάνεις το οτιδήποτε πέρνα από έναν αλλεργιολόγο για ένα τεστ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα