Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πετύχει το μ.....κα με το αμάξι να γίνεται τσιμπούρι για να τις πηγαινοφέρνει. :P

Δεν έχω πετυχει κοπέλα πάντως που να σκέφτεται έτσι. Τώρα αν κάποιος τα θέλει ο κώλος του όπως η περίπτωση που ανέφερα από πάνω δε νομίζω να τίθεται θέμα συμφεροντολογίας.

Εμένα μου χε τύχει στη σχολή μου επειδή οδηγουσα κ έτυχε μια φορά, τις λυπηθηκα, κ βγήκα από το δρόμο μου για να τις πάω στη στάση(όχι πολύ μακρυά αλλά ούτε κ δίπλα) μετα (ας μου επιτραπεί η λέξη για να καταλάβετε) μου " κολογλυφοντουσαν " μεταξύ αστειου κ σοβαρού για να βγαίνω δλδ ο μκλας** από το δρόμο μου να τις πηγαίνω στο μετρό για να γλυτωνουν δρόμο, που εγώ το προηγούμενο χρόνο που δεν οδηγουσα και φορτωνομουν με ένα σωρό βάρος με πράγματα για τη σχολή το έκανα μια ώρα με το πόδι κ με τα σκ*το*μνα λεωφορεία περναγα και από 2 στάσεις και κάνανε 10 ώρες να ρθει λεωφορείο με τα πολλά το κάνα 1μισι - 2 ώρες για να φτάσω σπίτι μου. Και το λέω έτσι γιατί είναι γέλιο μια ώρα με τα πόδια καί 2 με το λεωφορείο, συγκριτικά. Και καθόμουν και τις "παρακαλαγα" να βγαινουνε και της μιας της ποναγε το αυτί η άλλη βαριοταν να τρέχουμε συνέχεια σε εκείνη ως που το σταμάτησα και είδα που είχαν κανονίσει να βγουν εκείνες, ψέμα αλήθεια δε ξέρω η κίνηση αρκούσε, ούτε καν για τα μάτια δεν μου είπαν. Εντάξει οκευ δε γουστάρεις τη παρέα μου; Πες το! #@;+/("'(_;?)€${^…

Ps: συμπαραστεκομουν στη μία που είχε χωρίσει και ξενυχτουσα για χάρη της. Γιατί οι μλκς φίλοι αυτά κάνουν σε σκουπίδια χωρίς αξία απ ότι φαίνεται.

Ωραία όλα αυτά ε? Σορρυ για την έκθεση αλλά τα θυμήθηκα κ συγχηστικα. Με πνίγει το αδικο ξετε..

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε δεν βαριέσαι έκανες το καλο και άστο να υπάρχει.

Παντως οπως εχω ξαναγραψει το σωστο σε αυτες τις καταστασεις ειναι μολις βλεπεις και κάποιος βγαινει απο το δρομο του και θες και εσυ να εξυπηρετηθεις να υπολογισετε την βενζινη. Εγω το έχω κανει απο μονος μου αυτο σε κάποιον που με επαιρνε περυσι απο ενα σημειο και κατεβαιναμε μαζι στη δουλεια.

Αλλα υπηρχε κοσμος που μολις το έμαθε αυτο συγκεκριμενα μια βλαμμένη που μου ειπε " Καλα την βενζινη του τη βαζεις απο μιση απο το σπιτι του?" της κανω οχι βεβαια απο εκει που με παιρνει και μετα... και δυσανασχέτησε κιολας. Γιατι λεω να του βαλω την βενζινη αφου ουτως ή αλλως περνάει απο το σημειο που με παιρνει. Οποτε απο εκει και μετά εφοσον με παιρνει θα πληρώσω εγω τα μισα ειχα μετρησει ακριβως τα χιλιομετρα * 2 γιατι ηταν πηγαινε - ελα και στο τελος καθε εβδομάδας του έδινα το ποσο. Φιλος ηταν και συνάδελφος αλλα αυτο δεν έχει να λέει.

Καλο ειναι οι σωστοι λογαριασμοι να κανουν τους καλους φιλους επειδη δεν θα γουσταρα να γυρισει ποτε κανεις να μου κτυπησει οτι ειμαι τζαμπατζής. Οποτε καλύπτομαι με αυτο το τροπο.

• Like 1
Δημοσ.

Ε δεν βαριέσαι έκανες το καλο και άστο να υπάρχει.

Παντως οπως εχω ξαναγραψει το σωστο σε αυτες τις καταστασεις ειναι μολις βλεπεις και κάποιος βγαινει απο το δρομο του και θες και εσυ να εξυπηρετηθεις να υπολογισετε την βενζινη. Εγω το έχω κανει απο μονος μου αυτο σε κάποιον που με επαιρνε περυσι απο ενα σημειο και κατεβαιναμε μαζι στη δουλεια.

Αλλα υπηρχε κοσμος που μολις το έμαθε αυτο συγκεκριμενα μια βλαμμένη που μου ειπε " Καλα την βενζινη του τη βαζεις απο μιση απο το σπιτι του?" της κανω οχι βεβαια απο εκει που με παιρνει και μετα... και δυσανασχέτησε κιολας. Γιατι λεω να του βαλω την βενζινη αφου ουτως ή αλλως περνάει απο το σημειο που με παιρνει. Οποτε απο εκει και μετά εφοσον με παιρνει θα πληρώσω εγω.

Καλο ειναι οι σωστοι λογαριασμοι να κανουν τους καλους φιλους επειδη δεν θα γουσταρα να γυρισει ποτε κανεις να μου κτυπησει οτι ειμαι τζαμπατζής. Οποτε καλύπτομαι με αυτο το τροπο.

Σωστός. Κάτσε έβγαινε από το δρόμο του για να σε πάρει ?

Και εγώ το χω κάνει αυτό. Είχα πάει με μέτρο σε μια κοπέλα κ θα πηγαίναμε για μπάνιο κ ήταν λίγο μακριά κ μ είπε να βάλουμε ξέρω γω την απόσταση μισή μισή βενζίνη. Και συμφωνησα. Το θεώρησα δίκαιο. Λίγοι το κάνουν. Τώρα να πηγαίνω σπίτι μου και να τύχει κάποιος να πέφτει στο δρόμο μου, δε ζητάω να βάλουμε μισή μισή τη βενζίνη γιατί δεν βγαίνω από το δρόμο μου και δε κάνω καμιά αγκαρια.

Επίσης άλλο ένα που είχα κάνει. Ήταν μεσάνυχτα κ δεν οδηγουσα άρα δεν είχα πως να γυρίσω σπίτι οπότε παρακαλεσα ένα φίλο τότε που πήγαινε σπίτι του με άφησε στην ερημια, τύπου ναι είχε φώτα αλλά ψυχή καμία συν έκανε ψοφο. Απόσταση κάνα 15-20 λεπτά από το σπίτι μου με το πόδι αλλά πολύ ανηφόρα και πήρα έναν ταξιτζη τοτε που είχα εμπιστευτει κ έτσι με πήγε σπίτι. Πρπ να πλήρωσα 2-3€. Που να πηγαινα μόνη μου μες τη νύχτα ? Θα με έτρωγαν τα τέρατα χαχα

Δημοσ.

Σωστός. Κάτσε έβγαινε από το δρόμο του για να σε πάρει ?

Και εγώ το χω κάνει αυτό. Είχα πάει με μέτρο σε μια κοπέλα κ θα πηγαίναμε για μπάνιο κ ήταν λίγο μακριά κ μ είπε να βάλουμε ξέρω γω την απόσταση μισή μισή βενζίνη. Και συμφωνησα. Το θεώρησα δίκαιο. Λίγοι το κάνουν. Τώρα να πηγαίνω σπίτι μου και να τύχει κάποιος να πέφτει στο δρόμο μου, δε ζητάω να βάλουμε μισή μισή τη βενζίνη γιατί δεν βγαίνω από το δρόμο μου και δε κάνω καμιά αγκαρια.

Οχι δεν έβγαινε τον ειχα ρωτήσει. Εντάξει αμα γινει 1-2 φορές δεν τρέχει τιποτα. Κοιταξε να δεις τωρα που το σκέφτομαι ειχα και εγω μια φιλη που περνουσα και την έπαιρνα απο το σπιτι της κάθε φορά που βγαιναμε έβγαινα απο το δρομο μου πρέπει να έχει γινει καμια 10αρια φορές αλλα εντάξει δεν της ειχα πει ποτε τιποτα μετά μου ειχε δανεισει και κάτι βιβλια που ήθελα οποτε με βοηθησε σε κάτι αλλο.

Έφερνε και φιλες της και γνωριζαμε :-D :-D  σημαντικο και αυτο ε?! Την αλλη φορα ειχαμε πάει σε ενα μαγαζι και ξαφνικα σκάσανε μυτη 2 φιλες της πηρα και εγω ενα φιλο να του πω να έρθει γιατι που να τα βγάλω πέρα με 3 τυπισσες.... "Κολλητε βοηθεια .... έλα άμεσα χρειαζομαι ενισχύσεις!!!" 

Τελικα καθε φορά γινομασταν μια καλή παρέα και περνουσαμε καλά οποτε χαλάλι που με έβγαζε απο το δρομο μου δεν της το ειπα ποτε.

Δημοσ.

Οχι δεν έβγαινε τον ειχα ρωτήσει. Εντάξει αμα γινει 1-2 φορές δεν τρέχει τιποτα. Κοιταξε να δεις τωρα που το σκέφτομαι ειχα και εγω μια φιλη που περνουσα και την έπαιρνα απο το σπιτι της κάθε φορά που βγαιναμε έβγαινα απο το δρομο μου πρέπει να έχει γινει καμια 10αρια φορές αλλα εντάξει δεν της ειχα πει ποτε τιποτα μετά μου ειχε δανεισει και κάτι βιβλια που ήθελα οποτε με βοηθησε σε κάτι αλλο.

Έφερνε και φιλες της και γνωριζαμε :-D :-D σημαντικο και αυτο ε?! Την αλλη φορα ειχαμε πάει σε ενα μαγαζι και ξαφνικα σκάσανε μυτη 2 φιλες της πηρα και εγω ενα φιλο να του πω να έρθει γιατι που να τα βγάλω πέρα με 3 τυπισσες.... "Κολλητε βοηθεια .... έλα άμεσα χρειαζομαι ενισχύσεις!!!"

Τελικα καθε φορά γινομασταν μια καλή παρέα και περνουσαμε καλά οποτε χαλάλι που με έβγαζε απο το δρομο μου δεν της το ειπα ποτε.

Χαχαχα εεεε σε κοπέλα να της το πεις έτσι ? Φαίνεται κάπως. Πρέπει να της κόψει από μόνη της. Τώρα δε ξέρω τι οικιοτητα είχατε. Οποτε ήσουν ένα σπαρο 4 τριγωνα μη σου πω..

Το θέμα πιστεύω είναι να μην μας πιάνουν κορόιδα. Όπως εγώ αυτό που ανέφερα. Τι είμαι ταξιτζης σου ? Τι φάση. Ξες

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα εεεε σε κοπέλα να της το πεις έτσι ? Φαίνεται κάπως. Πρέπει να της κόψει από μόνη της. Τώρα δε ξέρω τι οικιοτητα είχατε. Οποτε ήσουν ένα σπαρο 4 τριγωνα μη σου πω..

Το θέμα πιστεύω είναι να μην μας πιάνουν κορόιδα. Όπως εγώ αυτό που ανέφερα. Τι είμαι ταξιτζης σου ? Τι φάση. Ξες

Ναι ρε κάναμε καλά παρεάκια σου λεω η τυπισσα συνεχως έφερνε τις φιλες της ηταν πολυ κούλ σε αυτο και μου άρεσε !! Θυμαμαι ενα βραδυ ειχαμε βγει εγω αυτη και μια φιλη της και η φιλη της μας κουτσομπολευε τον πρωην της χαχα τι γελια ειχαμε ριξει εκεινο το βραδυ ρε!!!  Έφερνα και εγω μετα κανενα φίλο μου. Κοιτα μια φορά που κατεβηκαμε με το αμάξι ενος άλλου παιδιου στη Γλυφάδα του προτεινα εκει μπροστα να του βάλουμε μιση βενζινη και ειπα και στην ιδια της κανω δεν έχεις αντιρρηση φαντάζομαι :devil: αρα μια χαρά το λες εγω δεν εχω κολληματα και συμφωνησε αλλα τελικα ο άλλος δεν ηθελε οποτε πηγαμε στο έτσι. Θα μπορουσαμε βεβαια να τον κεράσουμε κανενα ποτάκι αλλα δεν το σκέφτηκα μετά.

Σκέψου οτι αρχικα δωσαμε ραντεβού σε ενα σημειο με τα αυτοκινητα μας και στο τέλος πηγαμε μονο με το ένα ε οσο να ναι μια κινηση την κάνεις αν οχι βενζινη για ποτάκι μετά σιγουρα και ειναι και πιο διακριτικο να κεράσεις ενα ποτο απο το να πεις ξέρεις ελα να σου βάλουμε την βενζινη. :ph34r:

ΥΓ Προς τους άντρες του φορουμ , βρειτε μια φιλη που να μην έχει κολληματα να φέρνει φιλες της στην παρέα μιλαμε θα περάσετε πολυ ωραια!!! Εγω τουλαχιστον πέρασα πολυ καλά. Με τη μια κιολας προχωρησαμε. :devil:

Δημοσ.

Σκέψου οτι αρχικα δωσαμε ραντεβού σε ενα σημειο με τα αυτοκινητα μας και στο τέλος πηγαμε μονο με το ένα ε οσο να ναι μια κινηση την κάνεις αν οχι βενζινη για ποτάκι μετά σιγουρα και ειναι και πιο διακριτικο να κεράσεις ενα ποτο απο το να πεις ξέρεις ελα να σου βάλουμε την βενζινη.

Χαχα σωστός. σίγουρα είναι πιο διακριτικό. Νταξει άμα πηγαίνεις μακρινές αποστάσεις θεωρώ πως κέρασμα ποτο/καφέ ή μισή βενζίνη ξέρω γω επιβάλλεται. Τώρα άμα πηγαίνετε στη καφετέρια 10 λεπτά απόσταση εκεί θεωρώ δεν χρειάζεται..

Επίσης άμα βγαίνεις με κοπέλα -ες κ είναι κου-κου κ σου πούνε πάμε στου διαολου την άκρη κ καψεις αρκετή βενζινη εκεί ναι πάλι. Εφόσον θέλουν τόσο μακριά θα τα λουστουν χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Κολλητούς δεν έχω εδώ κ χρόνια γιατι με τσαντίζουν οι κλαψομουνιές κ σίγουρα δε θες να είσαι κοντά μου όταν κλαψομουνιάζεις 
Κάνω εύκολα φίλους γιατι είμαι άνετος με τον οποιοδήποτε. Προτιμώ φιλίες με γκόμενες βέβαια , έχω τον τρόπο μου μαζι τους 

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα σωστός. σίγουρα είναι πιο διακριτικό. Νταξει άμα πηγαίνεις μακρινές αποστάσεις θεωρώ πως κέρασμα ποτο/καφέ ή μισή βενζίνη ξέρω γω επιβάλλεται. Τώρα άμα πηγαίνετε στη καφετέρια 10 λεπτά απόσταση εκεί θεωρώ δεν χρειάζεται..

Επίσης άμα βγαίνεις με κοπέλα -ες κ είναι κου-κου κ σου πούνε πάμε στου διαολου την άκρη κ καψεις αρκετή βενζινη εκεί ναι πάλι. Εφόσον θέλουν τόσο μακριά θα τα λουστουν χαχα

Αμα αξιζει τον κόπο και περάσω καλά παιζει και να πάω. Ουτως ή αλλως στην Αθηνα μένω ψηλά βορεια οποτε για να κατέβω πχ χαιδάρι να πιώ ενα ποτάκι σε ενα μαγαζι που μ αρεσει θα χαλάσω σιγουρα καμια 75αρια χιλιομετρα πηγαινε - ελα. B) 

Κολλητούς δεν έχω εδώ κ χρόνια γιατι με τσαντίζουν οι κλαψομουνιές κ σίγουρα δε θες να είσαι κοντά μου όταν κλαψομουνιάζεις 

Κάνω εύκολα φίλους γιατι είμαι άνετος με τον οποιοδήποτε. Προτιμώ φιλίες με γκόμενες βέβαια , έχω τον τρόπο μου μαζι τους 

Πωπω ουτε εγω μπορω την κλαψομουνιαση και την μιζέρια , θα συζητησουμε λιγο για τα προβληματα των σχέσεων θα πουμε κάποια στραβα που μας ενοχλουν σε συμπεριφορές που βλέπουμε σε γυναικες αλλα μετά δεν θα γινεται αυτο ολο το βράδυ. Άμα η παρέα δεν έχει και γυναικες μεσα και ειστε μονο άντρες ουτε καμακι μπορειτε να κάνετε!!!

Δημοσ.

Πωπω ουτε εγω μπορω την κλαψομουνιαση και την μιζέρια , θα συζητησουμε λιγο για τα προβληματα των σχέσεων θα πουμε κάποια στραβα που μας ενοχλουν σε συμπεριφορές που βλέπουμε σε γυναικες αλλα μετά δεν θα γινεται αυτο ολο το βράδυ. Άμα η παρέα δεν έχει και γυναικες μεσα και ειστε μονο άντρες ουτε καμακι μπορειτε να κάνετε!!!

η κλαψομουνίαση μου προκαλεί νευρικότητα

οι γκόμενες είναι το α και το ω στις παρέες , θα μπορούσα να κάνω παρέα μόνο με γκόμενες anytime , είναι τόσο λιγότερο σπασαρχί

• Like 1
Δημοσ.

οι γκόμενες είναι το α και το ω στις παρέες , θα μπορούσα να κάνω παρέα μόνο με γκόμενες anytime , είναι τόσο λιγότερο σπασαρχί

Χάσιμο χρονου ειναι η κλαψομουνιαση. Αμα έχετε βγει άντρες πάτε σε 1-2 μαγαζια να πιειτε ένα ποτάκι και αμα δεν βγει γνωριμια με καμια απο εκει και θές οντως γυναικεια παρέα το γυρνάς και σε ενα στριπτιτζάδικο!!! Αλλα αυτα θέλουνε λεφτά αμα δεν δουλευεις δεν μπορεις να διασκεδάσεις οπως γουστάρεις οποτε θα έρθει και η γκρινια. Πχ στο στριπ με πολυ οικονομικο παιχνιδι θα ακουμπησεις σιγουρα ενα 30άρι και αλλο ενα 20αρι οι βενζινες και τα προηγουμενα ποτά ενα 50άρι θα σου φυγει στην καλύτερη. (Αν ειναι καθημερινή και δεν έχεις κουπουνι για εισοδο ή 2 δωρεάν χορούς)

Εχω πάει σε τέτοια μαγαζια αρκετες φορές και βλέπω τι γινεται και με φιλους εχω πάει και μονος μου χωρις να έχω πει τιποτα σε κανεναν έχω πάει και με φιλη ακομα ... έχω πάει!!!! Καλα η φιλη δεν παιζοταν δεν μασουσε πουθενά προτιμησε να βγει μαζι μας και να έρθει στο στριπ απο το να πάει βολτα με τις φιλες της και να κουτσομπολευουν οπως μας ειπε και η ιδια!!!

ΥΓ Για αυτο τη γουστάρω την Αθηνα γιατι έχει πολλές επιλογες για ολα τα γουστα!!!

• Like 3
Δημοσ.

Αρ γιου σουρ ? Τελευταία σου επιθυμία ? Χαχα

Μάλλον θα μιλάς για τις φιουτσυρ "γκομενες" που ενδέχεται να κυκλοφορησουν το 4053 :-P

• Like 2
Δημοσ.

Αρ γιου σουρ ? Τελευταία σου επιθυμία ? Χαχα

Μάλλον θα μιλάς για τις φιουτσυρ "γκομενες" που ενδέχεται να κυκλοφορησουν το 4053 :-P

Πιστευω οταν ειστε μαζι μας ειστε πιο συγκρατημένες ... μολις μεινετε μονες γινεται το έλα να δεις ... :cry:

δικιο έχει γιατι μολις έρθουν κοπελες στην παρέα ο κλαψομουνάκιας ντρέπεται και σταματάει την μιρλα. Καταλαβαινει οτι μπορει να έχει και προοπτικές το βράδυ και αλλαζει η διάθεση βασικα οχι μονο αυτών γιατι και εγω έχω κλαψομουνιάσει και καμια φορά μπορει να με πιάσει. Ολων η διάθεση των αντρων αλλάζει προς το καλυτερο.

Για αυτο παλιοτερα πάντα πιεζα να φέρνουν και γνωστες τους και έφερνα και εγω τους ελέγα οποια έχετε πειτε της να έρχεται μη βγαινουμε μονοι μας σαν μαλάκες και θα πω και εγω σε δικές μου. Ντάξει μερικοι ηταν παρτάκηδες ή δεν ειχαν γνωστές αλλοι ομως έλεγαν σε φιλες τους και πάρτάκια ειχαμε οργανώσει σε σπιτια. Καλα περάσαμε καποιες φορές δεν έχω παραπονο!

Ειναι μαθηματικά βεβαιο οτι σε παρέα χωρις κοπελες η μιρλα αργα ή γρηγορα θα ξεκινήσει. Θα δει κάποιος κάποιες σε άλλο τραπεζι και θα αρχισει να τον τρωει το σαράκι. XD

Δημοσ.

Πιστευω οταν ειστε μαζι μας ειστε πιο συγκρατημένες ... μολις μεινετε μονες γινεται το έλα να δεις ... :cry:

δικιο έχει γιατι μολις έρθουν κοπελες στην παρέα ο κλαψομουνάκιας ντρέπεται και σταματάει την μιρλα. Καταλαβαινει οτι μπορει να έχει και προοπτικές το βράδυ και αλλαζει η διάθεση βασικα οχι μονο αυτών γιατι και εγω έχω κλαψομουνιάσει και καμια φορά μπορει να με πιάσει. Ολων η διάθεση των αντρων αλλάζει προς το καλυτερο.

Για αυτο παλιοτερα πάντα πιεζα να φέρνουν και γνωστες τους και έφερνα και εγω τους ελέγα οποια έχετε πειτε της να έρχεται μη βγαινουμε μονοι μας σαν μαλάκες και θα πω και εγω σε δικές μου. Ντάξει μερικοι ηταν παρτάκηδες ή δεν ειχαν γνωστές αλλοι ομως έλεγαν σε φιλες τους και πάρτάκια ειχαμε οργανώσει σε σπιτια. Καλα περάσαμε καποιες φορές δεν έχω παραπονο

Η αλήθεια να λέγεται χαχα αλλά είναι στο χέρι της καθεμιας σε τι φάση είναι και τι όρια βάζει και μπορεί να ειναι βραδιά ψαρέματος η γυναικών.

Κ εσείς οι άντρες μια χαρά περνάτε μόνοι σας. Μπανιζετε καμία κ ελπιζετε. Κάπως έτσι τεσπα :-P

Δημοσ.

Η αλήθεια να λέγεται χαχα αλλά είναι στο χέρι της καθεμιας σε τι φάση είναι και τι όρια βάζει και μπορεί να ειναι βραδιά ψαρέματος η γυναικών.

Κ εσείς οι άντρες μια χαρά περνάτε μόνοι σας. Μπανιζετε καμία κ ελπιζετε. Κάπως έτσι τεσπα :-P

Ρε παιδι μου εγω δεν ειπα να έρθουν για να γινει φάση ντε και καλα ας έρθουν απλα να πουμε καμια μαλακια να περάσει η ώρα! Να γινει κανενας αντιλογος κτλπ με το να μπανιζεις μονο δεν βγαζεις τιποτα!!! Πρεπει να πλησιάσεις και να πιάσεις τη πάρλα αμα η άλλη θέλει θα φανει. Οσο μεγαλώνω φευγουν και οι αναστολές. Το μονο που μένει ειναι η ευγενια και η διακριτικοτητα. Ειναι πολυ ευκολο να μιλησεις σε μια διπλανή σου σε ενα μαγαζι. Και να πιάσεις κουβέντα αρκει να μην ειναι απροσιτη. Αν δω σνομπ υφάκια και τέτοια δεν το συνεχιζω εννοειται. Μεταβολή και δρομο.

Θυμαμαι παλια κανονιζανε κάτι γνωστοι μου παρέα 6-7 ατομων αντρων καψιμι τελειως ειχα πάει 1-2 φορές λέγανε για το στρατο και τι εκανε ο τάδε λοχαγος και μλκιες και τι με νοιαζει εμενα? τεσπα δεν ξαναπηγα. Βαριομουν αφορητα :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...