Joanna000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ρε παιδι μου εγω δεν ειπα να έρθουν για να γινει φάση ντε και καλα ας έρθουν απλα να πουμε καμια μαλακια να περάσει η ώρα! Να γινει κανενας αντιλογος κτλπ με το να μπανιζεις μονο δεν βγαζεις τιποτα!!! Πρεπει να πλησιάσεις και να πιάσεις τη πάρλα αμα η άλλη θέλει θα φανει. Οσο μεγαλώνω φευγουν και οι αναστολές. Το μονο που μένει ειναι η ευγενια και η διακριτικοτητα. Ειναι πολυ ευκολο να μιλησεις σε μια διπλανή σου σε ενα μαγαζι. Και να πιάσεις κουβέντα αρκει να μην ειναι απροσιτη. Αν δω σνομπ υφάκια και τέτοια δεν το συνεχιζω εννοειται. Μεταβολή και δρόμο. Χαχαχα οι άντρες το 2016 την έχουν δει "ντιβες" κ έτσι. Πολύ προχω. Σε κοιτάνε τους κοιτάς κ ξανά το ιδιο κ ξανά κ ξανά κ πιρι πιρι . Περιμένουν από τη γυναίκα να πάει να τους την πέσει -μιλήσει - κάνει τη κίνηση γενικά. Αντρικια πράγματα όχι βλακειες.. Μυρίζουν βαρβατιλα σου λέω . Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε καμία. 2
DDevil Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Χαχαχα οι άντρες το 2016 την έχουν δει "ντιβες" κ έτσι. Πολύ προχω. Σε κοιτάνε τους κοιτάς κ ξανά το ιδιο κ ξανά κ ξανά κ πιρι πιρι . Περιμένουν από τη γυναίκα να πάει να τους την πέσει -μιλήσει - κάνει τη κίνηση γενικά. Αντρικια πράγματα όχι βλακειες.. Μυρίζουν βαρβατιλα σου λέω . Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε καμία. Το σωστο αυτο ειναι γιατι αμα την πέφτει η γυναικα κάτι άλλο παιζεται απο πισω ... καλυτερα να έχει ο άντρας την πρωτοβουλια σε αυτά αρκει να το χωνέψει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο και μια ζωή αμα θέλει να βρει παρέα (εκτος απο πτανες και στριπτιτζάδικα και πληρωμένες) θα πρέπει να χώνεται. Ειχε φέρει μια φορά ενας γνωστος μια γνωστη του η οποια δεν σου κανω πλάκα τωρα κατάφερε να φέρει στην παρέα μας άλλους 2 άγνωστους τύπους εμένα δεν με ενοιαξε να σου πω την αληθεια γιατι δεν την ηξερα εκεινο το βράδυ την γνώρισα η πλακα ηταν οτι μαζι της ηταν και ενας χωρισμένος ο οποιος μας έριχνε και 10 χρονια και υποτιθεται ήταν μαζι τωρα φιλοι ήταν? της εριχνε κανενα που και που? θα σε γελάσω. Οι τύποι που αυτη πηγε να κάνει παιχνιδι ο ένας ηταν άβγαλτος φαινοταν , ειχε νευρικοτητα. Η γκομενα ηταν η κλασσικη που πάει σε ενα μέρος τα κάνει πτανα ολα ριχνει και μερικους στον αλκοολισμο και την καταθλιψη και σηκωνεται και φευγει!!! Μεγάααλη ανακατώστρα. Φυσικα αμα έχεις περπατησει λιγο και ξέρεις κάποια πράγματα δεν θα μασήσεις ευκολα απο τέτοιες μαλακιες. Το πιθανοτερο ειναι να τρελανεις εσυ αυτη παρα αυτη εσένα! Εκεινο το βραδυ καταλαβα οτι δεν θα ήθελα να γνωρισω μια τέτοια προτιμω να την πέφτω μονος μου. Και να εχω την πρωτοβουλια των κινήσεων. Μετα μου ειπε αυτη οτι τελικα ο ενας δεν της άρεσε.... αφου εσυ τους κάλεσες της λέω με δουλευεις??? χαχα και ανταλλάξατε και κινητα απο οτι ειδα ... μου λεει τα 3 νουμερα στο τέλος τα έγραψα λάθος!!! Μιλαμε η γκομενα ειχε ριξει το δουλεμα της ζωης της εκεινο το βράδυ τωρα εμένα δουλευε? αυτους? θα σε γελάσω την εχω στο φβ βεβαια αλλα δεν ξαναβγηκαμε.
george_gr1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εγω θεωρουμαι απο τους τυχερους. Εχω εναν μονο φιλο 30 χρονια τωρα και διαφορους περαστικους γνωστους, του καφε που λεμε. Οταν ομως λεω φιλο το εννοω και καταλαβαινω πλεον ποσο δυσκολο ειναι να εχει καποιος ενα πραγματικο φιλο, σε αντιθεση με πιο παλια που το νομιζα φυσιολογικο και λογικο να εχουν ολοι. Και που παντρευτηκε πριν 8 χρονια με παιδι δεν αλλαξε τίποτα, καθε μερα τα λεμε, καφε, σπιτι κτλ βαπτισα τον γιο του με τον οποιο ειμαστε και γαμω τους φιλους! Μια ζωη μαζι μας θυμουνται ολοι. Οσο δυσκολο ειναι να βρεις το αλλο σου μισο σε σχεση, αλλο τοσο δυσκολο ειναι να το βρεις σε φιλο. 2
Vapir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αρ γιου σουρ ? Τελευταία σου επιθυμία ? Χαχα Μάλλον θα μιλάς για τις φιουτσυρ "γκομενες" που ενδέχεται να κυκλοφορησουν το 4053 :-P Μπαα εχω γνωρισει αρκετες τερμα cool n fun με ορεξη για τρελες κ 0 κλαψα Χαχαχα οι άντρες το 2016 την έχουν δει "ντιβες" κ έτσι. Πολύ προχω. Σε κοιτάνε τους κοιτάς κ ξανά το ιδιο κ ξανά κ ξανά κ πιρι πιρι . Περιμένουν από τη γυναίκα να πάει να τους την πέσει -μιλήσει - κάνει τη κίνηση γενικά. Αντρικια πράγματα όχι βλακειες.. Μυρίζουν βαρβατιλα σου λέω . Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε καμία. αυτό δε λέγεται προχώ, αυτό λέγετε κο κο κο
mylo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ΥΓ Προς τους άντρες του φορουμ , βρειτε μια φιλη που να μην έχει κολληματα να φέρνει φιλες της στην παρέα μιλαμε θα περάσετε πολυ ωραια!!! Εγω τουλαχιστον πέρασα πολυ καλά. Με τη μια κιολας προχωρησαμε. οι περισσοτερες έχουν κόλλημα...
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Φιλία μεταξύ αντρών, υπάρχει, είναι λίγοι και καλοί. Φιλία μεταξύ γυναικών, ΔΕΝ. Φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκας επίσης υπάρχει και μάλιστα τα ΣΚ πάνε βόλτες με ένα μονόκερο στο χωριό του Άη Βασίλη. True Story Ένας πελάτης έχει στο λογιστήριο 3 κοπέλες. Όταν στήναμε κάτι στα λογιστικά, η κάθε μία μου έλεγε και κάτι διαφορετικό για τον τρόπο που πρέπει να γίνει, με αποτέλεσμα να ξαναστήνουμε από την αρχή. Σε "παράπονα" στον πελάτη μου απαντά: "Εδώ κοιτάει να βγάλει η μία τα μάτια της άλλης, θα υπολογίσουν εσένα ;" Τον ευχαρίστησα για το χρόνο του και έκλεισα το τηλέφωνο Και υπενθυμίζω: 'Οι άντρες επικοινωνούν προσβάλλοντας ο ένας τον άλλο. Δεν το εννοούν. Οι γυναίκες επικοινωνούν κάνοντας κομπλιμέντα. Δεν τα εννοούν επίσης.'
Vapir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ποιος το λέει οτι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα κ γυναίκας? και σεξ να υπάρχει σε αυτή την φιλία δεν βλέπω κάτι κακό
Highlander Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει όμως μόνο φιλία. Τουλάχιστον τα αρσενικά, αν μας κάτσει η "φίλη" δεν θα μας χαλάσει. Εκτός κι αν είναι μπάζο.
mylo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ποιος το λέει οτι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα κ γυναίκας? και σεξ να υπάρχει σε αυτή την φιλία δεν βλέπω κάτι κακό στα φιλικα μπαινουν και τα καλυτερα γκολ που λενε 1
Vapir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχει όμως μόνο φιλία. γιατί όχι ? μια χαρά φιλία είναι , το σεξ είναι διασκέδαση κ φυσική ανάγκη , δεν υπάρχει κάτι περίεργο στο σεξ μεταξύ φίλων
dionisis1925 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Χαχαχα οι άντρες το 2016 την έχουν δει "ντιβες" κ έτσι. Πολύ προχω. Σε κοιτάνε τους κοιτάς κ ξανά το ιδιο κ ξανά κ ξανά κ πιρι πιρι . Περιμένουν από τη γυναίκα να πάει να τους την πέσει -μιλήσει - κάνει τη κίνηση γενικά. Αντρικια πράγματα όχι βλακειες.. Μυρίζουν βαρβατιλα σου λέω . Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε καμία. Άσε μας κουκλίτσα μου , που θα βγούμε να κάνουμε καμάκι και θα αντιμετωπίσουμε τα ψυχολογικά και τα κομπλεξικά σας που έχετε μέσα στο κεφάλι. Ποιος σου είπε πως θέλουμε να βγούμε και να πέσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και να ακυρώσουμε την βραδιά μας ? Κατέβασε την μυτούλα σου εσύ και οι υπόλοιπες και μετά έλα να μας πεις για βαρβατίλα και ανδρισμούς. Μέχρι τότε μπες στο facebook βάλε καμία φωτογραφία με τον κώλο και το βυζί έξω , μάζεψε likes και πάρε την επιβεβαίωση πίσω από μια οθόνη. Εσύ θέλεις να κάνεις τατουάζ στην πλάτη χαμηλά για το μαγιό το καλοκαίρι,ο λεγόμενος δείκτης και έρχεσαι να μας κάνεις και κήρυγμα ? κάνε μας την χάρη. 1
Joanna000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το σωστο αυτο ειναι γιατι αμα την πέφτει η γυναικα κάτι άλλο παιζεται απο πισω ... καλυτερα να έχει ο άντρας την πρωτοβουλια σε αυτά αρκει να το χωνέψει οτι αυτο ειναι το φυσιολογικο και μια ζωή αμα θέλει να βρει παρέα (εκτος απο πτανες και στριπτιτζάδικα και πληρωμένες) θα πρέπει να χώνεται. Ειχε φέρει μια φορά ενας γνωστος μια γνωστη του η οποια δεν σου κανω πλάκα τωρα κατάφερε να φέρει στην παρέα μας άλλους 2 άγνωστους τύπους εμένα δεν με ενοιαξε να σου πω την αληθεια γιατι δεν την ηξερα εκεινο το βράδυ την γνώρισα η πλακα ηταν οτι μαζι της ηταν και ενας χωρισμένος ο οποιος μας έριχνε και 10 χρονια και υποτιθεται ήταν μαζι τωρα φιλοι ήταν? της εριχνε κανενα που και που? θα σε γελάσω. Οι τύποι που αυτη πηγε να κάνει παιχνιδι ο ένας ηταν άβγαλτος φαινοταν , ειχε νευρικοτητα. Η γκομενα ηταν η κλασσικη που πάει σε ενα μέρος τα κάνει πτανα ολα ριχνει και μερικους στον αλκοολισμο και την καταθλιψη και σηκωνεται και φευγει!!! Μεγάααλη ανακατώστρα. Φυσικα αμα έχεις περπατησει λιγο και ξέρεις κάποια πράγματα δεν θα μασήσεις ευκολα απο τέτοιες μαλακιες. Το πιθανοτερο ειναι να τρελανεις εσυ αυτη παρα αυτη εσένα! Εκεινο το βραδυ καταλαβα οτι δεν θα ήθελα να γνωρισω μια τέτοια προτιμω να την πέφτω μονος μου. Και να εχω την πρωτοβουλια των κινήσεων. Μετα μου ειπε αυτη οτι τελικα ο ενας δεν της άρεσε.... αφου εσυ τους κάλεσες της λέω με δουλευεις??? χαχα και ανταλλάξατε και κινητα απο οτι ειδα ... μου λεει τα 3 νουμερα στο τέλος τα έγραψα λάθος!!! Μιλαμε η γκομενα ειχε ριξει το δουλεμα της ζωης της εκεινο το βράδυ τωρα εμένα δουλευε? αυτους? θα σε γελάσω την εχω στο φβ βεβαια αλλα δεν ξαναβγηκαμε. Χαχαχα το κοριτσάκι είναι πάρα πέρα χαχα ότι ναααα ναι. Εγώ πιστεύω αυτοί οι ντιβες άντρες που σας λέω και που είναι κ πολύ βαρβατιλες, φοβούνται μην πέσουν σειρά μια τέτοια που ανέφερες καμία με ψυχολογικά ακόμα κ το άκυρο ίσως γτ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κάποιο κομπλεξακι με τον εαυτό τους με αποτέλεσμα να πέφτει η αυτοπεπιθεση τους. ( δεν τον παίζω ξερολας αλλά από τριγύρω μου παραστατικα αυτό φαίνεται) Τώρα η κοπέλα ποιος ξέρει γιατί να λειτούργησε έτσι... Αβυσσος η ψυχή της Μπαα εχω γνωρισει αρκετες τερμα cool n fun με ορεξη για τρελες κ 0 κλαψα αυτό δε λέγεται προχώ, αυτό λέγετε κο κο κο Αα είσαι από τους τυχερούς τότε, προνομιουχος Προχω εννοούσα ειρωνικό γτ εγω τέτοιους ανθρώπους μόνο για δουλεμα και για γυναίκες τους έχω. Κ όταν λέω δουλεμα δεν εννοώ σκηνικά όπως έκανε η άλλη κοπέλα που ανέφερε ο ντεβιλ. Δεν είναι να τους περνεις στα σοβαρά. Άσε μας κουκλίτσα μου , που θα βγούμε να κάνουμε καμάκι και θα αντιμετωπίσουμε τα ψυχολογικά και τα κομπλεξικά σας που έχετε μέσα στο κεφάλι. Ποιος σου είπε πως θέλουμε να βγούμε και να πέσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και να ακυρώσουμε την βραδιά μας ? Κατέβασε την μυτούλα σου εσύ και οι υπόλοιπες και μετά έλα να μας πεις για βαρβατίλα και ανδρισμούς. Μέχρι τότε μπες στο facebook βάλε καμία φωτογραφία με τον κώλο και το βυζί έξω , μάζεψε likes και πάρε την επιβεβαίωση πίσω από μια οθόνη. Εσύ θέλεις να κάνεις τατουάζ στην πλάτη χαμηλά για το μαγιό το καλοκαίρι,ο λεγόμενος δείκτης και έρχεσαι να μας κάνεις και κήρυγμα ? κάνε μας την χάρη. Και άργησες να έρθεις αγαπητέ. Καλώς σε βρήκαμε. Δηλαδή εκατσες διεθεσες πόσο χρόνο,εκτός του ότι οι γενικές συζητήσεις που κάνω σε διάφορα ποστ σε θιξανε λες και γράφω κάπου το όνομα σου, για να τσεκάρεις τι ρόλο βαράω και έβγαλες οοολο αυτό το συμπέρασμα χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον εσύ έχεις τα ψυχολογικά σου γλυκιά μου και τη πληρώνω εγώ δυστυχώς. Δεν πειράζει ρίξε πράγμα δεν σε παρεξηγω, ρίξε να ξεσπασεις. Εγώ με το μέρος σου είμαι και εσυ με στολισες κανονικά χωρίς λόγο και αιτία. Που εδώ που τα λέμε παίζει να είσαι καμία κοπέλα με ψυχολογικά ιν ρεαλ λαιφ.. Ακόμα χειρότερα. Εύχομαι να λυτρωθεις από αυτά που σε βασανιζουν. Ένας ψυχολόγος θα σου έκανε καλό. 1
Vapir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αα είσαι από τους τυχερούς τότε, προνομιουχος Προχω εννοούσα ειρωνικό γτ εγω τέτοιους ανθρώπους μόνο για δουλεμα και για γυναίκες τους έχω. Κ όταν λέω δουλεμα δεν εννοώ σκηνικά όπως έκανε η άλλη κοπέλα που ανέφερε ο ντεβιλ. Δεν είναι να τους περνεις στα σοβαρά. δεν είμαι προνομιούχος , είμαι λίγο χύμα , δηλαδή αν γουστάρω την άλλη θα της το πω απλά κ αν φάω πόρτα θα βγάλω γέλιο μέσα απο αυτό κ για εμένα κ για αυτήν, δεν έχω κάτι να χάσω κατάλαβα πως το εννοείς , δυστυχώς πολλοί άντρες σήμερα είναι λίγο κότες και έχουν κ υψηλά (για την εμφάνιση τους, το χιούμορ , την ικανότητα τους γενικότερα με τις γυναίκες) standards. Τι θέλω να πω? υπάρχουν αντικειμενικά για παράδειγμα 3-4ρια άντρες που έχουν φάει σκάλωμα να βρουν γκόμενα 8-10ρι . Δεν κοιτάζουν ούτε προσπαθούν να ρίξουν γκόμενες του league τους, οπότε όταν έρθει η ώρα να κάνουν παιχνίδι με τις μόνες γκόμενες που τους ενδιαφέρουν κωλώνουν γιατι μέσα τους ξέρουν πως οι πιθανότητες τους είναι ελάχιστες ή και καθόλου,κάτι που θεωρώ μαλακία τους. Όποιος κ να είσαι θα πρέπει να προσπαθήσεις τουλάχιστον , αλλα το μεγαλύτερο λάθος είναι αυτό που σ είπα , να έχεις υψηλά standard και να είσαι κότα. 1
dionisis1925 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Και άργησες να έρθεις αγαπητέ. Καλώς σε βρήκαμε. Δηλαδή εκατσες διεθεσες πόσο χρόνο,εκτός του ότι οι γενικές συζητήσεις που κάνω σε διάφορα ποστ σε θιξανε λες και γράφω κάπου το όνομα σου, για να τσεκάρεις τι ρόλο βαράω και έβγαλες οοολο αυτό το συμπέρασμα χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον εσύ έχεις τα ψυχολογικά σου γλυκιά μου και τη πληρώνω εγώ δυστυχώς. Δεν πειράζει ρίξε πράγμα δεν σε παρεξηγω, ρίξε να ξεσπασεις. Εγώ με το μέρος σου είμαι και εσυ με στολισες κανονικά χωρίς λόγο και αιτία. Που εδώ που τα λέμε παίζει να είσαι καμία κοπέλα με ψυχολογικά ιν ρεαλ λαιφ.. Ακόμα χειρότερα. Εύχομαι να λυτρωθεις από αυτά που σε βασανιζουν. Ένας ψυχολόγος θα σου έκανε καλό. Όπως εσύ βγάζεις συμπεράσματα από αυτά που βλέπεις έτσι βγάζω και εγώ. Και δεν είμαι με καμία κοπέλα,απλά μάθε να μην θίγεις πίσω από έναν υπολογιστή για να μην σε κράζουν. Και δεν με ενδιαφέρει με ποιανού το μέρος είσαι. Ναι και άλλη όρεξη δεν έχω να είμαι γκόμενα και να μπαίνω εδώ μέσα με ανδρικά ονόματα,ο,τι ναναι,για αυτό άσε τα μηνύματα με τα γλυκιά μου και τις παρλαπίπες,είμαι αυτός που είμαι και γράφω αυτά που νιώθω,άμα δεν μπορείς να συζητήσεις μην το ανοίγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα