Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως εσύ βγάζεις συμπεράσματα από αυτά που βλέπεις έτσι βγάζω και εγώ.

Και δεν είμαι με καμία κοπέλα,απλά μάθε να μην θίγεις πίσω από έναν υπολογιστή για να μην σε κράζουν.

Και δεν με ενδιαφέρει με ποιανού το μέρος είσαι.

ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ

είδες να γράφω πουθενά το όνομα σου ?

Και εσύ μάθε τι λέξεις και τις έννοιες

Δημοσ.

Όπως εσύ βγάζεις συμπεράσματα από αυτά που βλέπεις έτσι βγάζω και εγώ.

Και δεν είμαι με καμία κοπέλα,απλά μάθε να μην θίγεις πίσω από έναν υπολογιστή για να μην σε κράζουν.

Και δεν με ενδιαφέρει με ποιανού το μέρος είσαι.

Ναι και άλλη όρεξη δεν έχω να είμαι γκόμενα και να μπαίνω εδώ μέσα με ανδρικά ονόματα,ο,τι ναναι.

Σορρυ αλλά εσύ είσαι ειρωνικός και την θίγεις, όταν αναφέρθηκε η άλλη για άντρες ντίβες δεν εννόησε όλους τους άνδρες αλλά τους συγκεκριμένους, εσύ το παρεξηγείς και πετάγεσαι να την κράξεις. Και όσο υπάρχουν κάποιες γυναίκες με υφάκι κομπλεξισμούς και απαιτήσεις άλλο τόσο θα υπάρχουν και άντρες, ας σταματήσουμε αυτά τα κλισε΄και την γκρίνια γιατί έχω βαρεθεί να τα διαβάζω. Ο καθένας δεν μπορεί να βρει κάποιον/α που να ταιριάζουν και γκρινιάζει για τα άτομα του αντίθετου φύλου μετά με γενικεύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και άλλη όρεξη δεν έχω να είμαι γκόμενα και να μπαίνω εδώ μέσα με ανδρικά ονόματα,ο,τι ναναι,για αυτό άσε τα μηνύματα με τα γλυκιά μου και τις παρλαπίπες,είμαι αυτός που είμαι και γράφω αυτά που νιώθω,άμα δεν μπορείς να συζητήσεις μην το ανοίγεις.

Εντάξει... ΕΠΕΙΣΕΣ

Δημοσ.

Εντάξει... ΕΠΕΙΣΕΣ

Δεν με ενδιαφέρει αν σε έπεισα και απενεργοποίησε το caps lock και δεν με απασχολεί αν αφορούσε εμένα ή όχι το μήνυμα σου,όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ θα πρέπει να δεχτείς και τα ειρωνικά σχόλια,το καταλαβαίνεις καλώς δεν το καταλαβαίνεις περαστικά.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει αν σε έπεισα και απενεργοποίησε το caps lock και δεν με απασχολεί αν αφορούσε εμένα ή όχι το μήνυμα σου,όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ θα πρέπει να δεχτείς και τα ειρωνικά σχόλια,το καταλαβαίνεις καλώς δεν το καταλαβαίνεις περαστικά.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ και έβαλα τη γάτα μου να κλαίει τώρα. Τεσπα καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο :-(

Επειδή σέβομαι τους υπολοιπους εδώ πέρα άλλα και το αρχικό ποστ, το κλείνω εδώ εγώ γτ δεν αξίζεις για παραπάνω. Κάτσε μανουριαζε μόνος σου. Δεν έχουμε την καψα σου.

Δημοσ.

πάντως μεταξύ μας  όσους γνωρίζω προσωπικά π έχουν την άποψη γυναίκες ψηλομύτες κ σιγά μην την κυνηγήσω κ σιγά το ένα κ σιγά το άλλο είναι άτομα χωρίς γκόμενα με χαμηλή αυτοπεποίθηση που το έχουν δει σαν δικαιολογία κ στην εποχή μας φοριέται πολύ...Δεν αναφέρομαι στο παιδί που μίλησε για ψηλομύτες,ούτε σε κανέναν άλλο εδω μέσα , εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. 
Μια εποχή σκεφτόμουν το ίδιο , πολύ καιρό πριν , έτυχα και σε 1-2 τέτοιες περιπτώσεις κ το πίστευα , η αλήθεια όμως είναι πως όλα αυτά είναι απλά κλισέ , όπως ακριβώς είπε και ο Βασίλης_29 απο πάνω. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτωσάρες κ απο τα δύο φύλα , μην κολλάμε κ βάζουμε ταμπέλες και πάνω απ όλα μην έχουμε τη μύγα κ είμαστε έτοιμοι για καυγά. Δεν γνωριζόμαστε και δεν ξέρουμε ποιος κ τι ειναι ο άλλος , μην χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο, μπορούμε να βρούμε αρκετούς λόγους εκτός internet να συγχυστούμε , μην ψάχνουμε κ online. 

• Like 2
Δημοσ.

Άσε μας κουκλίτσα μου , που θα βγούμε να κάνουμε καμάκι και θα αντιμετωπίσουμε τα ψυχολογικά και τα κομπλεξικά σας που έχετε μέσα στο κεφάλι.

Ποιος σου είπε πως θέλουμε να βγούμε και να πέσουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και να ακυρώσουμε την βραδιά μας ? 

Κατέβασε την μυτούλα σου εσύ και οι υπόλοιπες και μετά έλα να μας πεις για βαρβατίλα και ανδρισμούς.

Μέχρι τότε μπες στο facebook βάλε καμία φωτογραφία με τον κώλο και το βυζί έξω , μάζεψε likes και πάρε την επιβεβαίωση πίσω από μια οθόνη.

Εσύ θέλεις να κάνεις τατουάζ στην πλάτη χαμηλά για το μαγιό το καλοκαίρι,ο λεγόμενος δείκτης και έρχεσαι να μας κάνεις και κήρυγμα ? κάνε μας την χάρη.

Τα είπες όλα.

accord8.gif

Δημοσ.

πάντως μεταξύ μας  όσους γνωρίζω προσωπικά π έχουν την άποψη γυναίκες ψηλομύτες κ σιγά μην την κυνηγήσω κ σιγά το ένα κ σιγά το άλλο είναι άτομα χωρίς γκόμενα με χαμηλή αυτοπεποίθηση που το έχουν δει σαν δικαιολογία γιατι στην εποχή μας φοριέται πολύ...και όχι δεν αναφέρομαι στο παιδί που μίλησε για ψηλομύτες,ούτε σε κανέναν άλλο εδω μέσα , εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. 

Μια εποχή σκεφτόμουν το ίδιο , πολύ καιρό πριν , έτυχα και σε 1-2 τέτοιες περιπτώσεις κ το πίστευα , η αλήθεια όμως είναι πως όλα αυτά είναι απλά κλισέ , όπως ακριβώς είπε και ο Βασίλης_29 απο πάνω. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτωσάρες κ απο τα δύο φύλα , μην κολλάμε κ βάζουμε ταμπέλες και πάνω απ όλα μην έχουμε τη μύγα κ είμαστε έτοιμοι για καυγά. Δεν γνωριζόμαστε και δεν ξέρουμε ποιος κ τι ειναι ο άλλος , μην χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο, μπορούμε να βρούμε αρκετούς λόγους εκτός internet να συγχυστούμε , μην ψάχνουμε κ online. 

Ναι παίχτη μου μαζί σου σε όλα , μερικοί δεν προσπαθούν καν και είναι κότες,αγάλματα κτλπ και θεωρούν τον εαυτό τους για μεγαλύτερη κλίμακα,είναι για europa ομίλους και θέλουν να χτυπήσουν 8αδα στο CL,αλλά είναι και μερικοί που έχουν φάει την μούντζα και έχουν τον μαλακομαγνήτη που λες δεν πάει άλλο και λογικό είναι να σιφιλιάζονται ακόμα και μέσω ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...